Hop til indholdet.

Facadeskilte

DD 1080x500

Facadeskilte designet efter dine ønsker

Hos Prodesign brænder vi for, at du og din virksomhed kan brænde igennem ved hjælp af god og gennemtænkt facadedesign. Derfor investerer vi vores faglige stolthed hver gang, vi skal designe facadeskilte sammen med en kunde.

Som virksomhedsejer har du sikkert selv en klar forestilling om, hvordan din facade skal se ud, og hvilke visuelle komponenter, der bedst kan afspejle din virksomheds værdier og produktegenskaber.

Den forestilling lytter vi meget nøje til, når vi mødes, og hvis du inviterer os til det, udfordrer vi dig gerne. Vi arbejder meget visuelt gennem hele processen. På den måde bliver både du og vi sikre på, at det endelige resultat gør en positiv forskel for dig og din virksomhed.

Vi rådgiver dig om materialer, grafisk design, størrelsesforhold og ikke mindst lyssætning, som kan være lidt af en videnskab i sig selv. Derudover hjælper vi dig med at søge om tilladelser hos diverse myndigheder. Vi er således din totalleverandør og sparringspartner, når det gælder optimering af din virksomheds visuelle identitet.

Klik dig rundt her på hjemmesiden og se, hvad vi kan tilbyde inden for facadeskilte, LED-skilte til ophæng, pyloner og lignende facadeskiltning til erhverv.

Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores medarbejdere. Vi har årtiers erfaring med facadeskiltning til erhverv, vi kender lovgivningen og designer dine facadeskilte fra bunden. Du kan vælge at være med i hele processen, fra de indledende streger i layoutet til den endelige montering af dine nye facadeskilte med lys. Vores arbejde bygger på stor erfaring og en gensidig dialog og forståelse mellem os og vores kunder.

 

Facadeskilte – priser

Overvejer du nye facadeskilte til din virksomhed? Så ring til os og hør mere om vores priser på facadeskilte med lys, der fanger blikket og leder kunderne hen til din virksomhed. Vi sidder klar ved telefonerne, så du kan få et godt tilbud med vores bedste facadeskilte priser.

771

Facadeskilte ophængt

25+

Års erfaring med visuel synlighed

321

Lysskilte udviklet og monteret

Fitness DK lysskilt3

Lysskilte

Vi rådgiver dig til den bedste løsning, når du går efter lysskilte og facadeskilte med LED-lys. Vi producerer, fræser og udskærer i alle materialer og størrelser. Dermed har du mulighed for at få designet netop den størrelse og type af facadeskiltning, som passer bedst til din designstil og facade for at få det optimale resultat, der gør kunderne opmærksomme på netop din forretning.

Gadeskilte

Gadeskilte

Vi tilbyder gadeskilte, som giver opmærksomhed og guider forbipasserende ind i din forretning. Du får en billig promovering af alt fra nye tiltag til dagens tilbud, ligsom du også kan benytte dit gadeskilt til at give kunderne et smil på læben med et statement-citat. Ring og hør om mulighederne for, hvordan du kan lokke forbipasserende kunder ind til et impulsbesøg i din forretning med .

Leaseplan pylon

Pyloner

Vi designer, producerer og monterer meterhøje pyloner, der skaber opmærksomhed eller kan reklamere for din virksomhed. Vi producerer både klassisk udendørs skiltning i storformat, der skal fange øjet, når du går forbi, og skilte med indbygget LED-belysning, der lyser op og kan henvise til din virksomhed, hvis den eksempelvis ligger tilbagetrukket fra vejen.

FACADELOGOER OG BOGSTAVER

Med facadeskiltning med LED-belysning har du mulighed for at eksponere din virksomheds facadelogo helt ekstraordinært og tilføre det et særligt liv. Hos Prodesign tilbyder vi stribevis af muligheder for at give dit brand særlig visuel tilstedeværelse. Og vi designer og skaber facadeskilte med lys direkte til din virksomhed, så du kan få netop det udtryk, du går efter.

LYSKASSER MED LED-LYS

Der er et væld af muligheder, når det handler om facadeskilte i form af udhængsskilte med LED-lys. Vi har mange års erfaring med udhængsskiltets potentiale, og vi rådgiver dig til den bedste og mest synlige løsning.

Udvalgte facadeløsninger med lysskilte

Lysskilte over butiksindgang
Lysskilte & LED-skilte - Baresso
lysskilte i flere farver
Lysskilt til butiksface

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på facadeskilteProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2
Vores kunder giver os 5/5 baseret på 62 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot