Hop til indholdet.

Solfilm

I mere end 20 år, har Prodesign hjulpet danske virksomheder og institutioner med at opnå et bedre indeklima med solfilm og solgardiner. For høje temperaturer giver dårligere koncentration og indlæring på bla. skoler, og andre læreanstalter samt virksomheder, som kan opleve problemer med nedsat produktionsniveau og for mange sygedage.Prodesigns totalløsninger med solfilm og solgardiner kan være med til at nedsætte temperaturen og forbedre indeklimaet. Solfilm, eller vinduesfilm som nogle kalder det, kan reducere den varme som kommer gennem vinduet med helt op til 85%.

Solfilm monteres direkte på vinduesglasset som en selvklæbende folie, inde eller ude. Solfilm, eller vinduesfilm som nogle kalder det, kan reducere den varme som kommer gennem vinduer med helt op til 85%. Solfilm er ikke en permanent løsning, den kan til hver en tid afmonteres hvis dette måtte ønskes. Men effekten af at have en korrekt solfilm monteret, vil man kunne nyde godt af 24/7, året rundt.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores solafskærmningsprodukter, og vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på en effektiv solafskærmning, som passer til netop din virksomhed.

Bemærk, at der er ingen driftsomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.
Har du spørgsmål omkring solfilm eller solafskærmning er du altid velkommen til at kontakte os!

knust glas

Sikkerhedsfilm beskytter dine vinduer.

solfilm rullegardiner

Sunflex solgardiner er fleksibel solafskærmning.

Golf Sportsvan solfilm_Panthera255

Solfilm i din bil giver et eksklusivt look.

I løbet af et år skinner solen ifølge DMI omkring 1500 timer.
Det er pragtfuldt, men det kan også være uhensigtsmæssigt,
hvis det ikke lige er tid til solbadning.

Prodesign er blandt de førende på det danske marked for afskærmning for solen. Vi er eneforhandlere af højkvalitetsprodukter i kategorien, og vi har meget korte leveringstider på de fleste produkter.

Se alle vores monteringsvideoer her

Holdbarhed

På grund af vores mange år på markedet har vi kunnet finde frem til de bedste solfilm, og derfor tilbyder vi kun de bedste solafskærmningsprodukter med høj kvalitet og længst mulig holdbarhed. Næsten alle vores filmtyper har en produktgaranti på 10 år ved korrekt montering. Denne garanti dækker over problemer som ofte findes hos ringere solfilm såsom delaminering, krakelering, falmning og misfarvning.

Solfilm typer

Vores store udvalg spænder bredt og kan opfylde stort set alle behov. Både de lyse og næsten neutrale solfilm der afviser 45% varme over de mørke spejlende film der afviser op til 85% varme og samtidig reducerer blænding. Når det ikke er muligt at montere solfilmen indvendigt, har vi et antal solfilm der er lavet til udvendig montering. Alle vores solfilm afviser mere end 99% af de skadelige UV-stråler.

Materialer

Vores leverandører er nogle af de største og mest anerkendte indenfor branchen, og ved at udvælge specifikke solfilmtyper hos dem, sikrer vi os at vores materialer er de absolut bedste man kan få. På samme måde kan vi sikre os at der en rød tråd i vores udvalg og at vi altid kan skaffe solfilm til lige præcis dit behov. Professionel solfilm er ikke det billigste, men kvaliteten er altid til at regne med, og man kan stole på at dataene passer.

Klargøring før montering

Inden monteringen af solfilm kan det godt betale sig at forberede lidt. Det kan i sidste ende spare både tid og penge. Fjern alle løse genstande i nærheden af vinduet såsom planter og lamper. Derudover skal der også være plads til at arbejde, så flyt eventuelle stole og lignende fra området foran vinduet. Husk at et vindue altid skal rengøres inden montering af solfilm!

Solfilm oversigt_kvadratisk_05 SafeClear
Solfilm oversigt_kvadratisk_20
Solfilm oversigt_kvadratisk_40
Solfilm oversigt_kvadratisk_60
Solfilm oversigt_kvadratisk_80
Solfilm oversigt_kvadratisk_100 sort

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Prodesign certificeringer