Hop til indholdet.

Sandblæst folie

Dustfolie-stribe2

SANDBLÆST FOLIE TIL VINDUER

Hos Prodesign kan vi designe og producere lige præcis den glasdekoration eller -afskærmning i sandblæst folie, som du kunne tænke dig. Vores arbejde bygger på særlige folieringsteknikker, der resulterer i knivskarpe og stilrene resultater til hver eneste opgave.

Vi designer, producerer og monterer glasdekorationer i alle størrelser og til alle

formål. Vi skaber diskret afskærmning til mødelokalernes glasvægge. Vi iscenesætter visuelle fortællinger på store glaspartier. Og vi sikrer god dialog undervejs, så resultatet af vores samarbejde imødekommer alle dine ønsker.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige og erfarne medarbejdere!

SANDBLÆST FOLIE

Glaspartier giver åbenhed og masser af behageligt dagslys. Men ofte er der behov for at afdække hele eller dele af sådanne glaspartier. Eksempelvis er det oplagt at skærme et mødelokale fra et travlt gangareal, så folk til og fra kaffemaskinen ikke forstyrrer koncentrationen i lokalet ved siden af. Ligesom de fleste ønsker afskærmning, hvis deres badeværelsesvindue vender direkte ud mod altanen eller parkeringspladsen.

Vores montører hos Prodesign er erfarne og bidrager med kvalificeret rådgivning før, under og efter opsætningen af sandblæst folie i dit private hjem eller i din virksomhed.

.

CLEARVIEW FOLIE

Vi designer, udvikler og monterer dit helt eget design i sandblæst folie til vinduer. Folie bliver typisk anvendt til afskærmning af glas, og vi kan skabe et layout, så det passer akkurat til dine behov. Vi kan naturligvis også udarbejde forslag til løsningen, hvis du ønsker inspiration til dette.

Sandblæst folie til vinduer behøver således ikke bare at være en ensartet farveplamage. Få i stedet designet dit firmas logo, få skåret et slogan ud eller vælg et mønster, der er behageligt at kigge på, eller som siger noget om virksomheden. Mulighederne er åbne for fri fortolkning lige efter dine ønsker.

FASARA FOLIE

Fasara film er et fleksibelt printet folie, der sikrer optimal lysgennemstrømning og privatliv på samme tid. Vi anbefaler eksempelvis Fasara film mellem kontorer eller mødelokaler, hvor der ellers er indkig gennem åbne glaspartier. I sådanne tilfælde er der brug for afskærmning med rigeligt med dagslys, hvormed foliet med stor lysgennemstrømning et oplagt valg.

Find inspiration på billederne her på hjemmesiden, beskriv dine egne idéer for vores teknikere, eller lad os sammen finde inspiration til designet af sandblæst folie til dine behov.

Herunder et par videoer om montering af sandblæst folie

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på sandblæst folieProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2