Hop til indholdet.

Akustikplader

Akustikplade

Forbedr akustikken med akustikplader

Akustikplader er den elegante løsning, når du vil forbedre akustikken og dermed indeklimaet i din bolig eller på din arbejdsplads. Akustikplader er blandt andet optimale til skoler, hvor uro i klassen kan gøre det svært at høre, hvad læreren siger. Eller i åbne kontorer, hvor medarbejderne oplever, at støj virker generende og giver dårligere koncentration. Vi leverer således akustikplader med moderne aluminiumprofil til både børnehaver, skoler, kontorer, kantiner, hospitaler med videre.

Hos Prodesign kan du bestille akustikplader, der produceres i 40mm tykkelse og i størrelser op til 2700 x 600mm for hver enkelt plade. I store rum er det muligt at montere pladerne sammen, hvilket giver et ensartet og rent udtryk.

Måske tænker du på hullede lofter eller tykke loftbeklædninger, når du hører ordet akustikplader. I dag kan vi forbedre akustikken ved brug af aluminiumsprofiler, der giver et enkelt og stilrent udtryk i lokalet. Vi tilbyder desuden akustikplader med prints, som du kan montere direkte på væggen.

Montering og vedligehold af akustikplader

Vores akustikplader i aluminiumsprofiler tåler både aftørring med klud og støvsugning. Vi tilbyder montering i store aluminiumsprofiler, som giver et eksklusivt look.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

akustikplader
Akustikplader kontor

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på akustikpladerProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2