Lysskilte

LED lysskilte – en flot og miljørigtig løsning

Hvis du er interesseret i et LED-lysskilt, kan du eksempelvis vælge skilte til udhæng, vinkelret på muren eller store skilte med lys, som skrues direkte op på din facade. Vælger du lysskilte med enkelte bogstaver, så kan du endda ofte vælge den font, som du almindeligvis benytter i din virksomhed. Dette skaber øget genkendelighed, så dine skilte er i tråd med resten af din markedsføring. Lysskilte kan næsten laves helt som man ønsker det! Så skal du have hele dit logo lyst op på facaden, kan vi klare opgaven for dig.

LED-Lysskilte er det naturlige valg for dig, der ønsker en bæredygtig løsning med lavt strømforbrug og lang levetid. Vores facadeskilte med lys kræver hverken vedligeholdelse, besværlig montering eller et stort elforbrug. Du får tværtimod et nyt lysskilt, der er vejrbestandigt, ikke udvikler varme og som holder det flotte lys år efter år.

Kvalitetsbevidste

Vi sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne.

Pålidelige

Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover og ikke mindst har aftalt.

Kontakt os her

Bliv inspireret!

Prodesign har mange års erfaring i, at samarbejde med forskellige typer virksomheder. Vi leverer facadeskilte og lysskilte af høj kvalitet til både små forretninger og de helt store butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige firmaer med facadeskilte, der på bedste måde, afspejlede virksomhedens værdier og styrkede deres brand.

Bagudvendt / Corona lys

Kunde: Sentia, Herlev

I foråret 2020 blev vi kontaktet af Sentia i Herlev, som ønskede at udskifte deres ældre skilte uden lys, til nye miljørigtige LED lysskilte. Formålet var at blive mere synlige i den mørke tid, da de bor lige ud til Ring 3, hvor der kører mange biler hver dag. Synligheden skulle være markant, både dag og nat.

Opgaven er løst med SENTIA i corona bogstaver, hvor lyset ligger på bagsiden af bogstaverne, og lyser ind mod væggen. Bogstaverne er lakeret i Sentias egen logofarve, og bogstaverne er monteret ca. 20 mm. fra væggen, for at give det flotteste bagud vendte lys på væggen. Selve logoet med de mange orange prikker, er lavet som udstik på en stor lyskasse, som er formet helt præcis som firmaets originale logo. De orange prikker lyser flot op når det bliver mørkt, og selv i dagslys, ser skiltet bare helt fantastisk ud.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Bagudvendt lys-min

Frontlys

Kunde: Rødovre Fysioterapi, Rødovre

Hvis en kunde ønsker skiltning med frontlys og samtidig har et logo/navn der består af mange dele, er det oplagt at producere skiltet med monterings-profiler. Profiler bliver lavet i samme materiale som skiltet og kan lakeres i murens farve for at blive så usynlige som muligt. Prøv at lægge mærke til hvor svære profilerne er at se mellem de hvide bogstaver i dagslys (efter mørkets frembrud ses de slet ikke).

Ved at vælge en løsning med profiler kan man også spare en masse tid i selve monteringen, samtidig med at man undgår at bore en masse huller i muren til at trække ledninger.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Rødovre Fys-min

Lyskasse og bogstaver i aluminium

Kunde: Spangenberg Madsen, Albertslund

Det er ikke altid at en skilteløsning udelukkende skal bestå af elementer med lys. Nogle gange giver det mere mening at lave en kombination af flere udtryk. Hos Spangenberg Madsen har vi kombineret en logo-lyskasse med deres navn i lakerede 2mm aluminiumsbogstaver.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse-Spangenberg Madsen-min

Udhængsskilt med lys

Kunde: Music Institute Of Copenhagen

Udhængsskilte med LED lys, kan laves på mange forskellige måder. Traditionelt set, er fronten på et udhængsskilt lavet som en acryl plade, hvorpå man monterer tekst/logo i folie, som så bliver lyst op bagfra.

Man kan også lave fronten som en fast alu. plade, hvori man udskærer riller som lyset kan komme ud igennem, og efterfølgende montere logo/tekst oven på rillerne. Denne metode gør, at man får lys i sit logo/tekst på alle sider, så man får et mere tredimensionelt og eksklusivt skilt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse-Music Institute Of Copenhagen-min

Frontlys

Kunde: Baresso, Ballerup Centeret

Lysskilte kan laves i stort set alle størrelser og former, så der er næsten ingen opgaver, vi ikke kan løse. Siden 2012, har vi leveret lysskilte til Baresso Coffee, som i dag hedder Espresso House. Mange forskellige lokationer, kræver ofte mange forskellige løsninger, så både skilte, lysforhold og placeringer optimeres til hver enkelt butik. Skiltene i Ballerup er lavet med frontlys, og monteret direkte på væggen, så man ikke kan se synlige ledninger. Udhængsskiltet med den velkendte Baresso bønne, er lavet som dobbeltsidet lysskilt, også her er ledninger ført ind i konstruktionen, så alt er skjult.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Lyskasse-Baresso Ballerup Centeret-min

Frontlys

Kunde: Cykelexperten, Vanløse

Sjællands største cykelbutik i Vanløse skulle have nye lokaler, og ville sørge for maximal synlighed, dag og nat. Løsningen er blevet til et stort facadeskilt, som består af en stor kakkel, med LED bogstaver monteret oven på, så de giver et tredimensionelt udtryk. Over indgangen er monteret et rundt lysskilt, som viser deres 6 års garanti logo, der er en del af deres DNA. Ud mod vejen har vi opstillet en 4,5 meter høj pylon med LED lys på begge sider, så ingen kører forbi Cykelexperten, uden at se hvor de bor.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Cykel Eksperten2-min

Frontlys

Kunde: Dunkin Donuts, Københavns Hovedbanegård

Vi var så heldige at lave den første rigtige donuts shop i Danmark, som startede på Københavns Hovedbanegård d. 1.4. 2015.

Som amerikanerne elsker det, er der fuld fart på farver og grafik, hvilket var en sjov opgave at skulle oversætte til LED lys. En kombination af fritstående bogstaver, udhængsskilte og vægskilte med det flotteste lys, udgør nu en flot og indbydende facade, til de mange donuts hungrende mennesker på Banegården i København.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Dunkin Donots-min

Frontlys

Kunde: Harder Gruppen, Rødovre

Super enkel og flot LED skiltning, hvor bogstaver er RAL-lakeret i kundens originale farve, og lyset kommer ud på forsiden (front lys).

Her er skjult montering, dvs. at der for hvert eneste bogstav, er boret en ledning ind på den anden side af muren, hvor de alle sammen (16 stk.) samles i en transformer. Det tager tid at lave sådan en opsætning, men man får til gengæld heller ingen synlige ledninger eller profiler at se på bygningen.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Lysskilte-Frontlys-Harder Gruppen-min

Referencer – Lysskilte

Hvilken type lysskilt?

– Fremadrettet lys, Bagudvendt eller Sidelys

Den mest brugte type lysskilt har lys gennem fronten, og kaldes derfor fremadrettet lys. Der er dog flere andre måder, at konstruere et lysskilt og udtrykket vil ændre sig meget, afhængig af hvilken form for lysfald du vælger.

Der er nærmest uanede muligheder, når man ønsker, at opgradere sin facade med et lysskilt – Muligheder man som lægmand, typisk ikke engang har overvejet. Det kan derfor være til stor hjælp, at besøge vores “Nørdeside”, hvor de væsentlige koncepter gennemgås i detaljer.

Lær mere om mulighederne HER >>
0+
Opsatte lysskilte
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Kom videre med dit facadeprojekt!

Måske har du allerede en idé til, hvordan dit kommende indgangsparti eller dine lysskilte visuelt skal fremstå? Det kan også være du har brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan den nye facade på bedste måde, afspejler virksomhedens værdier og styrker dit brand. Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher din facade og markedsføringsstrategi.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk

Menu