Bilindpakning af erhvervsbiler

Maksimal synlighed og den bedste beskyttelse mod daglig slitage

Med fuld bilindpakning fra Prodesign får du et holdbart og flot resultat. Ofte har du som firma en visuel identitet, som dine køretøjer gerne skulle afspejle. Heldigvis kan vi skaffe folier i et utal af forskellige farver fra vores faste leverandører og skulle du være så uheldig at der ikke er en indpakningsfolie, der på tilfredsstillende vis rammer den ønskede farve, kan vi selv ved hjælp af vores storformatprinter, indfarve en folie, så farven sidder lige i skabet. Derfor kan vi næsten med garanti levere en indpakning, der matcher din firmaprofil.

Som en form for “Ekstra bonus” beskytter folien desuden mod daglig slitage af bilens lakerede overflader og i forbindelse med et eventuelt videresalg er det selvfølgelig en kæmpe fordel, at den oprindelige lak er intakt. Afhængigt af dit valg, kan vores folier til biler holde fra 6 måneder og helt op til 8 år. Vi benytter udelukkende folier specialproducerede til bilindpakning, hvilket er din garanti for sikkerhed og kvalitet.  Den nye folieoverflade kan så derefter dekoreres med skrift og logoer.

Hos Prodesign har vi mere end 30 års erfaring med bilindpakning af erhvervsbiler og er specialister til fingerspidserne. Vi ved din tid er vigtigt for dig. Derfor sørger vores specialuddannede montører for, at din bil bliver indpakket til tiden og i højeste kvalitet.

Kunder med flere biler kræver ensartethed, systematik og effektivitet, så alle deres biler fremstår i samme kvalitet hver gang – Det sørger vi for. Gennem årene har vi indpakket hundredvis af biler og vores tilfredse kunder tæller firmaer som 3×34, MiniTrans, Ikea, Airtox, DHL, Danske Fragtmænd med flere.

 

Se mere:
Bildekoration    Bilindpakning privat   Print på biler    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Farver

Mere end 200 farver, + eksklusiv folie fra PWF som kun findes hos Prodesign AS.

Priser

Se priser på professionel indpakning af din bil herunder.

For at opnå det bedste resultat med din indpakning, skal du aflevere bilen dagen før montering, inden værkstedet lukker kl. 16.

Hos os står bilen inden døre natten over. På den måde er vi er sikre på, at den er både ren, tør og varm i lakken, hvilket kræves for at opnå det gode og holdbare resultat.

Desuden er det vigtigt at du afleverer bilen er nyvasket (uden voks). Tjek især fronten for insekter, og mærk efter på siderne med hænderne for pletter med asfalt og tectyl. Vær specielt grundig med skærmkanterne, som ofte kan være meget beskidte.

Jo mere grundig du har været med at rengøre din bil, des bedre resultat med monteringen vil kunne opnås. En snavset bil kan forsinke indpakningen og du risikerer ekstra omkostninger til rengøring, hvilket ingen af os ikke ønsker.

Før montering afrenser og affedter vi bilen efter folieproducentens anvisninger.

Normalt tager det to professionelle montører en hel dag at pakke en bil ind i folie.

Folie ikke er det samme som en lakering. En folieindpakning dækker kun bilens yderside, hvilket vil sige at man altid kan se bilens originale lak forskellige steder.

Dørfalser/åbninger osv. pakkes ikke ind – Der er simpelthen fysiske begrænsninger for hvor små sprækker og huller vi kan komme til og på hvor lille en overflade folien kan hæfte tilstrækkeligt. Vi monterer folie på de lakkerede overflader – Plastikelementer, kan ikke pakkes ind.

Som udgangspunkt skiller vi ikke din bil ad, men på de modeller vi kender bedst, afmonterer vi ofte håndtag, blinklys og spejle. Emblemer fjernes så skånsomt som muligt, men genmonteres som udgangspunkt ikke, da de sjældent kan genbruges. Afmonteringen vil ofte bøje emblemerne og resultere i en manglende vedhæftning, når de sættes tilbage på bilen. De afmonterede mærker efterlades i en pose i din bil.

Hvis nye emblemer ønskes, kan de som regel erhverves ved en forhandler af det pågældende bilmærke, men denne udgift afholdes af dig som kunde.

Hvis du vil sikre dig, at din bil er klar til afhentning til den aftalte tid, dagen efter montering, er det vigtigt, at alle aftaler omkring klargøring og levering til tiden overholdes.

Vi benytter udelukkende kvalitetsfolier fra 3M, Avery og PWF.

Typisk tilbyder vi fabrikantens originale garanti på 5 år fra monteringsdato, men enkelte folier kan dog afvige fra denne garantiperiode.

Du kan vaske og vedligeholde din bil helt som du plejer. Hvis du ønsker det kan du uden problemer vokse og efterbehandle med almindelige bilplejeprodukter. Du bør dog ikke bruge højtryksrenser direkte på folien i en afstand på mindre end 50 cm, da folien da kan tage skade.

Vi kender egenskaberne af de folier vi benytter og kan derfor ret præcist sige, at afmontering af folien vil tage ca. 3-5 timer, når -eller hvis det bliver aktuelt.

Sådan har vi hjulpet andre!

Prodesign har løst indpakningsopgaver for både mindre håndværkerforretninger og de helt store firmaer og butikskæder. I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige kunder.

Et Hot bildesign

Kunde: Quooker

Bilerne til Quooker er indpakket i en rød standard folie fra Avery Dennison plus lamineret folieprint med udvalgte produkter. Til slut er der tilføjet tekster i konturskåret hvid folie.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv -Quooker-min

Synlighed i trafikken

Kunde: Junkbusters

Denne kunde har valgt en iøjnefaldende blå farve som kombineret med oversize tekst, virkelig skaber synlighed i trafikken. Læg derudover mærke til at sideruder og bagrude er dækket af med folie for at give mere ”overflade” til designet.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv -Junkbag-min

Less is more

Kunde: Ingeman Fisher

Her er fint eksempel på, at et simpelt design ofte er det bedste. Bilen er pakket ind i en mat blå folie og er derefter monteret med blanke hvide folietekster. Kontrasten mellem mat og blank folie giver et anderledes og spændende spil som man ikke opnår ved blank/blank eller mat/mat folie.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv - Ingeman Fisher-min

Godt og simpelt!

Kunde: NEXT

Nogle gange behøver et design ikke være særlig kompliceret. En bundfarve, et logo og lidt grafik kan give et ganske fint resultatet som løfter bilens udseende betydeligt og skaber et tydeligt tilhørsforhold.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv - NEXT-min

En sikker løsning

Kunde: Airtox

Denne bil er fuldt indpakket i Airtox’s karakteristiske turkis farve. Heldigvis var det muligt, at finde farven som standardfolie hos en af vores leverandører. De hvide Airtox logos er monteret oven på indpakningen.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Airtox-min

Et design med power

Kunde: Nutramino

Bilen er fuldt indpakket i en mat sort folie og spejlfolie. Oven på bundfolien er monteret diverse tekster og logoer. Hen over ruder er benyttet “One way” folie med print. One way folien gør det muligt at se ud af bilen selvom ruderne er dekorerede.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Nutramino-min

Sort og simpelt!

Kunde: Mikenta

Kassebil er indpakket i sort folie. Firmaets mailadresse skåret i hvid og rød folie er placeret diagonalt over bilens, hvilket giver bilen et simpelt men dynamisk udtryk. På vinduer er monteret OneWay folie med print, hvilket gør indkig svært. Udkig er til gengæld stadig muligt.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Mikenta-min

Indpakning og dekoration

Kunde: PFT Transport

På denne liftbil er førerhus og spoiler indpakket i blå folie. Kassen er dekoreret med folietekster og detaljen med den hvide baggrund der krøller op, er lavet med et print på transparent folie. Dette muliggør skyggeeffekten, som giver krøllen det “realistiske” udtryk.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhvervPFT Transport

Fuld design implementering!

Er der ellers andet vi kan hjælge med?

Hos Prodesign laver vi virkelig mange bildekorationer og det er vi rigtig gode til – Men rent faktisk er det ikke det eneste vi kan!

En visuelt genkendelig firmabil er nærmest et must, men hvad med din virksomheds facade, skiltning eller indretning?

Vi leverer alt hvad du kan forestille dig af forskellige løsninger, der optimerer et firmas synlighed og genkendelighed og rådgiver desuden om materialer og grafisk design. Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder vi kan tilbyde.

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Lysskilte   Facadeskilte   Pyloner   Reklamebannere   Væg -Og    gulvdekorationer   Messeudstyr   Solfilm 

Referencer – Bilindpakning – Erhverv