Refleks på biler

Maksimal synlighed i trafikken

Brandbiler og ambulancer er blevet et af vores specialer. Det kræver stor og årelang ekspertise, at håndtere og montere refleksfolier korrekt, så man er sikker på at folien sidder som det skal.

Der er stor forskel på refleksfolie, og de kan købes for relativt få penge. Men som så meget andet, får man også her, hvad man betaler for. Billig refleksfolie giver ikke meget refleks, det trækker sig meget ofte rundt i kanten, og efterlader store limrester. Er man uheldig, krakelerer refleksen over tid, og bliver derved tæt på umulig at rense af når den tid kommer.

Hos Prodesign bruger udelukkende trafik godkendte refleksfolier fra 3M og Avery som refleks på køretøjer og det er samme typer folier, som bruges til vejskilte. Disse folier reflekter rigtig godt, de bliver siddende på bilen, og findes i flere forskellige farver.
Uanset hvilket behov du har med refleksfolie til biler, kan vi hjælpe dig videre med dit projekt, vi har viden og erfaring på området som ikke mange andre.

Se mere:
Bildekoration    Indpakning erhverv    Indpakning privat    Print på biler    Stenslagsfolie

Kvalitetsbevidste

Vi sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne.

Pålidelige

Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover og ikke mindst har aftalt.

Prodesign har lavet alle brandbiler og mindre køretøjer til eks. Københavns Brandvæsen, med et materiale kaldet Diamond Grade. Dette materiale er som de bedste refleksfolier, bare meget tykkere, og med voldsom meget mere refleks.

For at lave projekter med Diamond Grade, skal man have en fræser som kan skære i materialet, da det ikke er muligt at bruge en almindelig kniv. Når en brandbil kommer ind til staffering, bliver alt målt og tegnet op, og derefter skåret ud på vores Zund fræser, så det passer lige præcis på det pågældende køretøj. Hvert eneste køretøj, bliver lavet ”costum-made” da ingen køretøjer er ens. Det stiller store krav til vores montører og maskineri, da alle køretøjer skal ende med at have helt det samme design i bybilledet.

Menu