Hop til indholdet.

Solfilm til biler

Solfilm på bil

Sikkerhedsfilm og solfilm til biler

Solfilm til biler er ikke kun smart og sporty, det er også effektivt mod solens lys- og varmestråler. Det er lovligt at montere alle former for solfilm til biler – også mørke og spejlende – så længe du kun får det gjort i de bageste ruder og aldrig i fordøre og på forruden.

Korrekt monteret solfilm på biler kan holde i mere end 7 år, så længe du sørger for at vælge en god kvalitet. Hos Prodesign har vi kun højt ydende metal-solfilm til bil. Disse filmtyper afviser rigtig meget varme, og de findes i 5 forskellige nuancer.

Når du booker tid til montering af solfilm til bilen, er det muligt at tilbringe ventetiden hos os, imens vi udfører monteringen. Du skal regne med ca. 2 timer, fra du kommer, til din bil er færdig. Mens montøren laver din bil, kan du sidde i vores venterum og nyde en kop kaffe og læse i et blad. Men husk at booke i god tid til at få solfilm på bilen, hvis du vil vente. På den måde er vi sikre på, at vi har tid til dig og din bil.

Er du mere interesseret i sikkerhedsfilm end solfilm til biler? Det er blevet mere udbredt for blandt andet politibiler, ambulancer og specialkøretøjer at sikre køretøjets ruder med sikkerhedsfilm, og den mulighed har du også hos Prodesign. Vi har flere typer sikkerhedsfilm, som kan reducere risikoen for indbrud og følgeskader opstået eksempelvis på grund af ituslået glas. Sikkerhedsfilm til biler findes i helt klare typer i forskellige tykkelser samt som en næsten helt sort model, der skærmer mod indkig. Vigtigst for alle vores sikkerhedsfilm er, at de bliver monteret af en autoriseret installatør, så du kan være sikker på det bedst mulige resultat og den størst mulige sikkerhed.

Har du spørgsmål vedrørende sikkerhedsfilm eller solfilm på biler, er du altid velkommen til at kontakte os!

sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm beskytter dine vinduer

solgardiner

Sunflex solgardiner er fleksibel solafskærmning

Solfilm

Solfilm til bygninger

Holdbarhed

Da vi udelukkende bruger den bedste sikkerhedsfilm og solfilm til biler, som findes på markedet, kan du altid forvente god kvalitet og lang holdbarhed på vores produkter. De fleste af vores filmtyper monteres med op til 10 års produktgaranti. Garantien på vores sikkerhedsfilm og solfilm til biler dækker eksempelvis delaminering, krakelering, falmning og misfarvning.

TYPER AF SOLFILM TIL BILER

Vi har et stort udvalg af solfilm til bil, som dækker langt de fleste behov. Lige fra de helt lyse og neutrale solfilm, som afviser 45 procent varme, til de mørke og spejlende solfilm på bil, som kan afvise helt op til 85 procent solvarme og blænding. Bemærk, alle vores solfilm afviser mere end 99% af de skadelige UV stråler.

Materialer

Vores solfilm og sikkerhedsfilm kommer fra nogle af de bedste og mest anerkendte producenter i verden. Vi har selv udvalgt de bedste typer af film hos udvalgte producenter. Dermed er vores omfattende program lige præcis det, som vores kunder efterspørger. Professionel solfilm til biler er ikke billigt, men det virker, og alle data på vores solfilm holder, hvad de lover.

Klargøring og montering

Er du klar til at bestille sikkerhedsfilm eller solfilm til bilen? Så læs videre her og få vores tips til den indledende forberedelse. Inden du skal have monteret solfilm eller sikkerhedsfilm, er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt. Vores montører sørger for en grundig afrensning og rengøring af alle vinduer før montering. Er dine vinduer særligt beskidte, kan du spare eventuelle meromkostninger for ekstra rengøring, hvis du selv får renset det værste skidt inden. Ring meget gerne i forvejen og tjek, om vi har tid til at montere solfilm til bilen med det samme. Har vi tid, så kan du få monteret solfilm på bilen på bare et par timer.

Vil du vide mere om mulighederne for solfilm til biler, så tag kontakt til os.

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på montering af solfilm på bilerProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2