Hop til indholdet.

Bilindpakning

X klasse

Indpakning af bil

Hos Prodesign er vi specialister i bilindpakning. Vi har mere end 20 års erfaring, og tager du fat i os til din kommende opgave, kan du være sikker på, at du ikke oplever kedelige episoder med afskallet folie eller uskønne skæremærker i bilen.

Med bilindpakning fra Prodesign får du derimod et holdbart og flot resultat, når vi står for dekoration af bilen. Vælg mellem folie i et utal af forskellige farver, eller gå efter indpakning af bil med firefarvede billeder. Fantasien og kreativiteten er det eneste, der sætter grænserne.

Alt efter dit valg kan vores folier holde fra 6 måneder og helt op til 8 år. Kontakt os, hvis du går efter en folie med ekstra god holdbarhed. Alle vores folier til bilindpakning er godkendte til dekoration af biler. Det er din garanti for god kvalitet.

Hver uge får vi nye opgaver med bilindpakning. Du er altid velkommen til at køre ind forbi os og se, hvordan vi arbejder med dekoration af biler. Hvis du skulle have spørgsmål, så er du også altid velkommen til at kontakte os!

4137

Indpakninger af firmabiler

25+

Års erfaring med bilindpakning

3122

Udførte bildekorationer

TN Autoruder

Bildekoration

Der er stor effekt i selv en lille bilindpakning. Bliv guidet til den bedste løsning, der svarer til dine behov.

Indpakning af bil for Minaltan

Bilindpakning med prints

Opnå et helt særligt udtryk og fornem de uendelige muligheder med print på dine biler.

Brandbil

Bilindpakning af brandbiler og ambulancer

Prodesign har stor erfaring i arbejdet med blandt andet reflekser til brandbiler og ambulancer.

Holdbarhed PÅ BILINDPAKNING

Flertallet af vores kunder går efter en standardfolie, der holder mellem 3 og 6 år. Søger du en særligt holdbar indpakning af bil, så kan du vælge en folie, som kan holde op til imponerende 10 år. Har du derimod brug for en bildekoration i en kort periode – eksempelvis til reklame for et specifikt event? Så er det værd at overveje en bilindpakning med kampagnefolier, der holder fint i 3 til 13 måneder.

Valg af folie påvirker også vores bilindpakning-priser, hvor de meget holdbare folier helt naturligt er dyrere end vores mindre holdbare folier til kampagnebrug.

Foliefarver

Hos Prodesign finder du et kæmpe udvalg af standardfarver til din bilindpakning. Få et overblik over mulighederne med vores smarte farvekort. Vi tilbyder bilindpakning i folie med netop den pantone- eller ralfarve, som matcher med farver og den øvrige designstil i virksomheden. Det er også muligt at vælge indfarvet folie til din bilindpakning. Denne løsning er optimal, hvis vores standardfarver ikke matcher dine specifikke ønsker.

Uanset dit valg af foliefarver til dekoration af bil, så får du lysægte farver, der ikke blegner voldsomt i solens UV-stråler. Har du særlige krav til farveholdbarhed, så tag en snak med os om valg af den rette foliekvalitet. Du er også meget velkommen til at ringe til os og høre mere om vores bilindpakning priser eller få et uforpligtende tilbud.

Materialer

Vores bilindpakning er udført i kvalitetsfolie, som er specielt udviklet til at holde til alt fra vaskehaller til bilos og dryp fra benzin.

Du kan både vælge mellem flere farver og prints og et rigt udvalg af forskellige typer folie til bilindpakning. Så mulighederne er mange, når du står og skal vælge den rette bilindpakning. Du kan for eksempel vælge træ- eller læderstruktur på din bildekoration, eller få en dekoration af bil med metallisk look eller mere klassisk carbon-folie, som fås i flere forskellige farver. Ring gerne og hør mere om dine muligheder.

Klargøring og montering

Det er vigtigt at vaske bilen inden monteringen af bildekorationen. Undgå dog at bruge voks efter bilvasken, da voks forhindrer folien i at hæfte ordentligt. Har du ikke tid til bilvasken, så kan vi klare denne for dig mod et mindre gebyr, så du hurtigt er klar til indpakning af bilen.

Vær opmærksom på, at du i vinterhalvåret ikke kan køre ind fra gaden og få monteret din bildekoration med det samme. Dette skyldes, at limen i folien bliver påvirket negativt, hvis bilens overflade er for kold. Så kig forbi i god tid, hvis du ønsker bilindpakning i de kølige måneder.

Herunder er et lille udpluk af bilindpakninger

HKSDK Range Rover
Den Gamle Verden Defender
Indpakket bil folie
Porsche Panamera

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på bilindpakningProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

3Mcertified
Vores kunder giver os 5/5 baseret på 62 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot