Bilindpakning af erhvervsbiler

Bilindpakning med maksimal synlighed, og den bedste beskyttelse mod daglig slitage

Hos Prodesign har vi mere end 25 års erfaring med bilindpakning af erhvervsbiler. Vi er specialister til fingerspidserne, og vi ved hvor vigtigt det er for dig, at når du bestiller en indpakning af din bil, skal du bruge mindst muligt tid på det. Derfor sørger vores specialuddannede montører for, at din bil bliver indpakket til tiden, og i den højeste kvalitet.

Igennem årene har vi pakket hundredvis af biler ind til blandt andet 3×34, MiniTrans, Ikea, Airtox, DHL, Danske Fragtmænd osv. Fælles for alle kunder med flere biler er, at de kræver ensartethed, systemer og effektivitet, så alle deres biler bliver pakket ind i folie, i samme kvalitet og tid, hver gang, det sørger vi for.

Med bilindpakning fra Prodesign får du et holdbart og flot resultat, og du kan vælge mellem folie til biler, i et utal af forskellige farver, eller gå efter indpakning i firefarvede billeder. Fantasien og kreativiteten er det eneste, der sætter grænserne for, hvor synlig du vil være i trafikken.

Alt efter dit valg, kan vores folier til biler holde fra 6 måneder og helt op til 8 år.  Alle vores folier til bilindpakning er special producerede udelukkende til indpakning af biler, din sikkerhed for den bedste garanti, og bedste kvalitet.

Se mere:
Bildekoration    Indpakning privat   Print på biler    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Farver

Mere end 200 farver, + eksklusiv folie fra PWF som kun findes hos Prodesign AS.

Priser

Se priser på professionel indpakning af din bil herunder.

For at opnå det bedste resultat med din indpakning, er det vigtigt at du afleverer din bil nyvasket (uden voks) dagen før montering, inden kl. 16 på hverdage.

Tjek især fronten for insekter, og mærk efter på siderne med hænderne, for pletter med asfalt og tectyl. Vær også grundig med skærmkanterne, som ofte kan være meget beskidte. Jo mere obs du er på at levere en super fin og ren bil til os, des bedre resultat vil vi kunne opnå. Leverer du en snavset bil til os, kan det forsinke indpakningen, og du risikerer ekstra omkostninger til rengøring, hvilket vi ikke ønsker.

Biler afleveres hos os dagen før montering, så vi er sikre på at den er både ren, tør og varm i lakken, hvilket kræves for at opnå det gode og holdbare resultat.

Før montering afrenser og affedter vi bilen efter folieproducentens anvisninger.

Priseksempel 1

VW Caddy L1
fra 11.000,- ex moms

Priseksempel 2

VW Transporter L1H1
fra 13.000,- ex moms

Priseksempel 3

VW Crafter L2H2
fra 16.000,- ex moms

Alle priser er excl. indpakning af kofangere, spejle og håndtag. Logoer og tekster tillægges ovenstående priser.

Menu