Pylonskilte

Wayfinding – Bliv set og vis vej

Det er vigtigt, at både leverandører og kunder kan finde din virksomhed og blive ledt i den rigtige retning når de ankommer. Man kan derfor med fordel designe sin nye pylon således, at den optimerer firmaets synlighed i gadebilledet og på samme tid guider kunderne til de rigtige afdelinger.

Prodesign har gennem de seneste 30 år designet, produceret og monteret pyloner og andre former for store outdoor-skilte og kan tilbyde dig et væld af forskellige løsninger samt grundig rådgivning.

Faktisk er der utrolig mange spændende muligheder for at skabe unik udendørs synlighed og på samme tid reklamere for sin virksomhed.

Vi tilbyder meterhøje pyloner eller facadeskilte med og uden LED-lys.

Vej -og henvisningsskiltning lavet med LED-belysningsteknologi, optimerer oplevelsen i dagtimerne og sikrer desuden maksimal synlighed efter mørkets frembrud. De avancerede LED-dioder er omkostningslave, miljøvenlige og desuden vedligeholdelsesfri – Du risikerer altså ikke, at der pludselig går en pære i dit pylonskilt, eller at lyset står og blinker.

Deler flere virksomheder samme adresse, kan hver virksomhed repræsenteres på let udskiftelige elementer, der hurtigt kan opdateres ved nye lejere.

Byggepladsskilte fungerer som en midlertidig skiltning, der bruges til information på byggeprojekter og lignende. De lovpligtige skilte indeholder ofte ikke meget andet end information om bygherrerne, men kan i nogle tilfælde være gode til at illustrere selve byggeprojektet eksempelvis med billeder. Et sådant vejskilt hjælper forbipasserende og lokale interessenter i at følge med i projektet.

Vejskilte findes i mange udtryk og kan have mange forskellige funktioner. Ofte bliver de anvendt til skiltning, der ikke har alt for permanent karakter. Har du brug for midlertidig skiltning med vejskilte, så rådgiver vi dig samtidig om den kommende afmontering, der naturligvis skal tænkes ind i udformningen.

Prodesign designer og producerer specialskilte til eksempelvis byggepladser og ejendomsmæglere med meget kort varsel. Ring og lad os tale om valg af materiale, design og muligheder for montering og eventuel afmontering.

Herunder kan du se et lille udpluk af skilte-løsninger til inspiration. Du er meget velkommen til at kontakte os over telefon eller mail, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af pylonskilte. Vi er klar til at guide dig videre eller til at sende dig vores bedste tilbud, hvis du gerne vil i gang med at optimere din udendørs tilstedeværelse hurtigst muligt.

Referencer – Pylonskilte

0+
Opsatte pylonskilte
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Kom videre med pylonskilte og dit facadeprojekt!

Har du allerede en idé til, hvordan dit kommende facadeskilt eller dit nye pylonskilt skal fremstå? Det kan også være du har brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan det nye pylonskilt, styrker dit brand og afspejler virksomhedens værdier. Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher din facade og markedsføringsstrategi.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk