Hop til indholdet.

Gadeskilte

a-skilte

STORT UDVALG AF GADESKILTE TIL ALLE BEHOV

Gadeskilte med et iøjnefaldende indhold kan lokke flere kunder ind i butikken. Så sørg for at gøre kunderne opmærksomme, inden de allerede er gået forbi din forretning, ved brug af et af vores flotte gadeskilte til en god pris.

Vi har et stort udvalg af forskellige gadeskilte, som passer til de fleste behov. Er du til hyggelige gadeskilte, hvor du kan skrive dagens tilbud med kridt? Gadeskilte med cykelparkering? Eller går du efter solide gadeskilte, der ikke lige kan blive blæst omkuld i vinden? Hos Prodesign kan vi klare alt fra gammeldags træskilte til store tunge skilte med betonbund.

Fordele ved et gadeskilt:

  • – Skaber ekstra synlighed i bybilledet
  • – Inviterer flere impulskunder indenfor
  • – Fleksibel reklame da tekst, billede eller andet indhold nemt kan skiftes
  • – Billig promovering af din virksomhed

På linket nederst på siden kan du se alle vores gadeskilte samt hvilke typer tilbehør, du kan få til de forskellige varianter. Vær opmærksom på, at ikke alle gadeskilte er lavet til at kunne stå ude i regn og blæst. Er du i tvivl om, hvilket gadeskilt der er bedst til at profilere din virksomhed, så må du endelig tage kontakt til os og lade os rådgive dig.

Hvis du skal have hjælp til indholdet af dit nye gadeskilt, kan vi selvfølgelig også klare det. Du kan eksempelvis ringe og tage en uforpligtende snak med en af vores grafikere. Du er også velkommen til at sende os en mail, hvis du eksempelvis har et udkast, som du vil bede os arbejde videre med. Har du selv gode grafiske evner, eller går du efter en billig løsning med en simpel tekst, så kan du sagtens bestille dine gadeskilte og selv stå for indholdet.

A gadeskilt

Simpelt gadeskilt med logo-top

skilte til at stå på gade

Fleksibelt gadeskilt med fjeder-bund

Gadeskilt

Kraftigt gadeskilt med betonbund

GAdeskilt A form

Gammeldags skilt til brug med kridt

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på gadeskilteProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2