Sunflex solgardiner

Den fleksible solafskærmning

I mere end 50 år, er Sunflex solrefleks rullegardiner blevet brugt til skibe og kontorer, rundt omkring i hele verden.

Sunflex solgardiner er perfekte, hvis man eks. har problemer med blænding i skærme, eller hvis man har en arbejdsplads lige op af et vindue, hvor solen bager ind hver dag. Med den kraftigste solfilm i vores gardiner, kan man reducere blænding med op til 98%, og den varme som kommer gennem vinduet og brænder på kroppen, kan reduceres med hele 90%. Det bedste ved Sunflex solgardiner er at du kan nøjes med at bruge det når solen skinner, og stadig kan få glæde af lyset i de mørke tider på året.

Skal man løse problemer med for meget lys, og eks. blænding i skærme, skal man have meget mørkt film i sine vinduer. Monterer man mørk solfilm direkte på glaset, kan man reducere max. 80% sollys, hvilket ikke afhjælper blænding i skærme. Udover det, vil sådan en solfilm også tage meget af lyset, i de mørke perioder, hvor man måske gerne vil have lyset ind. Med Sunflex gardiner kan man reducere blænding med hele 98%, det løser problemer med blænding i skærme en gang for alle. Det bedste er, at du kun behøver at lukke lyset ude, når du har behov for det. Derfor vil du ikke have mørke lokaler hele året, som hvis du i stedet monterede en mørk solfilm direkte på dine vinduer.

Solens varmestråler kan ikke trænge gennem solfilmen i gardinerne. Når varmestrålerne rammer forsiden af filmen, bliver den reflekteret tilbage ud af vinduesglasset. En smule solvarme vil ophobes mellem glas og solfilm, og noget af den, vil stille og roligt trænge ud i rummet. Men med en varmereduktion på helt op til 92%, vil du stadig opleve, at du får mærkbart mindre varme ind i dine lokaler.
Sunflex er optimal til at minimere den direkte varmestråling, som kommer gennem vinduer, og som skaber gener direkte på den anden side af vinduerne.

Har du generelle problemer med solvarme i større rum, vil solfilm typisk være et bedre alternativ end Sunflex gardiner.

Menu