Bildekoration til store og små biler

Optimal synlighed 24/7

Bildekoration er en nem, billig og overskuelig måde at promovere sit firma. Når du er på kundebesøg, sender din bildekoration et klart og tydeligt signal om, at ”her kommer vi” og derfor har langt de fleste erhvervsbiler da også en eller anden form for logo eller tekst monteret.

Erhvervsbiler kommer rundt mange steder hver dag og ses af rigtig mange mennesker 24/7. Dette giver genkendelighed og øget opmærksomhed på virksomheden og dens ydelser eller produkter – Derfor er bildekoration et godt sted at investere sine annoncekroner.

Hos Prodesign laver vi dekorationer og reklamer til alle typer biler i erhvervslivet. Afhængig af dine ønsker til bildekorationens design, størrelse og antallet af biler der er tale om, tilbyder vi en bildekoration fra typisk 2-10.000 kroner.

Ofte starter vores kunder med et lavt budget, men ser efterfølgende mulighederne i deres bildekoration og fordelen ved at investere lidt flere penge bliver derfor hurtigt tydelig. En større bildekoration skaber tilstedeværelse i gadebilledet og dermed øget opmærksomhed – Derfor ender mange kunder ofte med, at vælge en større dekoration end de først påregnede og det bliver de faktisk som regel altid rigtig godt tilfreds med – Specielt når de først ser det endelige resultat.

Hos os kan du altid få et gratis layout eller designoplæg til din næste bildekoration. Dog kan vi desværre ikke arbejde gratis, så denne aftale kræver en gensidig aftale om, at du afholder omkostninger til layout og design, såfremt du vælger ikke, at handle med os alligevel.

Se mere:
Indpakning erhverv    Indpakning privat   Print på biler    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Der findes ingen standarder for hvordan en bil skal dekoreres og alt laves individuelt til den enkelte kunde. Af den grund er det vigtigt, at du leverer de “byggesten” vi skal bruge for, at komme ordentligt i gang. For at udvikle den helt rette løsning, skal vi bruge nogle filer og desuden en beskrivelse af dine ønsker til den færdige dekoration.

Du skal levere:

1 – Dit logo/tekst som vektor-grafik – eps, ai eller pdf. (En vektor-fil indeholder informationer til at operere plotter og skæremaskine. OBS – et billede i en pdf er ikke at betegne som en vektor-fil). Logoets kompleksitet er vigtig viden for os.

2 – Information på din bil (mærke, model, årgang, skydedøre, bagdøre o. lign.) Det er dit ansvar at sikre dig at vi får de rigtige oplysninger inden vi begynder på design.

3 – Ønsker til mængde/størrelse på dekorationen.

Når vi har styr på ovenstående kan vi udregne din pris, som du så skal godkende. Først derefter går vi i gang med layout. OBS. Vi laver ikke udkast uden forudgående prisaftale.

Det færdige layoutforslag får du til godkendelse og når du accepterer, kan vi starte den egentlige produktion.

Sådan har vi hjulpet andre!

Prodesign har mange års erfaring i opsætning og levering af solfilm. Vi bruger  kun produkter af højeste kvalitet og har løst solfilmopgaver for både private, mindre forretninger og de helt store butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige kunder med, at løse deres problemer med både lysgener og indeklima.

Bildekoration m. print og udskåret folie

Kunde: Autotec

Vi elsker når vores kunder investerer tid i at få en helt speciel foliering, og her er Autotec et glimrende eksempel. De har selv brugt Photoshop til at visualisere deres ønskede udtryk, og derefter sendt os designet til evaluering og færdiggørelse. Deres design kræver en masse koncentration både i produktions- og monteringsfasen, men resultatet taler for sig selv. Super flotte biler som er halvt indpakket i metalliske folier, og med dekoration i en blanding af almindelige skærefolier og folieprint.

Antal biler produceret og monteret: 3

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Bildekoration-Autotec-min

Bildekoration

Kunde: Leman

Leman er en af de kunder som efter lidt omveje har fundet frem til at vi (også) laver bildekorationer. Gennem en efterhånden lang årrække har vi hjulpet dem med et væld af opgaver med alt fra lysskilte, vægtapeter, sandblæst folie, p-skilte, klistermærker og meget mere, inden de en dag spurgte om vi også arbejder med biler. Vi elsker at kunne svare ja når en kunde spørger ”laver I også det?” om en ny type opgave. Der er blevet løst opgaver for dem i det meste af Danmark og endda også et par opgaver i Sverige og Norge.

Antal biler produceret og monteret: 2

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Bildekoration-Leman

Bildekoration

Kunde: Hovedstadens flytteforretning

Med en stor flåde af forskellige typer biler, er det vigtigt med en stram styring af designlinjen for at holde den røde tråd. Da både projektstyring, design, produktion og montering foregår på samme adresse, opstår der sjældent udfordringer, og hvis der gør, bliver de hurtigt klaret. Vores holdning er at alle biler (og opgaver) skal klares med samme opmærksomhed på detaljerne, store som små.

Antal biler produceret og monteret: +30

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Bildekoration

Kunde: Carglass

Til Carglass, har vi printet og produceret hele deres bildekoration på vores egne maskiner.

Der var høje krav til at farverne skulle være helt som i deres logo, hvilket betød, at vi var nødt til at købe en ny printer, som kunne ramme den gule farve ”spot on”. Det lykkedes for os, bilerne har nu præcis de farver og det udtryk som man ønskede.

Antal biler produceret og monteret: +60

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Bildekoration-Carglas-min

Bildekoration

Kunde: Guldager

Guldager havde et ønske om at forny deres bilpark og ikke mindst, deres ”look”.

I tæt samarbejde med kunden, har vi designet en bildekoration, som består af tekster og logoer på sider, samt en indpakning i firefarvet print på bagenden af deres biler. Resultatet er en bildekoration, hvor vi kom i mål med både design og pris.

Antal biler produceret og monteret: +15

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Bildekoration-Guldager

Bildekoration

Kunde: Proventilation

I mange år har vi lavet bildekorationer til ProGruppen.

Med flere afdelinger i virksomheden, skal der holdes styr på de forskellige designs som hører til de forskellige afdelinger. Vi har styr på alle kunders biler i vores produktionssystemer, så det er nemt at holde styr på hvilke designs der skal bruges til nye biler. Derfor kan vi hurtigt håndtere nye biler som skal have reklamer på, da vi har filer liggende klar, og selv producerer de enkelte designs.

Antal biler produceret og monteret: +100

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Bildekoration-Proventilation

Referencer – Bildekoration

Bilreklame Coop
bilreklame Velsmurt

Menu