Sandblæst folie

Elegant glasafskærmning

Glaspartier giver åbenhed og masser af behageligt dagslys. Ofte kan der dog være behov for at afdække hele -eller dele af sådanne glaspartier. Eksempelvis er det oplagt, at skærme et mødelokale fra et travlt gangareal, så folk til og fra kaffemaskinen ikke forstyrrer koncentrationen i lokalet. Ligesom de fleste ønsker afskærmning af deres badeværelsesvindue, hvis det vender direkte ud mod altan eller parkeringsplads.

Afskærmning af vinduer med sandblæst folie behøver dog ikke bare, at være en ensartet farveplamage. I stedet kan man bruge folien som en mulighed for, at dekorere lokalerne. Du kan benytte dit firmas logo, slogan eller måske bare et mønster, som er behageligt at kigge på. Motivet til din afskærmning er åben for fri fortolkning, lige efter dine ønsker.

Hos Prodesign producerer og monterer vi lige præcis den glasdekoration eller afskærmning i sandblæst folie, der matcher dine behov. Vores særlige folieringsteknikker, giver knivskarpe og stilrene resultater hver eneste gang og mangler du inspiration til designet, kan vi naturligvis også hjælpe dig med den opgave.

Priser

Hvis du overvejer, at dekorere vinduer eller glaspartier mad Sandblæst folie i enten din virksomhed eller i privaten, er vi hos Pro Design altid klar på, at give et godt tilbud.

Ring til os!

Vi sidder klar ved telefonerne, så du kan få et godt tilbud med de bedste  priser på solfilm.

Kontakt os her

Afdækning med sammenhængende flade af sandblæst folie

Den sandblæste folie har samme virkning som matteret glas – Man kan ikke se igennem, men lyset kommer stadig ind. Hvis afskærmning mod indkig er det primære formål med montering sandblæst folie vil man typisk vælge, at montere folie på hele glasfladen.

Sandblæst folie med udskåret dekoration

Har man eksempelvis kontorlokaler med store glaspartier, er dekorationer udført i sandblæst folie den oplagte måde, at “spice” omgivelserne op.

Du kan vælge dit firmalogo, motiverende udsagn eller alle former for mønstre – Kun fantasien sætter grænser!

Bliv inspireret!

Prodesign har mange års erfaring. Gennem tiden har vi samarbejdet med alle  typer virksomheder. Vi har leveret dekorationer og afskærmning med sandblæst folie til både private og store virksomheder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi med vores ekspertise inden for montering af sandblæst folie, har hjulpet forskellige firmaer.

Sandblæst folie med udskåret logo

Kunde: Verdensnaturfonden

For denne kunde har vi monteret 90 meter sandblæst folie med deres logo negativt skåret. Der er både folie ud mod gangareal og mellem de forskellige kontorer for at skabe mere afdækning. Inden vores montering har vi fjernet gammel folie som var begyndt at se slidt ud.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Sandblæst folie med udskåret logo”

Verdensnaturfonden

Sandblæst folie med udskåret logo

Kunde: LEMAN

På nye mødelokaler har vi monteret et diskretionsbånd så mødedeltagere ikke bliver forstyrret af personer på de omkringliggende gangarealer. I folien er kundens logo skåret negativt, og på indgangsdørene er monteret navnene på de forskellige mødelokaler.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Sandblæst folie med udskåret logo”

LEMAN

Folieafdækning mod nabo

Kunde: Hovedstadens Beredskab

På vagtcentralen i København har vi monteret folie for at afskærme mod indkig fra nabobygningen. Sandblæst folie er perfekt til afskærmning mod indblik, og da det samtidig ikke fjerner lige så meget lys som en mørk spejlende solfilm, undgår man at miste for meget lys i lokalet.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Afdækning m. sandblæst folie”

Sandblæst folie-Hovedstadens Beredskab

Folier til kontorer og mødelokaler

Kunde: Parseport

Hos kunden har vi monteret afdækkende folie til 8 kontorer og mødelokaler. Folien er monteret indvendigt på glassene og på ydersiden er monteret de forskellige lokalers navne og en stregtegning. Ved at sætte folier på hver side af glasset, skabes der en lille skygge-effekt på navn og tegning. Nogle stykker af den sandblæst folie har derudover fået monteret whiteboard-laminat så de kan bruges til at skrive noter på.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Sandblæst folie til mødelokaler”

Sandblæst folie-ParsePort

Folieafdækning til nyopført bygning

Kunde: Rigspolitiet

Til en nyopført bygning i Ejby har vi monteret mere end 400 meter sandblæst folie i forskellige design over 3 etager i samarbejde med bygherre. Der er blevet brugt forskellige afdækningsgrader afhængig af om det var kontorer, mødelokaler og laboratiorer, men fælles for folierne er Politiets karakteristiske skrå striber.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Afdækning m. sandblæst folie”

Sandblæst folie-Rigspolitiet

Dekoration i kontormiljø

Kunde: Mediq

Sandblæst folie produceret I det velkendte stribedesign, monteret i møderum for at mindste generende indkig. Ønsker man mere eller mindre indsyn/afskærmning, kan dette tilpasset individuelle ønsker, så man kan få helt præcis den afskærmning man ønsker.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Dekoration i sandblæst folie”

dust2

Dekoration med logoudskæring

Kunde: Lessor

Sandblæst folie hvor kundens logo og navn er udskåret i den sandblæste folie. Før vi monterer sandblæst folie hos jer, har du fået et layout fra os, som viser helt nøjagtigt hvordan dine ruder kommer til at se ud. På den måde, vil du altid kunne tilrette designet, størrelser osv., FØR vi producerer folien til dine ruder.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Dekoration med logoudskæring”

dust4

Dekoration med mønsterudskæring

Kunde: Glamox

Man kan lave præcis de mønstre man ønsker i folien, det er kun fantasien der sætter grænser. Så har i en vild idé om noget i godt kunne tænke jer, så lad os endelig høre fra jer. Vores grafikere sidder klar til at designe jeres næste afskærmning, helt efter jeres tanker.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Dekoration med mønsterudskæring”

dust5

Sandblæst folie med print

Kunde: Kildeskovhallens Fysioterapi

Sandblæst folie monteret på behandlerrum, hvor man ikke umiddelbart må kigge ind. På folien er der printet ekstra detaljer i en matchende farve, som giver noget ekstra ”lækkerhed” til afskærmningen. Har du behov for det, kan vi printe billeder og motiver oven på den sandblæste folie, så du kan skabe præcis det look du ønsker.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Sandblæst folie m. print”

dust6
0+
Opgaver med sandblæst folie på glas og vinduer
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Kom videre med dit projekt!

Måske har du allerede en idé til, hvordan din glasafskærmning eller dekoration med sandblæst folie skal se ud? Det kan også være du har brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan den nye dekoration, afspejler virksomhedens værdier og styrker dit brand. Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning for dig.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk