Facadeskilte

FACADESKILTE DESIGNET EFTER DINE ØNSKER

Som virksomhedsejer har du sikkert selv en klar forestilling om, hvordan din facade skal se ud, og hvilke visuelle komponenter, der bedst kan afspejle din virksomheds værdier og produktegenskaber. Den forestilling lytter vi meget nøje til, når vi mødes, og hvis du inviterer os til det, udfordrer vi dig gerne. Vi arbejder meget visuelt gennem hele processen. På den måde bliver både du og vi sikre på, at det endelige resultat gør en positiv forskel for dig og din virksomhed.

Vi rådgiver dig om materialer, grafisk design, størrelsesforhold og ikke mindst lyssætning, som kan være lidt af en videnskab i sig selv. Derudover hjælper vi dig med at søge om tilladelser hos diverse myndigheder. Vi er således din totalleverandør og sparringspartner, når det gælder optimering af din virksomheds visuelle identitet. Vi investerer vores faglige stolthed hver gang, vi designer facadeskilte for  en kunde.

Klik dig rundt her på hjemmesiden og se, hvad vi kan tilbyde inden for facadeskilte, lysskilte som facadeskilt, LED-skilte til ophæng, pyloner og lignende facadeskiltning til erhverv. Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores medarbejdere. Vi har årtiers erfaring med facadeskiltning til erhverv, vi kender lovgivningen og designer dine facadeskilte fra bunden. Du kan vælge at være med i hele processen, fra de indledende streger i layoutet til den endelige montering af dine nye facadeskilte med lys. Vores arbejde bygger på stor erfaring og en gensidig dialog og forståelse mellem os og vores kunder.

Priser

Overvejer du nye facadeskilte til din virksomhed, som fanger blikket og leder kunderne hen til din virksomhed og vil gerne have et godt tilbud på facadeskilte.

Ring til os!

Vi sidder klar ved telefonerne, så du kan få et godt tilbud med vores bedste facadeskilte priser.

Kontakt os her

Facadebogstaver

Facadebogstaver med lys eller smarte foliebogstaver kan også være en god ide til at profile din virksomhed eller butik. Bogstaver på facaden sikrer synlighed og guider kunder ind i din butik eller hen til din virksomhed. Ring og hør om mulighederne for facadebogstaver som kan produceres i alle farver og i rigtigt mange materialer. Vi finder sammen en god facadeløsning.

Facadebogstaver

Facadebogstaver med lys eller smarte foliebogstaver kan også være en god ide til at profile din virksomhed eller butik. Bogstaver på facaden sikrer synlighed og guider kunder ind i din butik eller hen til din virksomhed. Ring og hør om mulighederne for facadebogstaver som kan produceres i alle farver og i rigtigt mange materialer. Vi finder sammen en god facadeløsning.

Bliv inspireret!

Prodesign har mange års erfaring i, at samarbejde med forskellige typer virksomheder. Vi leverer facadeskilte og lysskilte af høj kvalitet til både små forretninger og de helt store butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige firmaer med facadeskilte, der på bedste måde, afspejlede virksomhedens værdier og styrkede deres brand.

Flotte facadeskilte i 19 mm PVC.

Kunde: Glostrup Forsyning

Denne type skilte produceres på vores eget værksted, og kan leveres på relativ kort tid. Når skiltene er fræset ud på vores maskiner, bliver de autolakeret i kundes logo farver, og er efter kort tid klar til opsætning. Skiltene monteres typisk med skjulte beslag, så man bliver helt fri for synlige skruer tegn på fastgørelse. PVC bogstaver og logo, kan laves i alle størrelser, former og farver, og vi kan selv håndtere størrelser op til 50 mm. i tykkelsen, og helt op til ca. 2,5 x 3 mtr. I størrelsen, UDEN samlinger.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Facadeskilte i PVC”

Facadeskilte-Glostrup forsyning-min

Flotte facadeskilte i 19 mm PVC.

Kunde: Bayern AutoGroup

Dette skilt er også produceret på vores eget værksted. Vi har egne maskiner til udfræsning og kan lakere i alle farver. Skiltet er naturligvis monteret med skjulte beslag, så det fremstår helt rent på facaden. Dette skilt er udøfrt i 19 mm PVC men kan laves i i alle størrelser, former og farver.  Jeres skilt kan sagtens blive så stort

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Facadeskilt i PVC”

Facadeskilte-Bayren Auto-min

Facadeskilt af 3 mm. dibond plade

Kunde: Elektrolux

En dibond plade, som består af to tynde alu. plader med en hård plastkerne i midten. Denne type skilte er super velegnede til skiltning inde og ude, da de er vejrbestandige, og nemme at tilpasse i størrelse og facon på vores egne maskiner. Dibond plader kan monteres med folie tekster for lang holdbarhed, eller med firefarvet print, med op til 6 års holdbarhed. En nem, hurtig og billig måde at lave sin skiltning på.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Facadeskilt i 3mm dibond plade”

Facadeskilte-elektrolux-min

Kæmpe bogstaver udført i 2 mm. lakeret aluminium

Kunde: M. Goldschmidt Aviation

Bogstaverne fastmonteret med popnitter i samme farve som bogstaverne. En meget holdbar løsning, som i dette tilfælde kan ses på meget lang afstand.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Bogstaver i lakeret aluminium”

Facadeskilte-Goldschmidt-min

Eksklusivt lysskilt

Kunde: Valby Kino

Lysskiltet har lys i bogstaver og skiltets sider. Alle vores lysskilte bliver konstrueret og tilpasset til den bygning som de skal sidde på. Det er vigtigt at man sørger for de rette dimensioner, at man kender vægten på skiltene, og ikke mindst, får skiltet fastgjort på en måde, hvor man kan garantere at alt sidder fast som det skal.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Skilte med lys i bogstaver”

udhængsskilt

Færdigmonteret lysskilt

Kunde: Kunstsmedjen

Lysskiltet er færdigmonteret fra fabrik på et stativ i aluminium, så det er lige til at montere på et tag. Farven på teksten er mellem grå om dagen, men når lyset tændes om aftenen, vil LED lyset gøre, at folien bliver så meget belyst, at bogstaverne ser hvide ud når det bliver mørkt, på den måde har man maximal synlighed døgnet rundt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Lysskilte færdigmonteret fra fabrikken”

kunstsmedjen

Pyloner baggrundbelyst med LED lys

Kunde: Mileparken

Pyloner var til et industriområde. Vores pyloner kan laves sådan, at man kan udskifte logo/tekster efter behov, eks. hvis der kommer nye lejere i en bygning. Vi laver pyloner i alle størrelser og farver, med og uden lys, og opsætningen sørger vi også for. En pylon er en flot og synlig måde at byde dine kunder velkommen på.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Baggrundsbelyste pylonskilte”

Mileparken

Store LED facadeskilte

Kunde: ROTH

Skiltene er produceret i aluminium med LED lys. De er lakeret på alle sider i kundens logo farve, fronterne er lavet i hvid acryl, monteret med en special folie i samme røde farve, som tillader lyset at komme igennem når det bliver mørkt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail til os om “Skilte i aluminium med LED lys”

Pylonskilte-Roth
0+
Opsatte facadeskilte
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder hos Prodesign

Kom videre med dit facadeprojekt!

Måske har du allerede en idé til, hvordan dit kommende facadeskilt eller dine lysskilte visuelt skal fremstå? Det kan også være du har brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan den nye facade på bedste måde, afspejler virksomhedens værdier og styrker dit brand. Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher din facade og markedsføringsstrategi.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk

Menu