Bildekoration til store og små biler

Flotte bilreklamer, giver dig optimal synllighed 24/7

Bildekoration er en nem, billig og overskuelig måde at få promoveret din virksomhed på. Langt de fleste erhvervsbiler har derfor en eller anden form for logo eller tekst monteret, der reklamerer for virksomheden. Erhvervsbiler kører ofte mange kilometer hver dag og ses af rigtig mange mennesker. Derfor giver en bilreklame stor og bred synlighed, som er værdifuld 24/7.

En bildekoration giver genkendelighed og øger opmærksomheden på virksomheden, dens ydelser eller produkter. Når du er på kundebesøg, sender din dekoration af bilen et klart og tydeligt signal om, at ”her kommer vi”.

Hos Prodesign kan vi lave alle størrelser af bildekorationer og bilreklamer på biler til erhvervslivet. Vi tilbyder dekoration af bil fra typisk 2-10.000 kroner, alt afhængig af hvad du ønsker, hvor mange biler der er tale om, og hvor stor bildekorationen skal være. Mange af vores kunder starter med et lavt budget, men ser så mulighederne i deres bildekoration. Forskellene ved at bruge lidt flere penge bliver hurtigt tydelige, og mange kunder ender ofte med at vælge en større dekoration til bilen, der skaber øget opmærksomhed på deres virksomhed og tilstedeværelse i gadebilledet. Og det bliver kunden faktisk altid rigtig godt tilfreds med, når de først ser det endelige resultat. Et køretøj holder i mange år, kommer rundt mange steder, så bildekoration er et godt sted at investere sine annoncekroner.

Hos os kan du altid få et gratis layout eller designoplæg på din næste bildekoration. Vi kan desværre ikke arbejde gratis. Så det kræver dog, at vi har en gensidig aftale om, at du afholder de omkostninger, vi har haft til layout og design, såfremt du ikke vælger at handle med os alligevel.

Se mere:
Indpakning erhverv    Indpakning privat   Print på biler    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Det er vigtigt, at bilen er grundigt rengjort inden montering af bildekoration. Hvis vi skal rengøre den, kommer der et gebyr oven i prisen.

Derudover må bilen ikke være for kold, når man starter monteringen, da det også modvirker limen på folien. Derfor kan en bil i vinterhalvåret ikke få påsat folie med det samme, når den kommer ind fra gaden. Vi anbefaler ligeledes, at bilen får lov at stå den efterfølgende nat i vores hal, inden den køres ud i kulden igen.

Menu