Pylonskilte

Bliv set, og vis vej med flot wayfinding

Hos Prodesign tilbyder vi dig et væld af outdoor-løsninger, og vi rådgiver dig grundigt undervejs i valget af de rette pyloner eller facadeskilte med og uden LED-lys.

Prodesign har gennem de seneste 25 år designet, produceret og monteret pyloner og andre former for store outdoor-skilte. Der er utrolig mange spændende muligheder for at skabe unik udendørs synlighed, som også optimerer din synlighed i gadebilledet. Det er vigtigt at både leverandører og kunder kan finde virksomheden, og evt. bliver ledt i de rigtige retninger når de ankommer. Derfor kan man med fordel designe sin nye pylon således, at den både reklamerer for virksomheden, men også guider til de rigtige afdelinger.
Har man flere virksomheder på samme adresse, kan vi lave pyloner med lys, hvor man kan få hver virksomhed repræsenteret, på let udskiftelige elementer, så man hurtigt kan blive opdateret ved nye lejere.

Vi designer, producerer og monterer op til meterhøje pyloner, som du kan vælge at få leveret med indbygget LED-belysning. Den avancerede, omkostningslave belysningsteknologi med LED-dioder optimerer oplevelsen i dagtimerne og sikrer maksimal synlighed efter mørkets frembrud. Vejskilte og henvisningsskilte med LED-lys er desuden miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie. Du risikerer altså ikke, at der pludselig er gået en pære, eller at lyset i dine pylonskilte står og blinker.

Byggepladsskilte fungerer som en midlertidig skiltning, der bruges til information på byggeprojekter og lignende. De lovpligtige skilte indeholder ofte ikke meget andet end information om bygherrerne, men kan i nogle tilfælde være gode til at illustrere selve byggeprojektet eksempelvis med billeder. Et sådant vejskilt hjælper forbipasserende og lokale interessenter i at følge med i projektet.

Menu