Gulv & vægfolie

Udsmykning af gulve og vægge

Ofte benyttes gulvfolie i eks. butikker, storcentre og større forretninger, hvor man har behov for at gøre kunder opmærksomme på ydelser eller gode tilbud, men gulvfolie kan også skabe en fantastisk stemning på ethvert kontor eller lager.

Vægfolier laves individuelt til hver enkelt kunde. Eksempelvis kan du bruge et billede i en god kvalitet og ganske enkelt dekorere dine vægge med det. Ønsker du et design, specielt tilpasset netop din virksomhed, kan vores grafikere hjælpe dig med det.

Vi laver foliedekorationer på de fleste overflader. Vi producerer vi firefarvede print til gulve, asfalt, tæpper og lignende ujævne overflader og inden for de senere år er vi desuden begyndt at lave dekorationer i folie specielt udviklet til vægge og murede facader. Gulvfolie har som udgangspunkt en virkelig god holdbarhed, men naturligvis afhænger den stadig af belastningen den udsættes for.

Hos Prodesign har vi gennem årene designet, produceret og monteret tusindvis af foliedekorationer i alle størrelser og gennem årene opbygget solid erfaring, så vi ved hvad der virker og vi ved, hvordan du får mest synlighed og effekt for de penge, du giver ud til væg- eller gulvfolie.

Uanset om du ønsker dit budskab på dine vinduer, vægge, gulve eller asfalten foran dine lokaler, så er vi de helt rette til at udføre opgaven.

Herover kan du se flere eksempler på, hvordan vores kunder anvender væg- og gulvfolie til at skabe en flot visuel effekt eller til at skabe synlighed omkring deres virksomhed eller butikslokale.

Referencer – Gulv -og vægfolie