Hop til indholdet.

Gulvfolie & vægfolie

bornholmer

GULVFOLIE, VÆGFOLIE eller noget helt tredje?

Vi kan klare de fleste slags folieopgaver til udsmykning af gulve og vægge!

Prodesigns teknikere, grafikere og montører har designet, produceret og monteret tusindvis af foliedekorationer i alle størrelser gennem årene. Så går du og overvejer gulvfolie, så er vi de helt rette til at udføre opgaven. Vi laver foliedekorationer på butiksvinduer, vi gør det på facaderuder, og de senere år har vi også designet og monteret folie til væg på murede facader. Resultaterne er spektakulære og både vægfolie og gulvfolie giver gode effekter.

Gennem årene har vi opbygget solid erfaring, så vi ved, hvad der virker, og vi ved, hvordan du får mest synlighed og effekt for de penge, du giver ud til væg- eller gulvfolie.

Som noget nyt producerer vi blandt andet folie til gulve og asfalt. Gulvfolie fungerer eksempelvis godt i storcentre, i større forretninger og naturligvis på gadeplan.

Nedenfor kan du se flere eksempler på, hvordan vores kunder anvender væg- og gulvfolie til at skabe en flot visuel effekt eller til at skabe synlighed omkring deres virksomhed eller butikslokale.

Vil du vide mere om væg- eller gulvfolie?

Hos Prodesign sidder vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig i, hvilket folie til væg eller gulv, der passer bedst til din opgave. Måske ved du allerede, hvordan du vil have dit gulvfolie eller folie til væg til at se ud? Måske er du på ret bar bund og søger en masse inspiration eller bare et indledende tilbud, som du kan gå videre med og overveje i fred uden forpligtelser?

Uanset hvor langt du er i processen med at vælge væg- eller gulvfolie, så er du altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail. Her kan du stille dine spørgsmål, få vores bedste tilbud eller høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre med din markedsføringsopgave.

vægbeklædning folie

Udskåret foliedekoration.

Skilte til Baresso

Folieprint til afdækning af butik.

Folie til asfalt

Print på asfaltfolie.

reklame på gulv

Skridsikkert folieprint til gulvet.

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på gulvfolie og vægfolieProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2