Hop til indholdet.

Reklamebannere & storformat print

FitnessDK banner

Reklamebannere

Prodesign har det helt rigtige maskineri og det helt rigtige netværk af samarbejdspartnere, så vi kan levere meget synlige bannere og andre storformat kampagneelementer.

Vi producerer blandt andet:

  • – store facade-eksponeringer
  • – asfaltreklamer
  • – facadebanner
  • – roll up banner
  • – beach flag bannere
  • – reklamebannere i alle størrelser

Ingen kan komme uden om, at omfanget og intensiteten af et givent kampagneelement spiller en central rolle for kampagnens samlede effekt. Hos Prodesign arbejder vi tæt sammen med medie- og reklamebureauer om at designe og producere eksponeringer, der virkelig giver vores kunder valuta for pengene.

Vi producerer reklamebannere og andre kampagneelementer til alle de kendte kanaler, og vi tager altid udfordringen op, når du som kunde beder os finde på noget helt nyt. Kontakt os direkte og hør meget mere – eller bed dit mediebureau om at tage kontakt til os og få et godt tilbud eller professionel sparring i valget af de rette bannere til synliggørelse af din virksomhed.

 

Synlighed og fleksibilitet

Et bannertryk giver en høj synlighed og har sin styrke i at kunne monteres næsten

alle steder. Uanset, om reklamen skal dække hele gavlen på en lagerbygning eller bruges som blikfang for en kampagne i en detailbutik, så er vi klar med råd og vejledning. Med vores professionelle rådgivning kan du være sikker på, at du kommer til at vælge det rigtige materiale og den rette løsning og dermed får fuld udnyttelse af dine reklamekroner.

 

Stort udvalg af bannere

Hvilken slags banner eller flag, du skal vælge, afhænger af hvilken situation, du skal bruge det i. Der er mange muligheder indenfor bannere og flag-print, og vi kan printe til de fleste formål.

Er du i tvivl om fordele og ulemper ved roll up-bannere, stofbannere, pvc-bannere eller facadebannere, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at rådgive dig eller sende dig inspiration til, hvordan vores bannere kan skabe synlighed omkring events eller specielle tilbud eller blot omkring din virksomhed generelt.

Skal sikkerheden være i orden? Hos Prodesign har vi et godt kendskab til brandsikring og øvrige sikkerhedsbestemmelser i forbindelse med produktion og opsætning af vores produkter. En stor del af vores materialer er for eksempel brandhæmmende, så der ikke opstår farlige situationer i tilfælde af brand eller forsøg på hærværk.

Reklamebanner

Mange af vores kunder anvender kampagneprint med det formål at komme ud over rampen med et bestemt budskab i et ofte begrænset tidsrum. Derfor tænker vi altid i valg af materialer, som sikrer, at både opsætning og senere afmontering af dine bannere klares nemt uden at efterlade spor.

Gulvreklame

Prodesign er helt fremme, når det gælder alternative kampagnemedier. Vi producerer blandt andet folie-elementer til gulve og asfalt. Det fungerer eksempelvis godt i storcentre, i større forretninger og naturligvis på gadeplan.

Storformat PRINT

Med vores printere er det næsten kun fantasien, der sætter begrænsninger for, hvad vi kan levere. Vores maskiner kan printe på næsten alle materialer og i formater så store som 3 x 2,5 meter i planmål og i tykkelser op til 5 cm.

Strandbannere

Beach flags er ikke forbeholdt til udelukkende at skabe synlighed på stranden. Vores kunder benytter således strandbannere til alt fra facadereklame, der kan blafre lidt i vinden, til inden døre på messestande og lignende.

Inspiration

Brug af bannere og anden storformatreklame

Prodesign er topleverandør af alle mindre kampagne- og synlighedselementer. Vi designer, producerer og leverer alt fra måtter og beach flag til bannere og almindelige flag i alle former.

Har du behov for bannere i særlige størrelser eller med særlige egenskaber? Så kontakt os og hør, om ikke vi kan designe, producere og montere netop de bannere, der er nødvendige til din opgave.

Søger du inspiration til, hvordan andre af vores kunder har benyttet bannere og kampagnemateriale i storformat? Herunder er et lille udpluk af forskellige løsninger inden for bannere og storformat.

Du kan også vælge at ringe til os og få vejledning inden for optimal anvendelse af bannere og mulighederne inden for bannerprints. Har du bestemte farvevalg eller ønsker til mål eller vejrbestandighed? Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig videre med ambitionen om øget synlighed eller flere kunder i virksomheden.

Herunder er et lille udpluk af forskellige løsninger inden for bannere og storformat

storformatprint
Storformatprint Sunset

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på reklamebannere og storformat printProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2