Gulv & vægfolie

Udsmykning af gulve og vægge

Hos Prodesign har vi designet, produceret og monteret tusindvis af foliedekorationer i alle størrelser gennem årene. Uanset om du ønsker dit budskab på dine vinduer, vægge, gulve eller asfalten foran dine lokaler, så er vi de helt rette til at udføre opgaven. Vi laver foliedekorationer på de fleste overflader, og de senere år har vi også designet og monteret folie til vægge og murede facader. Gennem årene har vi opbygget solid erfaring, så vi ved, hvad der virker, og vi ved, hvordan du får mest synlighed og effekt for de penge, du giver ud til væg- eller gulvfolie.

Som noget nyt, producerer vi også folie i firefarvet print til gulve, asfalt, tæpper osv. Gulvfolie benyttes ofte i eks. butikker og storcentre og større forretninger, hvor man har behov for at gøre kunder opmærksomme på sine ydelser eller gode tilbud. Gulvfolier har en god holdbarhed, som naturligvis afhænger af den belastning som de udsættes for.

Vægfolier laves individuelt til hver enkelt kunde, og kan skabe en fantastisk stemning på ethvert kontor eller lager. Uanset hvad du måtte ønsker at få på dine vægge, kan vi hjælpe dig med at komme videre. Har du allerede et billede i en god kvalitet, kan du få det op på dine vægge, men kræver du noget helt specielt og specialtilpasset til netop din virksomhed, kan vi også hjælpe med dette.

Herover kan du se flere eksempler på, hvordan vores kunder anvender væg- og gulvfolie til at skabe en flot visuel effekt eller til at skabe synlighed omkring deres virksomhed eller butikslokale.

Menu