Hop til indholdet.

Pylonskilte & vejskilte

Pyloner

Stor erfaring med pyloner & pylonskilte

Hos Prodesign tilbyder vi dig et væld af outdoor-løsninger, og vi rådgiver dig grundigt undervejs i valget af de rette pyloner eller facadeskilte med LED-lys.

Vi kender lovgivningen ud og ind, når det kommer til regler for udendørs skiltning og pyloner. Dermed kan vi give dig give dig kvalificeret rådgivning om, hvordan du optimerer din outdoor-tilstedeværelse.

Prodesign har gennem de seneste 25 år designet, produceret og monteret pyloner og andre former for store outdoor-skilte. Der er utrolig mange spændende muligheder for at skabe unik udendørs synlighed, men det er samtidig vigtigt, at vi sammen tænker os om, når det gælder valg og montering af dine nye skilte.

Ved opsætning af pylonskilte og andre store reklameskilte er det i første omgang vigtigt, at du ikke investerer i synlighed, der er i strid med lovgivningen. Dernæst oplever vi ofte, at det er vigtigt at fare en smule med lempe, idet en alt for massiv synlighed kan skabe negative reaktioner fra lokalmiljøet.

Hos Prodesign taler vi altid med vores kunder om balancen mellem lovgivning, lokale interesser og ønsket om mest mulig effektiv synlighed. Denne rådgivning og dialog er med til at give dig et langtidsholdbart og godt resultat af samarbejdet med os og vores dygtige teknikere.

Pylon skiltning

Lille LED-pylon med lys, der kan skabe opmærksomhed langs vejen

Vejskilt pylon

Eksempel på et midlertidigt vejskilt med Dibondplader

Skilt til byggeplads

Pylonskilt på en byggeplads med den lovpligtige information om bygherrer

Byggeskilt

Pylonskilte til ejendomsmæglere. Skiltene kan også bruges ved byggepladser

Vejskilte

Vejskilte findes i mange udtryk og kan have mange forskellige funktioner. Ofte bliver de anvendt til skiltning, der ikke har alt for permanent karakter. Har du brug for midlertidig skiltning med vejskilte, så rådgiver vi dig samtidig om den kommende afmontering, der naturligvis skal tænkes ind i udformningen.

Byggepladsskilte

Byggepladsskilte fungerer som en midlertidig skiltning, der bruges til information på byggeprojekter og lignende. De lovpligtige skilte indeholder ofte ikke meget andet end information om bygherrerne, men kan i nogle tilfælde være gode til at illustrere selve byggeprojektet eksempelvis med billeder. Et sådant vejskilt hjælper forbipasserende og lokale interessenter i at følge med i projektet.

Pylonskilte med og uden lys

Vi designer, producerer og monterer op til meterhøje pyloner, som du kan vælge at få leveret med indbygget LED-belysning. Den avancerede, omkostningslave belysningsteknologi med LED-pylonskiltning optimerer oplevelsen i dagtimerne og sikrer maksimal synlighed efter mørkets frembrud. Vejskilte med LED-lys er desuden miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie. Du risikerer altså ikke, at der pludselig er gået en pære, eller at lyset i dine pylonskilte står og blinker.

Det er naturligvis ikke altid relevant at belyse sin outdoor-skiltning. Derfor leverer vi også mere simple skiltepyloner uden LED-belysning.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om fordele og ulemper ved at vælge LED-pyloner til din kommende skiltning.

Mægler/CVR-skilte

Prodesign designer og producerer specialskilte til eksempelvis byggepladser og ejendomsmæglere med meget kort varsel. Ring og lad os tale om valg af materiale, design og muligheder for montering og eventuel afmontering.

Herunder kan du se et lille udpluk af skilte-løsninger til inspiration. Du er meget velkommen til at kontakte os over telefon eller mail, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af pylonskilte. Vi er klar til at guide dig videre eller til at sende dig vores bedste tilbud, hvis du gerne vil i gang med at optimere din udendørs tilstedeværelse hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Du kan også ringe eller skrive direkte til en af vores medarbejdere med spørgsmål eller din bestilling.

Herunder er et lille udpluk af skilte-løsninger

vejskilt til virksomhed
Gadeskilte
Pylon Lundtoftegade
skiltedesign søborg torv

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på pylonskilteProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2