Hop til indholdet.

Solafskærmning

Topbillede til Prodesign web 1200x400px

Solafskærmning med Sunflex solgardiner

Vores Sunflex solgardiner er den mest fleksible solafskærmning til vinduer i bygninger og på skibe.

Et Sunflex solgardin kan reducere blænding med helt op til 98 procent og afvise mere end 90 procent af den direkte solvarme, som strømmer gennem dine vinduer. Uanset hvilken filmtype du ønsker i din solafskærmning, så har du altid fuldt udsyn.

Fordelene ved Sunflex solafskærmning er blandt andet, at gardinerne kan tilpasses 95 procent af alle vinduer og døre. Du bruger gardinet, når du har behov for det.

Det vil altså sige, at du kan lukke lyset og varmen ude om sommeren, og få det ind om vinteren i de kolde og mørke perioder. Netop derfor er vores solgardiner et godt alternativ til solfilm, hvis du søger effektiv og samtidig fleksibel solafskærmning. Solfilmen bliver monteret direkte på vinduesglasset og kan dermed ikke på samme måde vælges til og fra efter behov.

Søger du derimod den mest diskrete solafskærmning, eller kan du ikke lide gardiner? Så er vores solfilm, der monteres direkte på ruden som en usynlig hinde, et oplagt valg. Læs mere om fordelene ved brug af solfilm her.

Solfilm

Solfilm til vinduer

sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm til vinduer

solfilm bil

Solfilm til biler

Montering af solafskærmning

Kassetterne til Sunflex solgardiner findes i hvid og aluminium, og du kan vælge imellem syv forskellige filmtyper. Gardinet fastgøres med fire små skruer og monteres direkte på en vinduesramme eller i en lysning alt efter behov. Du kan betjene dine solgardiner med en snor, som sidder i den side, der passer bedst til din indretning. Vi garanterer desuden, at gardinet til solafskærmning aldrig kører skævt.

Fleksibel solafskærmning med udkig

Nedenfor kan du se eksempler på, hvordan solafskærmning med brug af solgardiner kan se ud. Gardinerne har et elegant udtryk og tillader kig ud af vinduet samtidig med, at solens varme og skarpe stråler bliver filtreret fra.

Kontakt os gerne, hvis du søger yderligere inspiration til, hvordan du kan forbedre indeklimaet med brug af gardiner.

Hurtig levering af solafskærmning

Sunflex er et dansk produkt som er produceret siden 1975 og udviklet til skibe, kontorer og butikker. Vi producerer stadig selv vores gardiner på vores adresse i Albertslund. Det sikrer dig en lynhurtig levering af den mest fleksible solafskærmning til dine vinduer og døre.

Vil du vide mere om mulighederne?

Har du spørgsmål til valg af solafskærmning, priser eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os!

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på montering af solafskærmningProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2