Lysskilte

LED lysskilte – en flot og miljørigtig løsning

Hvis du er interesseret i LED-lysskilte, kan du eksempelvis vælge skilte til udhæng, vinkelret på muren eller store skilte med lys, som skrues direkte op på din facade. Vælger du lysskilte med enkelte bogstaver, så kan du endda ofte vælge den font, som du almindeligvis benytter i din virksomhed. Dette skaber øget genkendelighed, så dine skilte er i tråd med resten af din markedsføring. Lysskilte kan næsten laves helt som man ønsker det! Så skal du have hele dit logo lyst op på facaden, kan vi klare opgaven for dig.

LED-Lysskilte er det naturlige valg for dig, der ønsker en bæredygtig løsning med lavt strømforbrug og lang levetid. Vores facadeskilte med lys kræver hverken vedligeholdelse, besværlig montering eller et stort elforbrug. Du får tværtimod et nyt lysskilt, der er vejrbestandigt, ikke udvikler varme og som holder det flotte lys år efter år.

Kvalitetsbevidste

Vi sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne.

Pålidelige

Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover og ikke mindst har aftalt.

Vi er så sikre på, at vi kan levere de bedste og flotteste LED lysskilte, at vi tilbyder:

Gælder alle lysskilte, uanset type og størrelse, og uanset hvor i landet de skal leveres og opsættes, vi klarer det hele.

Du kan få en fast pris på dit lysskilt hos os, eller vi kan tjekke et tilbud som du har modtaget fra vores konkurrenter, du bestemmer.

VI VIL VÆRE BEDST, OG BILLIGST

Prisgarantien gælder for helt sammenlignelige lysskilte.

Prisgarranti skilt3

Bliv inspireret!

Prodesign har mange års erfaring i, at samarbejde med forskellige typer virksomheder. Vi leverer facadeskilte og lysskilte af høj kvalitet til både små forretninger og de helt store butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige firmaer med facadeskilte, der på bedste måde, afspejlede virksomhedens værdier og styrkede deres brand.

Facade og -udhængsskilte

Kunde: Fri Bikeshop

Prodesign leverede lysskilte og udhængsskilte til Fri Bikeshops forretning i Brønshøj. Butikkens facade strækker sig over en helbygning og når man bevæger sig langs vejen, ser man de 3 udhængsskilte monteret på facaden. Skiltene er lavet med frontlys og monteret direkte på facaden.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - Fri Bikeshop-min

Lysskilt på profiler

Kunde: Wieland Electric A/S

I marts 2022 leverede vi facadeskilte til Wieland Electric i Køge. De store lysskilte er monteret på profiler. Montering på profiler er en billigere løsning end “direkte” montering, da opsætningen kræver langt færre huller i facaden til fastgørelse og ledningsføring. Skiltet her kom i 3 sektioner og behøvede kun et enkelt hul gennem facaden til strømmen.

Så er man ok med de gennemgående profiler, der i øvrigt kan males i en farve tæt på murens, er montering på profiler måden at gøre det på.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail

Lysskilte - Frontlys - Vieland-min

Lysskilt med frontlys

Kunde: E-gulve

E-Gulves facade i Folehaven kunne man nemt overse, havde det ikke været for det store lysskilt,  fremstillet og monteret af Prodesign. Skiltet gør fuld brug af pladsen mellem tagudhæng og vinduer, da det var vigtigt, at skiltet blev så stort som muligt.

Skiltet er fremstillet med frontlys

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - E-Gulve-min

Coronalys med et twist

Kunde: Aarstidernes 

På Østerbro ligger Årstidernes butik med alle mulige kvalitetsvarer og delikatesser. Skiltet som vi leverede til butikkens facade, er i sig selv lidt af en delikatesse. Skiltene er lavet med Coronalys, hvor lyset kastes bagud på facaden, men har desuden en tynd oplyst stribe på siden bogstaverne – En effekt man rigtigt lækker mærke til, når man betragter skiltet fra en vinkel.

Se mere om dine muligheder for montering: Lysskilte – Typer og montering | Prodesign

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - Aarstiderne-min

Lysskilt frise

Kunde: Steen Andersen Biler ApS

For Steen Andersen Biler lavede vi denne lysskiltefrise. Frisen erstattede en eksisterende skiltefrise bestående af dekorerede plader. Ved som nu at benytte direkte monterede elementer opnås et “lettere” udtryk, der ikke på samme måde “deler” bygningen på midten, som en gennemgående skilteplade.

Se mere om dine muligheder for montering: Lysskilte – Typer og montering | Prodesign

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - Steen Andersen-min

Blikfang fra vejen

Kunde: Greve TandlægeCenter

Skiltet til Greve Tandlægecenter er strategisk placeret således, at det kan ses af forbipasserende bilister/potentielle nye kunder på Holmeagervej. Den egentlige indgang ligger på bygningens anden side.

Lysskiltet er monteret på profiler lakeret i murens rødbrune farve.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - Greve TandlægeCenter2-min

En Facade – To kunder

Kunder: Afry København / Prevas København

Afry og Prevas deler bygning i Herlev og vi fremstillede og monterede skiltene på deres facade. Begge skilte er lysskilte med bagudrettet lys (Coronalys).

Kunderne valgte dog to forskellige monteringsmetoder –  Skiltet til Afry er direkte monteret på stager, mens Prevas skilt sidder på profiler.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - Afry_Prevas-min

Lysskilte med frontlys

Kunde: Fysiq

Skiltene er fremstillet i hvidlakeret aluminium, monteret på profiler lakeret i murens farve. Lyskilden er hvide LED-Pærer.

Som billederne viser er skiltene placeret højt oppe på bygningen. Prodesigns dygtige montører, har stor erfaring med montering fra lift og stillads. Derfor er du altid i gode hænder, når dit nye Lysskilt skal monteres.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

lysskilte på facade

Pylon og lyskasser med facet

Kunde: Lydarkitekten

Vægskiltene til Lydarkitekten er lavet som en Lyskasse m. Facet. ”Facet” effekten opnås ved at montere logoet i udskåret akryl uden på selve kassen, hvilket giver et eksklusivt 3D udtryk. Bagved Akrylen er logoet udskåret i kassen så lyset fra LED pærerne, placeret indvendigt kan strømme ud.

Pylonen er lavet med samme Facet effekt og bemærk desuden lysstriben ned langs pylonens side.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse - Lydarkitekten-min

Logo m. coronalys

Kunde: Formula Auto

Formula biler manglede udsmykning i deres Showroom i Vejle og valgte et coronabelyst logo til formålet. Prodesign leverede skiltene og Formulas egne folk hang selv skiltene op. I de fleste tilfælde, køber vores kunder monteringen med i prisen, men det kan altså godt lade sig gøre, bare at købe skiltene og så selv stå for monteringen.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lyskilte - Formula Auto-min

Logo med coronalys

Kunde: Elbek og Vejrup

Til dette skilt har kunden valgt bagudrettet lys (Også kaldet Corona lys). Skiltet er monteret på profiler, som holder logoets elementer sammen, samt udgør den afstand til muren, som er nødvendig for skabe Corona effekten.

I dette tilfælde er profilerne malet i samme farve som selve skiltet, men ofte vil man vælge en farve der  matcher muren/Væggens farve, så man ikke lægger mærke til profilen.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse - Elbek_Vejrup-min

Logo og bogstaver med frontlys

Kunde: Rødovre Fysioterapi, Rødovre

Hvis en kunde ønsker skiltning med frontlys og samtidig har et logo/navn der består af mange dele, er det oplagt at producere skiltet med monterings-profiler. Profiler bliver lavet i samme materiale som skiltet og kan lakeres i murens farve for at blive så usynlige som muligt. Prøv at lægge mærke til hvor svære profilerne er at se mellem de hvide bogstaver i dagslys (efter mørkets frembrud ses de slet ikke).

Ved at vælge en løsning med profiler kan man også spare en masse tid i selve monteringen, samtidig med at man undgår at bore en masse huller i muren til at trække ledninger.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Rødovre Fys-min

Bagudvendt / Corona lys

Kunde: Sentia, Herlev

I foråret 2020 blev vi kontaktet af Sentia i Herlev, som ønskede at udskifte deres ældre skilte uden lys, til nye miljørigtige LED lysskilte. Formålet var at blive mere synlige i den mørke tid, da de bor lige ud til Ring 3, hvor der kører mange biler hver dag. Synligheden skulle være markant, både dag og nat.

Opgaven er løst med SENTIA i corona bogstaver, hvor lyset ligger på bagsiden af bogstaverne, og lyser ind mod væggen. Bogstaverne er lakeret i Sentias egen logofarve, og bogstaverne er monteret ca. 20 mm. fra væggen, for at give det flotteste bagud vendte lys på væggen. Selve logoet med de mange orange prikker, er lavet som udstik på en stor lyskasse, som er formet helt præcis som firmaets originale logo. De orange prikker lyser flot op når det bliver mørkt, og selv i dagslys, ser skiltet bare helt fantastisk ud.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Bagudvendt lys-min

Udhængsskilt med frontlys

Kunde: Music Institute Of Copenhagen

Udhængsskilte med LED lys, kan laves på mange forskellige måder. Traditionelt set, er fronten på et udhængsskilt lavet som en acryl plade, hvorpå man monterer tekst/logo i folie, som så bliver lyst op bagfra.

Man kan også lave fronten som en fast alu. plade, hvori man udskærer riller som lyset kan komme ud igennem, og efterfølgende montere logo/tekst oven på rillerne. Denne metode gør, at man får lys i sit logo/tekst på alle sider, så man får et mere tredimensionelt og eksklusivt skilt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse-Music Institute Of Copenhagen-min

Lyskasse og bogstaver i aluminium

Kunde: Spangenberg Madsen, Albertslund

Det er ikke altid at en skilteløsning udelukkende skal bestå af elementer med lys. Nogle gange giver det mere mening at lave en kombination af flere udtryk. Hos Spangenberg Madsen har vi kombineret en logo-lyskasse med deres navn i lakerede 2mm aluminiumsbogstaver.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse-Spangenberg Madsen-min

Facadeskilte og pylon med lys

Kunde: Cykelexperten, Vanløse

Sjællands største cykelbutik i Vanløse skulle have nye lokaler, og ville sørge for maximal synlighed, dag og nat. Løsningen er blevet til et stort facadeskilt, som består af en stor kakkel, med LED bogstaver monteret oven på, så de giver et tredimensionelt udtryk. Over indgangen er monteret et rundt lysskilt, som viser deres 6 års garanti logo, der er en del af deres DNA. Ud mod vejen har vi opstillet en 4,5 meter høj pylon med LED lys på begge sider, så ingen kører forbi Cykelexperten, uden at se hvor de bor.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Cykel Eksperten2-min

Logo og udhængsskilt med frontlys

Kunde: Baresso, Ballerup Centeret

Lysskilte kan laves i stort set alle størrelser og former, så der er næsten ingen opgaver, vi ikke kan løse. Siden 2012, har vi leveret lysskilte til Baresso Coffee, som i dag hedder Espresso House. Mange forskellige lokationer, kræver ofte mange forskellige løsninger, så både skilte, lysforhold og placeringer optimeres til hver enkelt butik. Skiltene i Ballerup er lavet med frontlys, og monteret direkte på væggen, så man ikke kan se synlige ledninger. Udhængsskiltet med den velkendte Baresso bønne, er lavet som dobbeltsidet lysskilt, også her er ledninger ført ind i konstruktionen, så alt er skjult.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse-Baresso Ballerup Centeret-min

Store LED facadeskilte

Kunde: ROTH

Skiltene er produceret i aluminium med LED lys. De er lakeret på alle sider i kundens logo farve, fronterne er lavet i hvid acryl, monteret med en special folie i samme røde farve, som tillader lyset at komme igennem når det bliver mørkt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Roth, Frederikssund – bogstaver i lakeret aluminium, med frontlys.

Facade -og udhængsskilt

Kunde: Dunkin Donuts, Københavns Hovedbanegård

Vi var så heldige at lave den første rigtige donuts shop i Danmark, som startede på Københavns Hovedbanegård d. 1.4. 2015.

Som amerikanerne elsker det, er der fuld fart på farver og grafik, hvilket var en sjov opgave at skulle oversætte til LED lys. En kombination af fritstående bogstaver, udhængsskilte og vægskilte med det flotteste lys, udgør nu en flot og indbydende facade, til de mange donuts hungrende mennesker på Banegården i København.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Dunkin Donots-min

LED Skilt med skjult montering

Kunde: Harder Gruppen, Rødovre

Super enkel og flot LED skiltning, hvor bogstaver er RAL-lakeret i kundens originale farve, og lyset kommer ud på forsiden (front lys).

Her er skjult montering, dvs. at der for hvert eneste bogstav, er boret en ledning ind på den anden side af muren, hvor de alle sammen (16 stk.) samles i en transformer. Det tager tid at lave sådan en opsætning, men man får til gengæld heller ingen synlige ledninger eller profiler at se på bygningen.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Harder Gruppen-min

Færdigmonteret lysskilt

Kunde: Kunstsmedjen

Lysskiltet er færdigmonteret fra fabrik på et stativ i aluminium, så det er lige til at montere på et tag. Farven på teksten er mellem grå om dagen, men når lyset tændes om aftenen, vil LED lyset gøre, at folien bliver så meget belyst, at bogstaverne ser hvide ud når det bliver mørkt, på den måde har man maximal synlighed døgnet rundt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Kunstsmedien-min

Eksklusivt lysskilt

Kunde: Valby Kino

Lysskiltet har lys i bogstaver og skiltets sider. Alle vores lysskilte bliver konstrueret og tilpasset til den bygning som de skal sidde på. Det er vigtigt at man sørger for de rette dimensioner, at man kender vægten på skiltene, og ikke mindst, får skiltet fastgjort på en måde, hvor man kan garantere at alt sidder fast som det skal.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Valby Kino – dobbeltsidet vingeskilt med lys i bogstaver og kant mod vejen.

Pyloner baggrundbelyst med LED lys

Kunde: Mileparken

Pyloner var til et industriområde. Vores pyloner kan laves sådan, at man kan udskifte logo/tekster efter behov, eks. hvis der kommer nye lejere i en bygning. Vi laver pyloner i alle størrelser og farver, med og uden lys, og opsætningen sørger vi også for. En pylon er en flot og synlig måde at byde dine kunder velkommen på.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Wihlborgs, Skovlunde – dobbeltsidet pylon med lys og sort blockout-folie der gør det nemt at udskifte lejemål.

Udhængsskilte med 3D effekt

Kunde: Paustian

Disse skilte er en lidt mere eksklusiv udgave af et udhængsskilt. I dette tilfælde er det baggrunden bag logoet, som er oplyst og ikke bogstaverne.

Til forskel fra de fleste lysskilte af denne slags, hvor teksten er skåret i folie, er logoelementerne i dette tilfælde fremstillet ved udfræsning i blank sort PVC, hvilket giver en eksklusiv 3D-effekt med facetter.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte - Paustian-min

Hvad koster et lysskilt?

Lysskilte specialfremstilles individuelt til hver kunde – vi har ingen standardløsninger som kan reproduceres. Mange forskellige faktorer så som størrelse, udførelse, farver og ikke mindst, måden og stedet hvorpå skiltet skal opsættes har indflydelse på prisen. Derfor kan vi heller ikke sige præcist hvad et lysskilt koster – Vi ved det simpelthen ikke, før vi har modtaget dit logo, fundet en skilteløsning og undersøgt hvor skiltet skal sidde og hvordan det skal opsættes. Men når vi har det på plads, kan vi hurtigt finde en pris på dit nye LED lysskilt.

Du kan læse mere om de forskellige typer lyskilte og monterings muligheder under menupunktet “Lysskilte muligheder“.

Leveringstid: Produktion af et speciallavet lysskilt er tidskrævende og man bør derfor være ude i god tid, hvis man har en deadline.

Forberedelse: Der er desuden nogle ting du bør have klar allerede, når du henvender til os for et tilbud på et lysskilt. Se listen herunder.

Logo/tekst

Vi skal bruge en dit logo eller den tekst, som skal “transformeres” til et lysskilt i “Vector” filformat. (Ai. Eps. Pdf.) Vector-informationerne er nødvendige for, at operere de maskiner vi bruger til produktionen og vigtige for at udregne et præcist tilbud.

O.B.S. Man kan gemme en billedfil (Jpg. Png. eller Tiff. ) som både Ai, Eps. og Pdf. filformater, men disse filer vil IKKE indeholde de ønskede Vector informationer og opfylder derfor ikke formålet.

Mål og billeder

Skiltets mål: Vi skal bruge et mål på det færdige skilts ønskede længde.

Facadens mål: For at anslå omkostninger for opsætning, behøver vi oplysninger om facadens dimensioner og højden for skiltets placering.

Billeder af facaden: Medsend et eller flere billeder af facaden/væggen, hvor skiltet skal sidde – Et fra afstand som viser hele facaden og måske et par stykker ekstra, der viser væggens beskaffenhed.

Hvilken type lysskilt?

– Fremadrettet lys, Bagudvendt eller Sidelys

Den mest brugte type lysskilt har lys gennem fronten, og kaldes derfor fremadrettet lys. Der er dog flere andre måder, at konstruere et lysskilt og udtrykket vil ændre sig meget, afhængig af hvilken form for lysfald du vælger.

Der er nærmest uanede muligheder, når man ønsker, at opgradere sin facade med et lysskilt – Muligheder man som lægmand, typisk ikke engang har overvejet. Det kan derfor være til stor hjælp, at besøge vores “Nørdeside”, hvor de væsentlige koncepter gennemgås i detaljer.

Hvilken type montering?

 – Direkte montering eller montering på profil

Du bør også overveje hvordan skiltet skal monteres på din mur/væg – foretrækker du, at det enkelte bogstav fastgøres separat til væggen eller vælger du den knapt så eksklusive, men enklere og derfor billigere, montering på profiler?

Der er nærmest uanede muligheder, når man ønsker, at opgradere sin facade med et lysskilt – Muligheder man som lægmand, typisk ikke engang har overvejet. Det kan derfor være til stor hjælp, at besøge vores “Nørdeside”, hvor de væsentlige koncepter gennemgås i detaljer.

Lær mere om mulighederne HER >>
0+
Opsatte lysskilte
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Kom videre med lysskilte!

Måske har du allerede en idé til, hvordan dit kommende indgangsparti eller dine lysskilte visuelt skal fremstå? Det kan også være du har brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan den nye facade på bedste måde, afspejler virksomhedens værdier og styrker dit brand. Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher din facade og markedsføringsstrategi.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk