Hop til indholdet.

Bildekoration

deko Carglass 1080x500

Flotte bildekorationer til lave priser

Bildekoration er en nem, billig og overskuelig måde at få promoveret din virksomhed på. Langt de fleste erhvervsbiler har derfor en eller anden form for logo eller tekst monteret, der reklamerer for virksomheden. Erhvervsbiler kører ofte mange kilometer hver dag og ses af rigtig mange mennesker. Derfor giver en reklamedekoration til bilen en stor og bred synlighed, som er værdifuld 24/7.

En bildekoration giver genkendelighed og øger opmærksomheden på virksomheden og dens ydelser eller produkter. Når du er på kundebesøg, sender din dekoration af bilen et klart og tydeligt signal om, at ”her kommer vi”.

Hos Prodesign kan vi lave alle størrelser af bildekorationer og indpakning af bil til erhverv. Vi tilbyder dekoration af bil fra typisk 2-10.000 kroner, alt afhængig af hvad du ønsker, hvor mange biler der er tale om, og hvor stor bildekorationen skal være.

Mange af vores kunder starter med et lavt budget, men ser så mulighederne i deres bildekoration. Forskellene ved at bruge lidt flere penge bliver hurtigt tydelige, og

mange kunder ender ofte med at vælge en større dekoration til bilen, der skaber øget opmærksomhed på deres virksomhed og tilstedeværelse i gadebilledet. Og det bliver kunden faktisk altid rigtig godt tilfreds med, når de først ser det endelige resultat. Et køretøj holder i mange år, kommer rundt mange steder, så bildekoration er et godt sted at investere sine annoncekroner.

 

Køb bildekoration hos os og få gratis designoplæg

Hos os kan du altid få et gratis layout eller designoplæg på din næste bildekoration. Vi kan desværre ikke arbejde gratis. Så det kræver dog, at vi har en gensidig aftale om, at du afholder de omkostninger, vi har haft til layout og design, såfremt du ikke vælger at handle med os alligevel.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

4137

Indpakninger af biler

25+

Års erfaring med bilidekoration

3122

Udførte bildekorationer

bilindpakning camouflage

Bilindpakning

En folieindpakning kan give nyt liv til en bil.
Og samtidig beskytter det den originale lak.

Bildekoration minaltan print på bil

Print på biler

En bil med print giver et helt særligt udtryk.
Med print er mulighederne næsten uendelige.

brandbil

Brandbiler og ambulancer

For maksimal synlighed er refleks oplagt.
Vi har stor erfaring med dette specialarbejde.

Holdbarhed

Der er mange ting at overveje, inden du tager den endelige beslutning om bildekoration. Noget af det første, du skal tage stilling til, er, hvor længe bildekorationen skal holde. Er det en firmabil, der skal se ud på en bestemt måde de næste 10 år, eller er det en bil, der skal køre rundt som en del af en kampagne, som løber over en måned? Det er ikke kun holdbarheden på bildekorationen, der er afgørende – rent økonomisk er der nemlig også en forskel alt efter holdbarheden på den valgte folie.

Vi har folierne til at klare begge dele, og vi vil selvfølgelig altid vejlede dig mod det bedste resultat.

Foliefarver

Vi har farvevifter fra vores leverandører, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de mange farvemuligheder til din bildekoration. Hvis du vil have en helt bestemt farve til din dekoration af bil, anbefaler vi, at du kigger forbi os, så vi sammen kan finde den helt rette løsning.

Udover det store udvalg af standard-farver findes der også mange muligheder, hvis din bildekoration skal være noget ekstra særligt. Ved print kan du vælge mellem at få blankt og mat laminat på din bil, hvilket giver to meget forskellige udtryk.

Materialer

Vi bruger udelukkede kvalitetsfolier fra de bedste leverandører. Det sikrer os, at vores folier til bildekoration kan klare en hård hverdag med vaskehaller, bilgasser og benzin-dryp.

Udover muligheden for at printe på specielle folier, findes der også folier, som kommer med teksturer og mønstre direkte fra producenten. Mange kender nok den klassiske carbon-folie, men folierne findes også med træ-, læder- og forskellige metal-teksturer.

Klargøring og montering

Det er vigtigt, at bilen er grundigt rengjort inden montering af bildekoration. Hvis vi skal rengøre den, kommer der et gebyr oven i prisen.

Derudover må bilen ikke være for kold, når man starter monteringen, da det også modvirker limen på folien. Derfor kan en bil i vinterhalvåret ikke få påsat folie med det samme, når den kommer ind fra gaden. Vi anbefaler ligeledes, at bilen får lov at stå den efterfølgende nat i vores hal, inden den køres ud i kulden igen.

deko Crafter Color Solution

Dekoration i konturskåret print på metallisk folie

deko Fiesta Brynje

Dekoration med konturskårne tekster og print oven på delvis indpakning

deko Scania Kirkegaard

Dekoration med konturskårne tekster og print. Bemærk refleks-folie på bunden af førerhus

deko Sprinter Hultafors

Dekoration med konturskårne tekster og print

bilindpakning volvo trans

Dekoration med konturskårne tekster og print

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på bildekorationProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2