Hop til indholdet.

Skilte til virksomheder

Vi brænder for, at du brænder igennem via god og gennemtænkt facadedesign, og vi investerer vores faglige stolthed hver gang, vi skal designe en facade sammen med en kunde.

Du har sikkert selv en klar forestilling om, hvordan din facade skal se ud, og hvilke visuelle komponenter, der bedst kan afspejle din virksomheds værdier og produktegenskaber.

Den forestilling lytter vi meget nøje til, når vi mødes, og hvis du inviterer os til det, udfordrer vi dig gerne. Vi arbejder meget visuelt gennem hele processen, så både du og vi er sikre på, at det endelige resultat gør en positiv forskel for dig.

Vi rådgiver dig om materialer, grafisk design, størrelsesforhold, og ikke mindst lyssætning, som er en videnskab i sig selv. Derudover hjælper vi dig med at søge om tilladelser hos diverse myndigheder.

Facade metalplader

Facadeskilte uden lys

Vi rådgiver dig til den bedste løsning, og vi producerer, fræser og udskærer i alle materialer og størrelser.

Gadeskilte

Gadeskilte

Vi tilbyder gadeskilte, som giver opmærksomhed og guider forbipasserende ind i din forretning.

Leaseplan pylon

Pyloner

Vi designer, producerer og monterer meterhøje
pyloner både med og uden indbygget LED belysning.

FACADELOGOER OG BOGSTAVER

Virksomhedens facadelogo eksponeres ekstraordinært og tilføres særligt liv, når det understøttes af LED belysning. Der er altid stribevis af muligheder for at give dit brand særlig visuel tilstedeværelse.

LYSKASSER – MED LED LYS

Der er et væld af muligheder, når det handler om udhængsskilte på facader med LED lys. Vi har årtiers erfaring med udhængsskiltets potentiale, og vi rådgiver dig til den bedste og mest synlige løsning.

Udvalgte facadeløsninger med lysskilte

Facade Smartbox
Baresso_Spinderiet
Facade-Cykelexperten
DunkinDonuts

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

footer-samlet