Hop til indholdet.

CoverAll

Ovenfor ses et af de køkkener vi for nylig har monteret CoverAll i hos BMW Jan Nygaard

Nem montering af CoverAll folier

Hvis du ønsker at opfriske en gammel overflade i køkkenet, badeværelset, på vægge eller langs receptionsskranken i din virksomhed, så er CoverAll folier et oplagt valg.

Hos Prodesign tilbyder vi CoverAll folier i et væld af farver, strukturer og mønstre. Måske vil du springe med på trenden og vælge CoverAll i marmorlook eller gå efter en klassisk og stilren sort eller koksgrå overflade? Eller måske hælder du til at skabe struktur og hygge med et look af råt eller malet træværk?

Hos Prodesign arbejder vi med montering på de fleste overflader. Vi har således opsat i køkkener, som panel ved elevatorer og receptioner og sågar i badeværelser. På den måde kan du nemt opdatere stilen på kontoret, i virksomhedens indgangsområde eller i jeres køkken uden at skulle investere i nye møbler eller i gang med at opsætte eller male paneler.

Vi giver 10 års produktgaranti for, at CoverAll holder sit flotte udseende dag efter dag. Denne garanti kan vi blandt andet give fordi materialet er UV-resistent og dermed ikke bliver bleget af sollys. CoverAll er desuden brandsikkert, så du som en ekstra bonus opnår en mindre risiko for, at en eventuelt opstået brand vil sprede sig.

Hygiejnisk CoverAll til bad og køkken

CoverAll folier er super nemt at vedligeholde og rengøre. Dermed et det en hygiejnisk løsning, hvis du eksempelvis ønsker et behageligt og levende trælook på badeværelset eller i køkkenet, men ikke ønsker at opsætte et materiale med små sprækker og mulighed for bakteriedannelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne ved brug af folier.

Prodesign A/S er autoriseret installatør af CoverAll folier

Coverall vægbeklædning
coverall-2-1024x576-min
coverall-udsnit-1024x162-min

Ovenstående er kun et lille udsnit af de muligheder der er at vælge mellem!

Eksempler på før og efter billeder af montering af CoverAll:

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på CoverallProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

3Mcertified