Bilindpakning af erhvervsbiler

Maksimal synlighed og den bedste beskyttelse mod daglig slitage

Med fuld bilindpakning fra Prodesign får du et holdbart og flot resultat. Ofte har du som firma en visuel identitet, som dine køretøjer gerne skulle afspejle. Heldigvis kan du få folie til biler i et utal af forskellige farver, så vi kan næsten med garanti levere en indpakning, der matcher din firmaprofil. Samtidig yder fuld indpakning en effektiv beskyttelse af den oprindelige lak, hvilket f.eks. i forbindelse med senere videresalg er en kæmpe fordel. Den nye folieoverflade kan så derefter dekoreres med skrift og logoer.

Afhængigt af dit valg, kan vores folier til biler holde fra 6 måneder og helt op til 8 år. Vi benytter udelukkende folier specialproducerede til bilindpakning, hvilket er din garanti for sikkerhed og kvalitet. Som en form for “Ekstra bonus” beskytter folien desuden mod daglig slitage af bilens lakerede overflader.

Hos Prodesign har vi mere end 25 års erfaring med bilindpakning af erhvervsbiler og er specialister til fingerspidserne. Vi ved din tid er vigtigt for dig. Derfor sørger vores specialuddannede montører for, at din bil bliver indpakket til tiden og i højeste kvalitet.

Kunder med flere biler kræver ensartethed, systematik og effektivitet, så alle deres biler fremstår i samme kvalitet hver gang – Det sørger vi for. Gennem årene har vi indpakket hundredvis af biler og vores tilfredse kunder tæller firmaer som 3×34, MiniTrans, Ikea, Airtox, DHL, Danske Fragtmænd med flere.

 

Se mere:
Bildekoration    Bilindpakning privat   Print på biler    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Farver

Mere end 200 farver, + eksklusiv folie fra PWF som kun findes hos Prodesign AS.

Priser

Se priser på professionel indpakning af din bil herunder.

For at opnå det bedste resultat med din indpakning, skal du aflevere bilen dagen før montering, inden værkstedet lukker kl. 16.

Hos os står bilen inden døre natten over. På den måde er vi er sikre på, at den er både ren, tør og varm i lakken, hvilket kræves for at opnå det gode og holdbare resultat.

Desuden er det vigtigt at du afleverer bilen er nyvasket (uden voks). Tjek især fronten for insekter, og mærk efter på siderne med hænderne for pletter med asfalt og tectyl. Vær specielt grundig med skærmkanterne, som ofte kan være meget beskidte.

Jo mere grundig du har været med at rengøre din bil, des bedre resultat med monteringen vil kunne opnås. En snavset bil kan forsinke indpakningen og du risikerer ekstra omkostninger til rengøring, hvilket ingen af os ikke ønsker.

Før montering afrenser og affedter vi bilen efter folieproducentens anvisninger.

Referencer – Bilindpakning – Erhverv

Menu