Lysskilte

LED – en flot og miljørigtig løsning

Hvis du er interesseret i et LED-lysskilt, kan du eksempelvis vælge skilte til udhæng, vinkelret på muren eller store skilte med lys, som skrues direkte op på din facade. Vælger du lysskilte med enkelte bogstaver, så kan du endda ofte vælge den font, som du almindeligvis benytter i din virksomhed. Dette skaber øget genkendelighed, så dine skilte er i tråd med resten af din markedsføring. Lysskilte kan næsten laves helt som man ønsker det, så skal du have hele dit logo lyst op på facaden, kan vi klare opgaven for dig.

LED-Lysskilte er det naturlige valg for dig, der ønsker en bæredygtig løsning med lavt strømforbrug og lang levetid. Vores facadeskilte med lys kræver hverken vedligeholdelse, besværlig montering eller et stort elforbrug. Du får tværtimod et nyt lysskilt, der er vejrbestandigt, ikke udvikler varme og som holder det flotte lys år efter år.

Kvalitetsbevidste

Vi sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne.

Pålidelige

Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover og ikke mindst har aftalt.

Det mest almindelige lysskilt, som lyser gennem fronten, kaldes fremadrettet lys.

Fronten som lyser er belagt med en translucent folie, som tilnærmes den ønskede farve på skiltet. Man skal være opmærksom på, at når der er lys i skiltet, vil farven på fronten ændre sig, i forhold til når der ikke er lys tændt (dette kan ikke undgås). Siderne på tekst/logo kan lakeres i ønsket RAL-farve.

Kan laves i de fleste farver, tykkelser, størrelser og både som almindelig tekst eller logo.

Direkte montering:
Tekst/logo opsættes som enkeltdele, som kræver at man borer ca. fire huller for fastgørelse af hvert element, plus et hul til en ledning. Alle ledninger samles i en dåse på den indvendige side, og tilsluttes 230 volt. En til tider noget mere tidskrævende opgave, som koster nogle flere timer, men som også giver en meget eksklusivt look, da man undgår de tværgående profiler.

Monteret på profiler:
Bogstaver/logo monteres typisk på RAL-lakerede tværgående profiler fra fabrikken, så selve opsætningen klares med få skruer, og på kort tid. Ledninger fra hvert bogstav er samlet inde i profilerne, og der er kun en ledning som efterfølgende skal tilsluttes 230 volt. Selve profilerne lakeres ofte i en farve der matcher bygningens overflade.

Montering med profiler er hurtigere og billigere, hvilket også kan være afgørende for den løsning man vælger.

Frontlys
Direkte montering

Frontlys
Monteret på profiler

Coronalys
Montering på stag

Coronalys
Monteret på profiler

Sidelys
Direkte monteret

Sidelys
Monteret på profiler

Menu