Bannere & storformatprint

Prodesign har det helt rigtige maskineri og det helt rigtige netværk af samarbejdspartnere, så vi kan levere meget synlige bannere og andre storformat kampagneelementer.

Ingen kan komme uden om, at omfanget og intensiteten af et givent kampagneelement spiller en central rolle for kampagnens samlede effekt. Hos Prodesign arbejder vi tæt sammen med medie- og reklamebureauer om at designe og producere eksponeringer, der virkelig giver vores kunder valuta for pengene.

Vi producerer reklamebannere og andre kampagneelementer til alle de kendte kanaler, og vi tager altid udfordringen op, når du som kunde beder os finde på noget helt nyt. Kontakt os direkte og hør meget mere – eller bed dit mediebureau om at tage kontakt til os og få et godt tilbud eller professionel sparring i valget af de rette bannere til synliggørelse af din virksomhed.

Hvilken slags banner eller flag, du skal vælge, afhænger af hvilken situation, du skal bruge det i. Der er mange muligheder indenfor bannere og flag-print, og vi kan printe til de fleste formål.

Er du i tvivl om fordele og ulemper ved roll up-bannere, stofbannere, pvc-bannere eller facadebannere, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at rådgive dig eller sende dig inspiration til, hvordan vores bannere kan skabe synlighed omkring events eller specielle tilbud eller blot omkring din virksomhed generelt.

Skal sikkerheden være i orden? Hos Prodesign har vi et godt kendskab til brandsikring og øvrige sikkerhedsbestemmelser i forbindelse med produktion og opsætning af vores produkter. En stor del af vores materialer er for eksempel brandhæmmende, så der ikke opstår farlige situationer i tilfælde af brand eller forsøg på hærværk.

Drømmer du om ny farve til din bil?

Ønsker du en ny farve på din bil, vil det ofte være den hurtigste og billigste løsning, at få den pakket ind i folie. Mange kan pakke biler ind i folier, og der findes også rigtig mange forskellige folietyper til indpakning af biler. Men vil du sikre dig et flot og langtidsholdbart resultat, uden skæremærker og limrester på din bil efter afmontering af folie, skal du holde øjne og ører åbne, før du vælger hvem der skal lave din bil.

Hos Prodesign pakker vi flere biler ind hver eneste dag, og det har vi gjort i over 25 år, vi er certificerede og ikke mindst, dedikerede. Hver dag pakker vi biler ind til virksomheder, som ønsker en hurtig, præcis og ensartet ordrehåndtering, hver gang. Formen holder vi ved lige, ved også at indpakke biler i den lidt højere prisklasse, som altid kræver ekstra fokus.

Farver

Vi har over 250 farver fra 3M, Avery og PWF. Farvekort skal ses hos os.

Priser

Indpakningspriser starter på 10.000,- ex. moms. Se oversigt længere nede.

Inden din bil afleveres hos os skal den have været en tur i vaskehallen så vi er sikker på at den er ren og pæn i lakken. Bare vælg den billigste vask, men undgå at bruge en med voks da folien så ikke kan hæfte ordentligt.

Bilen skal afleveres hos os dagen inden folieringen da den så kan stå i vores hallen natten over og være tør og varm i lakken næste morgen.

Menu