Vil du være servicemindet blæksprutte hos os?

Er du vant til at arbejde med kundeservice? Ved du noget om skilte og design?

Trives du i et team, hvor vi har travlt, men altid hjælper hinanden? Så er du måske vores nye blæksprutte. Som blæksprutte har du løbende kontakt til kunderne, som du møder både her i huset, på kundebesøg og i telefonen. Dine primære opgaver er at håndtere nye såvel som eksisterende kunder, tage imod nye opgaver, og få dem videre i systemet. Der vil også være kunder som har behov for et besøg, lige som der også vil være brug for dine hænder i vores produktion fra tid til anden. Din hverdag vil mest bestå af håndtering og planlægning af opgaver, og servicering af kunder. Vi er kendt for vores kreativitet, effektivitet, service – og for at holde, hvad vi lover. Lyder det som et job, du glæder dig til hver morgen?

Test dig selv: Passer disse 6 ting på dig?

• Kundeservice er det, du brænder mest for at arbejde med
• Du har gerne lidt kendskab til grafisk arbejde og produktion
• Et varieret flow af opgavetyper synes du er sjovt
• Grundighed, struktur og ordenssans er kvaliteter, du er født med
• Koordinering af små projekter har du prøvet før
• Kendskab til E-conomic, Adobe Illustrator og/eller CorelDRAW er store plusser

En blæksprutte kan lidt af hvert. Du har selv mulighed for at påvirke både dit job og din hverdag. Fortæl os, hvem du er, og hvad du kan – måske inspireres vi til at designe jobbet efter dig i stedet for omvendt.

Fakta og praktik

Du bliver en del af vores fantastiske team på 10 medarbejdere, på vores adresse i Albertslund. Arbejdstiden er 7.30 til 16.00 mandag til torsdag, og fredag holder vi fri klokken 14.00. Vi tilbyder frokostordning, pension, sundhedsordning og løn som vi tilpasser dine kompetencer. Vigtigt: Det er et krav, at du har kørekort.

Send din ansøgning, CV og eventuelle bilag til brian@prodesign.dk, og skriv ”Blæksprutte” i emnefeltet