Sandblæst folie

Elegant glasafskærmning

Hos Prodesign kan vi designe og producere lige præcis den glasdekoration eller -afskærmning i sandblæst folie, som du kunne tænke dig. Vores arbejde bygger på særlige folieringsteknikker, der resulterer i knivskarpe og stilrene resultater til hver eneste opgave.

Glaspartier giver åbenhed og masser af behageligt dagslys. Men ofte er der behov for at afdække hele eller dele af sådanne glaspartier. Eksempelvis er det oplagt at skærme et mødelokale fra et travlt gangareal, så folk til og fra kaffemaskinen ikke forstyrrer koncentrationen i lokalet ved siden af. Ligesom de fleste ønsker afskærmning, hvis deres badeværelsesvindue vender direkte ud mod altanen eller parkeringspladsen.

Vores montører hos Prodesign er erfarne og bidrager med kvalificeret rådgivning før, under og efter opsætningen af sandblæst folie i din virksomhed.

Vi designer, udvikler og monterer dit helt eget design i sandblæst folie til vinduer. Folie bliver typisk anvendt til afskærmning af glas, og vi kan skabe et layout, så det passer akkurat til dine behov. Vi kan naturligvis også udarbejde forslag til løsningen, hvis du ønsker inspiration til dette.

Sandblæst folie til vinduer behøver således ikke bare at være en ensartet farveplamage. Få i stedet designet dit firmas logo, få skåret et slogan ud eller vælg et mønster, der er behageligt at kigge på, eller som siger noget om virksomheden. Mulighederne er åbne for fri fortolkning lige efter dine ønsker.

Menu