Bildekoration til store og små biler

En bildekoration giver dig optimal synlighed 24/7

Bildekoration er en nem, billig og overskuelig måde at få promoveret din virksomhed på. Langt de fleste erhvervsbiler har derfor en eller anden form for logo eller tekst monteret, der reklamerer for virksomheden. Erhvervsbiler kører ofte mange kilometer hver dag og ses af rigtig mange mennesker. Derfor giver en bilreklame stor og bred synlighed, som er værdifuld 24/7.

En bildekoration giver genkendelighed og øger opmærksomheden på virksomheden, dens ydelser eller produkter. Når du er på kundebesøg, sender din dekoration af bilen et klart og tydeligt signal om, at ”her kommer vi”.

Hos Prodesign kan vi lave alle størrelser af bildekorationer og bilreklamer på biler til erhvervslivet. Vi tilbyder dekoration af bil fra typisk 2-10.000 kroner, alt afhængig af hvad du ønsker, hvor mange biler der er tale om, og hvor stor bildekorationen skal være. Mange af vores kunder starter med et lavt budget, men ser så mulighederne i deres bildekoration. Forskellene ved at bruge lidt flere penge bliver hurtigt tydelige, og mange kunder ender ofte med at vælge en større dekoration til bilen, der skaber øget opmærksomhed på deres virksomhed og tilstedeværelse i gadebilledet. Og det bliver kunden faktisk altid rigtig godt tilfreds med, når de først ser det endelige resultat. Et køretøj holder i mange år, kommer rundt mange steder, så bildekoration er et godt sted at investere sine annoncekroner.

Hos os kan du altid få et gratis layout eller designoplæg på din næste bildekoration. Vi kan desværre ikke arbejde gratis. Så det kræver dog, at vi har en gensidig aftale om, at du afholder de omkostninger, vi har haft til layout og design, såfremt du ikke vælger at handle med os alligevel.

Se mere:
Indpakning erhverv    Indpakning privat   Print på biler    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Der findes ingen standarder for hvordan en bil skal dekoreres, og alt laves individuelt til den enkelte kunde. Af denne grund er det vigtigt at vi har de rigtige byggesten til at finde den helt rigtige løsning til lige præcis dig. For at komme ordentligt i gang skal vi både bruge filer og lidt oplysninger om hvad du har af ønsker:

1 – Dit logo/tekst som vektor-grafik i eps, ai eller pdf (OBS – et billede i en pdf er ikke at betegne som en vektor-fil). Logoets kompleksitet er vigtig viden for os.

2 – Information på din bil (mærke, model, årgang, skydedøre, bagdøre o. lign.) Det er dit ansvar at sikre dig at vi får de rigtige oplysninger inden vi begynder på design.

3 – Ønsker til mængde/størrelse på dekorationen.

Når der er styr på ovenstående kan vi udregne pris som skal godkendes inden vi går i gang med layout som du efterfølgende får til godkendelse.

Vi laver ikke udkast uden forudgående prisaftale.

Menu