Vinduesfolie

Overvejer du at profilere din virksomhed eller dit event med facadebogstaver i træ, facadebogstaver med lys eller smarte foliebogstaver? Mulighederne inden for print og digital cut er ganske enkelt i en kategori helt i top. Hos Prodesign har vi fantasien og ikke mindst maskinparken til at give dig helt særlig synlighed i form af Point of Sale-materialer (POS), æsker, figurer, facadebogstaver, plader, fliser, møbler m.m.

Flere og flere virksomheder vælger at supplere de traditionelle synlighedskanaler med unikt designede elementer i Point of Sale-kategorien. Hos Prodesign bliver vi altid så glade, når du som kunde efterspørger noget af det helt specielle så som

særlige facadebogstaver med lys, hvor vores kreativitet og design bliver sat i spil.

Du kan finde inspiration til anvendelse af facadebogstaver, bildekorationer og meget mere i vores galleri. Du er også meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores adresse, hvis du er i området af vores arbejdsplads på Roskildevej i Albertslund. Så kan du høre meget mere om, hvilke typer facadebogstaver i folie, træ eller med lys, vi kan anbefale til dit behov.

Har du spørgsmål angående facadebogstaver, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os!

Drømmer du om ny farve til din bil?

Ønsker du en ny farve på din bil, vil det ofte være den hurtigste og billigste løsning, at få den pakket ind i folie. Mange kan pakke biler ind i folier, og der findes også rigtig mange forskellige folietyper til indpakning af biler. Men vil du sikre dig et flot og langtidsholdbart resultat, uden skæremærker og limrester på din bil efter afmontering af folie, skal du holde øjne og ører åbne, før du vælger hvem der skal lave din bil.

Hos Prodesign pakker vi flere biler ind hver eneste dag, og det har vi gjort i over 25 år, vi er certificerede og ikke mindst, dedikerede. Hver dag pakker vi biler ind til virksomheder, som ønsker en hurtig, præcis og ensartet ordrehåndtering, hver gang. Formen holder vi ved lige, ved også at indpakke biler i den lidt højere prisklasse, som altid kræver ekstra fokus.

Farver

Vi har over 250 farver fra 3M, Avery og PWF. Farvekort skal ses hos os.

Priser

Indpakningspriser starter på 10.000,- ex. moms. Se oversigt længere nede.

Inden din bil afleveres hos os skal den have været en tur i vaskehallen så vi er sikker på at den er ren og pæn i lakken. Bare vælg den billigste vask, men undgå at bruge en med voks da folien så ikke kan hæfte ordentligt.

Bilen skal afleveres hos os dagen inden folieringen da den så kan stå i vores hallen natten over og være tør og varm i lakken næste morgen.

Menu