Hop til indholdet.

Refleks på biler

HB-bil

Brandbiler og ambulancer er blevet et af vores specialer. Det kræver nemlig stor og årelang ekspertise, at håndtere og montere refleksfolier korrekt, så man er sikker på at folien sidder som det skal.

Der er stor forskel på refleksfolie, og de kan købes for relativt få penge. Men som så meget andet, får man også her, det man betaler for. Billig refleksfolie giver ikke meget refleks, det trækker sig meget ofte rundt i kanten, og efterlader sorte limrester. Er man uheldig, krakelerer refleksen over tid, og bliver derved tæt på umulig at rense af når den tid kommer.

Vi bruger udelukkende trafik godkendte refleksfolier fra 3M og Avery som refleks på køretøjer og det er samme typer folier, som bruges til vejskilte. Disse folier reflekter rigtig godt, de bliver siddende på bilen, og findes i flere forskellige farver.

Prodesign har lavet et stort antal brandbiler med et materiale kaldet Diamond Grade. Dette materiale er som en god refleksfolie, bare meget tykkere, og med voldsom meget mere refleks. Diamond grade bruges næsten kun til brandbil og ambulancer, som vi har stor erfaring med at lave.

For at lave projekter med Diamond Grade, skal man have en fræser som kan skære i materialet, da det ikke er muligt at bruge en almindelig kniv. Når en brandbil kommer ind til staffering, bliver alt målt og tegnet op, og derefter skåret ud på vores Zund fræser, så det passer lige præcis på det pågældende køretøj. Hver enkelt køretøj, bliver lavet ”costum-made” da ingen køretøjer er ens. Det stiller store krav til vores montører og maskineri, da alle kørertøjer skal ende med at have helt det samme design i bybilledet.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

porsche-panamera-1080x500-min

Bilindpakning

En folieindpakning kan give nyt liv til en bil.
Og samtidig beskytter det den originale lak.

Bildekoration minaltan print på bil

Print på biler

En bil med print giver et helt særligt udtryk.
Med print er mulighederne næsten uendelige.

bildekoration

Bildekoration

Selv en lille bildekoration kan have stor effekt.
Vi guider dig til den optimale løsning.

Holdbarhed

Mange af vores kunder går efter vores standardfolie, som har en holdbarhed mellem 3 og 6 år. Det passer til de flestes behov for at kunne forny udtrykket på bilerne med jævne mellemrum. Vi tilbyder dog også folier med op til hele 10 års holdbarhed. Har du slet ikke brug for så lang en holdbarhed på din bilfolie, så kan du i stedet vælge en af vores mange kampagnefolier, som holder cirka 3 til 12 måneder. Sådan en folie er oplagt, hvis du kører med kortere kampagner, snart skifter telefonnummer, ændrer logo eller har lignende behov for foranderlig reklame.

Foliernes holdbarhed afspejler sig i priserne. Du kan således også vælge den prisvenlige folie, hvis du ønsker at tjekke, om brug af bilfolie er relevant for din virksomhed.

Foliefarver

Med Prodesigns farvekort kan du nemt få et overblik over vores store udvalg af standardfarver. Ønsker du at bestille folier i specifikke pantone- eller ral-farver, så er det selvfølgelig en mulighed. Derved kan du hurtigt matche dit firmalogo eller farvevalget i designstilen med din nye folie i vores standardfarver – eller i specielt indfarvet folie til dine bestemte farveønsker.

Vores foliefarver er modstandsdygtige over for solens UV-stråler, så de ikke bliver synligt bleget eller nedbrudt. Farvernes modstandsdygtighed kan variere, så nævn det gerne, hvis du ønsker at bestille den bedste kvalitet.

Materialer

Hos Prodesign udfører vi flotte bildekorationer i kvalitetsfolie, specielt udviklet til at kunne holde til lidt af hvert såsom ture gennem vaskehallen, udstødningsgasser og stænk fra benzin, når du tanker.

Ønsker du at få et særligt look på din folie? Foruden valget mellem farver og prints, så tilbyder vi også folietyper med trælook, læderstruktur, metallisk effekt og så den mere traditionelle folie i carbon, som du kan vælge i mange forskellige farver.

Klargøring og montering

Vask bilen inden du skal have monteret folie, så folien kan hæfte ordentligt. Undlad at benytte voks, da folien i så fald har svært ved at sidde fast. Kan du ikke nå en bilvask, så kan du betale os for at gøre det.

Folien hæfter bedst på en overflade, der ikke er for kold. I vinterhalvåret må du derfor beregne lidt ekstra ventetid, da vi ikke kan starte arbejdet med det samme, du ankommer.

4137

Indpakninger af firmabiler

25+

Års erfaring med bilrefleks

3122

Udførte bildekorationer

Herunder et lille udpluk af brug af refleksfolie

Folie Brandbil
Folie på varebil
Ambulancer

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på reflekser på bilerProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2