Hop til indholdet.

Stickers & Streamers

Stickers til erhverv

Stor erfaring i stickers og streamers til bil

Prodesign leverer dine budskaber og logoer i alle formater, materialer og størrelser inden for alt fra facadeskilte til stickers til bil. Det er bogstavelig talt kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan eksponere tekst og grafik for dig. Vores folk og vores maskinpark er gearet til det hele.

Du drømmer måske ikke om, hvordan dit logo og dine tekstbudskaber kan blive eksponeret på bil streamers, stickers til bil, på gadeskilte eller på folie til glas.

Hos Prodesign lægger vi stor energi i at rådgive og inspirere dig til den bedste synlighed for dit brand. Med afsæt i vores 25 års erfaring med profilering kan vi give dig helt nye idéer, som vil styrke din position i markedet.

Vi arbejder stilsikkert med systemtekster og systemlogoer, som er enkeltstående grafikker, vi kan montere for dig. Og vi kan lave hvad som helst for dig, når det kommer til stickers til bil, bilstreamers (klistermærker) og magnetskilte.

Systemtekst

Systemtekster klar til montering

Systemlogoer

Oppilning af systemlogoer

print på latex

Print af store stickers

Fusion x64 TIFF File

Magnetskilt, ofte brugt til køreskoler

Systemtekster

Vi producerer og monterer dine tekster i alle størrelser. Vi anvender den såkaldte systemtekst, som giver fleksible muligheder for at masseproducere og montere tekster på alt fra glas til facader. Vil du vide mere om mulighederne for at designe og producere stickers til biler, så kontakt os for mere information.

Bil stickers & streamers til bil

Hvis du kan se det for dig, kan vi levere det som sticker eller streamer. Vi leverer alle størrelser, alle formater, aftagelige, transparente, og vi monterer på alle overflader. Så du kan trygt bestille stickers til bil, bagrudestreamers eller måske udskåret folie til glas hos os.

Systemlogoer

Vi producerer logoer i alle formater til montering på alle underlag. Prodesign har erfaringen, der også imødekommer behovet for meget store opgaver til eksempelvis butikskæder og storcentre.

MAGNETSKILTE SOM ALTERNATIV TIL FOLIE OG STICKERS TIL BIL

Vi designer og producerer alle former for magnetskilte til eksempelvis køreskoler. Magnetskilte anvendes også i stor stil som kampagneelementer på biler i afgrænsede perioder, hvor bildekoration, indpakning eller stickers til bilen ikke er relevant.

Bilpakning af Ikea bil
Bildekoration streamer
streamers til glas

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på streamers til bilerProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2