Facadeskilte

FACADESKILTE EFTER DINE ØNSKER

Du har sikkert selv en klar forestilling om, hvordan dit facadeskilt skal se ud, og hvilke visuelle komponenter, der bedst kan afspejle din virksomheds værdier og jeres brand. Den forestilling lytter vi meget nøje til, når vi mødes, og hvis du inviterer os til det, udfordrer vi dig gerne. Vi arbejder meget visuelt gennem hele processen. På den måde bliver både du og vi sikre på, at det endelige resultat gør en positiv forskel for dig og din virksomhed.

Vi rådgiver dig om materialer, grafisk design, størrelsesforhold og ikke mindst lyssætning, som kan være lidt af en videnskab i sig selv. Derudover hjælper vi dig med at søge om tilladelser hos diverse myndigheder. Vi er således din totalleverandør og sparringspartner, når det gælder optimering af din virksomheds visuelle identitet. Vi investerer vores faglige stolthed hver gang, vi designer facadeskilte for  en kunde.

Klik dig rundt her på hjemmesiden og se, hvad vi kan tilbyde inden for facadeskilte, lysskilte som facadeskilt, LED-skilte til ophæng, pyloner og lignende facadeskiltning til erhverv. Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores medarbejdere. Vi har årtiers erfaring med facadeskiltning til erhverv, vi kender lovgivningen og designer dine facadeskilte fra bunden. Du kan vælge at være med i hele processen, fra de indledende streger i layoutet til den endelige montering af dine nye facadeskilte med lys. Vores arbejde bygger på stor erfaring og en gensidig dialog og forståelse mellem os og vores kunder.

Priser

Overvejer du nye facadeskilte til din virksomhed, som fanger blikket og leder kunderne hen til din virksomhed og vil gerne have et godt tilbud på facadeskilte.

Ring til os!

Vi sidder klar ved telefonerne, så du kan få et godt tilbud med vores bedste facadeskilte priser.

Kontakt os her

Holdbarhed og vedligeholdelse

Holdbarhed og vedligeholdelse

Vores facadeskilte er fremstillet af solide materialer af høj kvalitet og kan derfor hænge udenfor i mange år. Alle skilte produceres på en måde, så de tåler det skiftende vejrlig vi har i Danmark, med både høj varme, kulde, sne og regn. Og det naturligvis uanset, om i ønsker udskårne bogstaver, lyskasser, facadebogstaver med lys eller vores øvrige løsninger. Et facadeskilt kræver ingen løbende vedligeholdelse.

Energiforbrug

Energiforbrug

Vores facadeskilte med lys er fremstillet med strømbesparende LED teknologi og er derfor en bæredygtig løsning med lavt strømforbrug. Hos Prodesign tænker vi altid på at begrænse miljøpåvirkningen, og vi ønsker at blive set som en miljøbevidst samarbejdspartner og leverandør, af moderne og energibevidste produkter i høj kvalitet.

Regler og myndighedsgodkendelse2

Regler og godkendelse

Der kan i nogle kommuner være regler inden for udformning, placering og størrelse af et facadeskilte, som man skal tage højde for. Vi kender mange regler og love på området og kan derfor allerede i designfasen, tage de nødvendige hensyn til disse. Vi tilbyder naturligvis hjælp til godkendelser hvis dette måtte ønskes.

Montering af facadeskilte2

Montering af facadeskilte

Prodesign A/S holder til i Albertslund og har i snart 30 år monteret facadeskilte i København og resten af Danmark, samt leveret skilte til udlandet. Sammen med vores lokale samarbejdspartnere, kan vi stort set indfri alle ønsker til opsætning af dine nye LED lysskilte, uanset om det er morgen eller aften, nat eller weekend.

Kreativitet

Kreativitet

Vores kreative grafikere har mange års erfaring inden for både inden- og udendørs skiltning og står klar til, at visualisere dit nye facadeskilt. Kig længere nede på siden og se hvad vi har leveret og opsat. Vi tror på tæt dialog, godt samarbejde og synergi. En designfase skal være hurtig og effektiv, men aldrig gå på kompromis med kundens ønsker.

Priser på facadeskilte og prisgaranti

Pris og prisgaranti

Facadeskilte specialfremstilles individuelt til hver kunde. Der indgår flere faktorer, som betyder noget for prisen, herunder selvfølgelig størrelsen af skiltet, men også design og kompleksitet har betydning. Vigtigt er det dog, at vi yder prisgaranti ift. et tilsvarende facadeskilt. Kontakt os hør nærmere om priser.

Super kvalitet og service… gutterne hos Prodesign er altid imødekommende og sætter sig grundigt ind i de idéer man har…. kan varmt anbefales!

Rasmus Nylander

Google 150px

Pro Design har udført en lang række opgaver for os – hver gang har tingene været 100 % i orden og som aftalt. Kan kun anbefale dem!

Mads Andersen

Google 150px

Professionelt, til tiden og med fokus på kvalitet. Vi har brugt dem i flere år og er kun fuldt ud tilfredse.

Frugtkurven Firmafrugt

Google 150px

Bliv inspireret!

Prodesign har mange års erfaring i, at samarbejde med forskellige typer virksomheder. Vi leverer facadeskilte og lysskilte af høj kvalitet til både små forretninger og de helt store butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige firmaer med facadeskilte, der på bedste måde, afspejlede virksomhedens værdier og styrkede deres brand.

Flotte facadeskilte i 19 mm PVC.

Kunde: Glostrup Forsyning

Denne type facadeskilte produceres på vores eget værksted, og kan leveres på relativ kort tid. Når skiltene er fræset ud på vores maskiner, bliver de autolakeret i kundes logo farver, og er efter kort tid klar til opsætning. Skiltene monteres typisk med skjulte beslag, så man bliver helt fri for synlige skruer tegn på fastgørelse. PVC bogstaver og logo, kan laves i alle størrelser, former og farver, og vi kan selv håndtere størrelser op til 50 mm. i tykkelsen, og helt op til ca. 2,5 x 3 mtr. I størrelsen, UDEN samlinger.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte-Glostrup forsyning-min

Facadeskilt af 3 mm. dibond plade

Kunde: Electrolux

En dibond plade, som består af to tynde alu. plader med en hård plastkerne i midten. Denne type facadeskilte er super velegnede til skiltning inde og ude, da de er vejrbestandige, og nemme at tilpasse i størrelse og facon på vores egne maskiner. Dibond plader kan monteres med folie tekster for lang holdbarhed, eller med firefarvet print, med op til 6 års holdbarhed. En nem, hurtig og billig måde at lave sin skiltning på.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte-elektrolux-min

Kæmpe bogstaver udført i 2 mm. lakeret aluminium

Kunde: M. Goldschmidt Aviation

Bogstaverne fastmonteret med popnitter i samme farve som bogstaverne. En meget holdbar løsning, som i dette tilfælde kan ses på meget lang afstand.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte-Goldschmidt-min

Flotte facadeskilte i 19 mm PVC.

Kunde: Bayern AutoGroup

Dette facadeskilt er også produceret på vores eget værksted. Vi har egne maskiner til udfræsning og kan lakere i alle farver. Skiltet er naturligvis monteret med skjulte beslag, så det fremstår helt rent på facaden. Dette skilt er udøfrt i 19 mm PVC men kan laves i i alle størrelser, former og farver.  Jeres skilt kan sagtens blive så stort

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte-Bayren Auto-min

Facadeskilte uden lys

Kunde: Kolon

60 mm. tykke facadeskilte uden lys, produceret i hvid aluminium med acryl fronter, samt undertekst i 10 mm. hvid acryl.

Disse skilte er monteret direkte i facaden, de små bogstaver er monteret med ”mini-duallock”

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte - Kolon-min

Fritstående bogstaver udført i Styropor med for og bagstykker i plast

Kunde: Jan Nygaard AS

Bogstaverne er 80 cm høje og 25 cm dybe.

Med Styropor (Flamingo) er der stort set ikke grænser for hvad man kan lave. Materialet kan formes til bogstaver eller andre former og kan desuden males og dekoreres yderligere med folie.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte - Jan Nygaard AS-min

Indgangsskilte i messing

Kunde: Hovedstadens Beredskab

Til disse facadeskilte ved kundens indgang på adressen bag rådhuset blev der valgt en eksklusiv løsning, som passer perfekt til den flotte gamle bygning. Skiltene er fremstillet af 3mm messingplader, med udfræsede logoer hvori der er lagt sort emalje.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte -Hovedstadens Beredskab-min

Skilt i udskåret PVC

Kunde: AnnoAnno

PVC findes i flere forskellige tykkelser, og er særdeles velegnede til at fræse/udskære tekster og logoer i. Ønsker man en anden farve end hvid, som er standard, kan vi sprøjtemale de færdige bogstaver og logoer, i helt præcis den farve man måtte ønske.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Facadeskilte - AnnoAnno-min

Facadebogstaver i 98% luft

Kunde: FriskSnit

55 mm tykke bogstaver udskåret i Gatorfoam og lakeret i ønskede farver. Facadebogstaver i Gatorfoam kan opsættes uden at lave huller i facaden. Hele facadeudsmykningen er 10 m. x 1,295 m.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

facadebogstaver i gatorfoam
0+
Opsatte facadeskilte
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder hos Prodesign

Kom videre med dit facadeprojekt!

Måske har du allerede en idé til, hvordan dit kommende facadeskilt eller dine lysskilte visuelt skal fremstå? Det kan også være du har brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan den nye facade på bedste måde, afspejler virksomhedens værdier og styrker dit brand. Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher din facade og markedsføringsstrategi.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk