Hop til indholdet.

Facadebogstaver med eller uden lys

facadebogstaver

Overvej mulighederne med facadebogstaver

Overvejer du at profilere din virksomhed eller dit event med facadebogstaver i træ, facadebogstaver med lys eller smarte foliebogstaver? Mulighederne inden for print og digital cut er ganske enkelt i en kategori helt i top. Hos Prodesign har vi fantasien og ikke mindst maskinparken til at give dig helt særlig synlighed i form af Point of Sale-materialer (POS), æsker, figurer, facadebogstaver, plader, fliser, møbler m.m.

Flere og flere virksomheder vælger at supplere de traditionelle synlighedskanaler med unikt designede elementer i Point of Sale-kategorien. Hos Prodesign bliver vi altid så glade, når du som kunde efterspørger noget af det helt specielle så som

særlige facadebogstaver med lys, hvor vores kreativitet og design bliver sat i spil.

Du kan finde inspiration til anvendelse af facadebogstaver, bildekorationer og meget mere i vores galleri. Du er også meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores adresse, hvis du er i området af vores arbejdsplads på Roskildevej i Albertslund. Så kan du høre meget mere om, hvilke typer facadebogstaver i folie, træ eller med lys, vi kan anbefale til dit behov.

Har du spørgsmål angående facadebogstaver, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os!

Fys og Fit lysskilt

Roth, Frederikssund – facadebogstaver med lys i lakeret aluminium

Roth Lysskilt

Fysioterapi & Fitness, København – facadebogstaver med lys i lakeret alumininium

Professionshøjskolen lysskilt

Københavns Professionshøjskole, Hillerød – facadebogstaver i lakeret aluminium med lys

Brug for design af facadebogstaver?

Hos Prodesign kan vi hjælpe dig med design af dine nye facadebogstaver. Uanset om du har en fastlagt designstil med font, farver og grafik, eller om du er nyopstartet og endnu ikke har valgt dit udtryk, så står vi klar til at hjælpe dig videre.

Vi designer og udfører alle slags facadebogstaver efter mål og dine nøjagtige farveønsker. Du kan naturligvis bestille bogstaver med lys, der giver en markant forbedret synlighed i gadebilledet.

Hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne videre med at skabe et flot visuelt udtryk i stil med dine visioner og virksomhedens værdier. Det er helt op til dig, om du kommer med en færdig designplan eller et ønske om at se, hvilke forslag til flotte, synlige facadebogstaver vi kan komme frem med.

Vælg mellem følgende facadebogstaver:

  • – foliebogstaver
  • – træbogstaver
  • – facadebogstaver med lys
  • – bogstaver uden lys

Har du særlige ønsker til mål eller lys i dine udskårne bogstaver, så kontakt os hos Prodesign og fortæl os om dine visioner for at få din kommende markedsføring til at brænde tydeligt igennem. Vi står klar til at være din samarbejdspartner fra de indledende skitser til den endelige montering af bogstaverne på dine facader. Vær med i hele processen eller overlad arbejdet til os, hvis design ikke er din stærke side. Vi koncentrerer os om dine facadebogstaver, mens du kan bruge tiden på det, du selv er bedst til.

Alt i Point of Sale-materialer

pos_standere

Vi rådgiver altid vores kunder særlig grundigt, når det handler om POS-materialer såsom facadebogstaver med lys, roll ups, bannere eller vinduesfolie. Der er simpelthen så mange muligheder, at det er ekstra vigtigt at overveje den ene retning frem for den anden, før du kaster dig ud i at bestille nye facadebogstaver, gadeskilte eller store bannere.

digital fræs af figur

Det er svært at bestille det bedste, hvis man ikke ved, det eksisterer. Hos Prodesign vil vi derfor meget gerne rådgive dig til det bedste valg af materialer til din markedsføring. Vi kan producere alt fra æsker og figurer til stole, borde og meget mere.

Fortæl os blot, at du vil udfordres, så giver vi dig synlighed, du aldrig har drømt om. Kontakt os og få en totalleverandør, når du vil sætte fokus på din virksomheds visuelle stil og udtryk.

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på facadebogstaverProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2