Refleks på biler

Maksimal synlighed i trafikken

Brandbiler og ambulancer er blevet et af vores specialer. Det kræver årelang ekspertise, at montere refleksfolie, så den sidder korrekt. Vi har viden og erfaring på området som ikke mange andre kan matche og vi hjælper dig videre med dit projekt – uanset behov!

Refleksfolie kan købes for relativt få penge, men som med så meget andet, får man også her, hvad man betaler for. Billig refleksfolie giver typisk ikke meget refleks, trækker sig ofte rundt i kanten og efterlader mange limrester. Er man uheldig, kan refleksen krakelerer over tid, hvilket gør den tæt på umulig, at rense af når den tid kommer.

Til montering på kørertøjer og vejskilte, bruger vi hos Prodesign udelukkende trafik-godkendte refleksfolier fra 3M og Avery. Dette er din sikkerhed for sublim reflekseffekt, vedhæftning og et væld af forskellige farver.

Se mere:
Bildekoration    Indpakning erhverv    Indpakning privat    Print på biler    Stenslagsfolie

Kvalitetsbevist!

Vi sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne.

Pålidelig!

Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover og ikke mindst har aftalt.

Kontakt os her

Akutbiler og ambulancer med refleksfolier

I mange år har vi lavet akutbiler og ambulancer med refleksfolier, fordelt over hele Danmark. Forskellige regioner og kommuner, har hver deres eget design og krav til deres køretøjer, nogen har lavet deres eget design, andre har fået vores hjælp og ekspertise stillet til rådighed. De fleste af bilerne har vi også pakket ind i folie, da regionerne også har øje på de fordele dette medfører.

Men når man først er kunde hos os, har vi styr på alle kundens køretøjer, designs, farver og dekorationer, så vi altid kan sørge for, at alle guidelines og regler overholdes. På den måde er det ret nemt at være kunde hos Prodesign. For når man eks. får en ny bil, og måske en ny bilmodel, kan vi lynhurtigt tegne den nye bil op, sende skitser til kunden, få godkendelse og iværksætte opgaven i vores produktion. Sådan skal det være, system på tingene, til fælles glæde og behov.

Mange års erfaring

Prodesign har i mange år samarbejdet med forskellige typer virksomheder, som behøver stor synlighed i trafikken til deres køretøjer. Lysreflekterende foliedetaljer er en oplagt måde, at øge trafiksikkerheden.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige firmaer med Refleksfolieløsninger.

Folie til ambulancer

Kunde: Hovedstadens Beredskab

Vi har gennem mange år monteret folie på ambulancer til Hovedstadens Beredskab. Udover de grønne reflekstern, monterer vi også logoer og tekster, og på udvalgte biler bliver der også monteret solfilm og sikkerhedsfilm i bagruderne.

Refleks1

Refleks på stigebiler

Kunde: Hovedstadens Beredskab

På de store stigebiler til brandvæsnet monterer vi gule og røde reflekstern. På mange af bilerne er der rulleskabe hvilket kræver at refleksfolierne bliver skåret frit på hver enkelt låge. Det er et tidskrævende arbejde, men sikrer maksimal synlighed uden at kompromittere brugen af køretøjets funktioner.

Refleks4

Nødbehandler-biler

Kunde: Region Sjælland

Regionens nødbehandler-biler får udover den grønne refleks og logoer, også monteret transparent stenslagsfolie på fronten og solfilm i bagruderne. Stenslagsfolie er en rigtig god investering når man kører mange kilometer i bilen, og ofte i høj fart. Nogle af bilerne ankommer til os lakeret i den gule farve, mens andre bliver folieret gule af os.

Reflek11

Indsatsleder-biler

Kunde: Beredskab Øst

Vi monterer løbende folie på nye indsatsleder-biler til beredskabet. Både den helt store pakke med rød bundfolie, reflekser, logoer, solfilm og stenslagsfolie. Andre biler kommer herud med rød lak og solfilmen allerede monteret.

Reflek10

Ensartet bilpark

Kunde: Beredskab Øst

For kunder med en stor og varieret bilpark, er det vigtigt at der er stram styring med det visuelle udtryk på tværs af forskellige typer biler. Det skal let og hurtigt kunne afkodes hvor køretøjerne kommer fra, og at der er en samhørighed på trods af de forskellige biler.

Reflek7

Særlig refleks

Kunde: Roskilde Brandvæsen

Vi har efterhånden dekoreret en del biler til Roskilde Brandvæsen. Alt fra indsatsleder, ladbiler, tankbiler, varevogne og lastbiler. Der er endda også blevet lavet flere skurvogne, trailere og en container. På bilerne er der monteret 2 lag refleks hvor den yderste tynde streg lyser ekstra kraftigt.

44887939-
0+
Opsatte facadeskilte
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Kom videre med opgaven!

Hvis du ikke allerede har et design klar til dit køretøj, kan vi tilbyde grafikerhjælp. Vores grafiker har stor erfaring i, at designe dekorationer til  udrykningskøretøjer og andre kørertøjer, som kræver stor synlighed i trafikken.  Uanset udgangspunktet står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning med refleksfolie.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435. Du kan også skrive på info@prodesign.dk

Menu