Kvalitet til tiden

Om Prodesign

 

Hos Prodesign er vi specialister i facadeskilte, solfilm, bilindpakning til erhverv og private og meget mere. Vi har mere end 30 års erfaring, og tager du fat i os til din kommende opgave, kan du være sikker på, at du ikke oplever kedelige episoder med afskallet folie eller uskønne skæremærker i bilen eller et lysskilt der ikke virker.

Kernen i vores firma er 10 dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne. Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover.

Når du kontakter Prodesign med en opgave inden for produktion af et lysskilt, bannertryk, indpakning af en bil eller lignende, får du tilknyttet 2-3 faste medarbejdere til opgaven. Du får et direkte nummer til din kontakt og skal ikke snakke med en ny person, hver gang du kontakter med os. Du kommunikerer direkte til de medarbejdere, der udfører arbejdet – og ikke til en sælger. Kontaktpersonerne kender til dig og din opgave og kan altid svare på spørgsmål, der måtte opstå undervejs i processen fra idé til levering af det færdige produkt.

Visuel identitet, facadeskilte, bilindpakning og meget mere

 

Lad også Prodesign blive din leverandør, når du skal styrke din virksomheds visuelle identitet. Vi har været her i mange år og hjulpet mange virksomheder til et ensartet og stærkt visuelt udtryk.

Prodesign gennem tiden

Prodesign gennem tiden

0+
Løste kundeopgaver
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder hos Prodesign