Pylonskilte

Wayfinding – Bliv set og vis vej

Det er vigtigt, at både leverandører og kunder kan finde din virksomhed og blive ledt i den rigtige retning når de ankommer. Man kan derfor med fordel designe sin nye pylon således, at den optimerer firmaets synlighed i gadebilledet og på samme tid guider kunderne til de rigtige afdelinger.

Prodesign har gennem de seneste 25 år designet, produceret og monteret pyloner og andre former for store outdoor-skilte og kan tilbyde dig et væld af forskellige løsninger samt grundig rådgivning.

Faktisk er der utrolig mange spændende muligheder for at skabe unik udendørs synlighed og på samme tid reklamere for sin virksomhed.

Vi tilbyder meterhøje pyloner eller facadeskilte med og uden LED-lys.

Vej -og henvisningsskiltning lavet med LED-belysningsteknologi, optimerer oplevelsen i dagtimerne og sikrer desuden maksimal synlighed efter mørkets frembrud. De avancerede LED-dioder er omkostningslave, miljøvenlige og desuden vedligeholdelsesfri – Du risikerer altså ikke, at der pludselig går en pære i dit pylonskilt, eller at lyset står og blinker.

Deler flere virksomheder samme adresse, kan hver virksomhed repræsenteres på let udskiftelige elementer, der hurtigt kan opdateres ved nye lejere.

Byggepladsskilte fungerer som en midlertidig skiltning, der bruges til information på byggeprojekter og lignende. De lovpligtige skilte indeholder ofte ikke meget andet end information om bygherrerne, men kan i nogle tilfælde være gode til at illustrere selve byggeprojektet eksempelvis med billeder. Et sådant vejskilt hjælper forbipasserende og lokale interessenter i at følge med i projektet.

Referencer – Pylonskilte