Hop til indholdet.

Klistermærker til bil

Klistermærker til bilen giver ekstra synlighed

Gør dit firma brug af firmabiler eller varevogne i forbindelse med kundemøder eller anden transport? Og ønsker du at skabe synlighed omkring din virksomhed? Det sidste vil de fleste sandsynligvis svare ja til. Hvis du gør brug af en firmabil, er det oplagt at benytte pladsen på bilen til at markedsføre din virksomhed.

Klistermærker til bil skaber både opmærksomhed, når bilen kører rundt i byen, og når den holder parkeret. Hvis du arbejder med kundebesøg, er det særligt oplagt at have klistermærker på din bil med dit firmanavn. Så kan kunden se, at du er ankommet – og naboerne kan lægge mærke til, at kunden har valgt din service frem for din konkurrents.

Vores medarbejdere hos Prodesign har mere end 20 års erfaring med at lave klistermærker til biler i en PVC-folie og derefter skære dem ud i den størrelse, som kunden ønsker til bilen. Skal vi også producere klistermærker til din firmabil? Kontakt os og få et godt tilbud på klistermærker til bil. Det koster typisk fra 2.000 kroner alt efter størrelsen, typen og mængden af biler i din virksomhed.

Holdbare klistermærker til bil

Nogle virksomheder har en jævnlig udskiftning af deres varebiler. Måske skal dit firma skifte navn inden for et par år? Der kan være flere årsager til, at du ikke behøver en lang holdbarhed på din bilreklame, og så er der nærmest frit valg inden for designet.

Generelt kan klistermærker til bil holde mindst 4 år uden afskalninger eller farvetab. Har du brug for folie med ekstra lang holdbarhed? Fortæl os om dine ønsker og forventninger til holdbarheden. Så gør vi, hvad vi kan for at levere et tilfredsstillende resultat, der stadig matcher det ønskede design.

Det er eksempelvis muligt at laminere klistermærker til bil med et tyndt laminat i PVC. Det gør mærkerne ekstra holdbare, hvis du benytter vaskehal ofte, eller hvis du vil være sikker på, at farverne holder til mange års UV-stråler fra solen.

Kontakt os gerne, hvis du har et særligt design eller nogle specielle krav til dine bilklistermærker. Så vender vi tilbage med rådgivning omkring, hvor lang holdbar du kan forvente.

4137

Indpakninger af firmabiler

25+

Års erfaring med bilindpakning

3122

Udførte bildekorationer

TN Autoruder

Bildekoration

Der er stor effekt i selv en lille bilindpakning. Bliv guidet til den bedste løsning, der svarer til dine behov.

Indpakning af bil for Minaltan

Bilindpakning med prints

Opnå et helt særligt udtryk og fornem de uendelige muligheder med print på dine biler.

Brandbil

Bilindpakning af brandbiler og ambulancer

Prodesign har stor erfaring i arbejdet med blandt andet reflekser til brandbiler og ambulancer.

Få billig markedsføring med klistermærker til bil

Klistermærker til bil er en forholdsvis billig måde at markedsføre dit firma på. Vores priser starter typisk på 2.000 kroner og kan løbe op i omkring 10.000 kroner for de mest eksklusive materialer og store størrelser klistermærker monteret på flere firmabiler. Det er et ret beskedent beløb i forhold til, hvor mange potentielle kunder, der dagligt lægger mærke til din bil. Det gælder især, hvis du kører meget.

Du kan sagtens starte i den billige ende, hvis du ikke har et stort markedsføringsbudget. På den måde kan størrelsen på din bilreklame vokse i takt med, at du begynder at få et større overskud i virksomheden.

Design dine klistermærker til bil

Der er ret frie muligheder, når du skal vælge designet på dine nye klistermærker til bilen. Du kan sagtens have flere linjers tekst samt dit logo eller et foto. Nogle vælger klistermærker, der fylder hele bilens overflade. Andre foretrækker nogle mindre prints til bildøren eller bag på bilen. Det er helt op til dig, firmaets stil og dit budget.

Hos os kan du eksempelvis vælge farvestrålende klistermærker til bil med store fotos eller gå efter noget mere enkelt med en tekst i en folie i kontrastfarve til bilen. Det gør teksten lettere at se på lang afstand, når du kører rundt i gaderne.

Inspiration

Find eventuelt inspiration på billederne her på hjemmesiden. Eller hold øje med erhvervsbilerne i din bydel og bemærk, hvilke designs af klistermærker til biler, du lægger mest mærke til. Det handler om at skabe synlighed og få dit firmanavn markedsført, så det er altid en god idé at se, hvilke klistermærker til biler du selv spotter i gadebilledet.

Designidéer

Har du en særlig idé til design af klistermærke til bilen? Måske ligger designet allerede klar til produktion? Kontakt os og hør, om vi kan hjælpe dig og virkeliggøre din idé. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om selve proceduren med at få monteret klistermærker på bilen.

Herunder er et lille udpluk af klistermærker til bil

HKSDK Range Rover
Den Gamle Verden Defender
Indpakket bil folie
Porsche Panamera

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på klistermærker til bilerProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedInInstagram

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2