Bilindpakning i print

Print giver uanede muligheder

Hvis man ønsker stor synlighed, kan man med fordel dekorere sit køretøj med printede billeder. Billeder er let genkendelige og på den måde en oplagt måde, at skille sig ud fra mængden. De kan enten bruges som delelementer i dekorationen eller udgøre det primære fokusområde.

Print til biler, giver så mange muligheder, at det kan være svært at begrænse sig. Hvis man ønsker en lækker, men diskret firmabil, kan man eks. lave et mønster i et afdæmpet design, hvor mønstre og farver ligesom går ud i et. Man kan eks. pakke bilen ind i print, monteret med en ultra mat laminat, så hele bilen ser mat ud. Oven på printet, kan man så vælge at montere blanke logoer og bogstaver, det giver et rigtig flot og lækkert look.

I stedet for at pakke hele bilen ind i print, kan man også nøjes med bagenden, halvdelen af siderne, eller…? Uanset hvad man gør, tilføjer billeder noget helt andet til en traditionel bildekoration, og kan være din vej til mere synlighed.

Print med billeder til biler, holder typisk i mindst 4 år. Billederne vil falme en smule efterhånden som årene går, helt ligesom en almindelig billak vil gøre det. Da billeder til biler skal have et specielt 3D laminat oven på, skal man regne med priser der er ca. 20% højere end den almindelige bildekoration eller bilindpakning.

Se mere:
Bildekoration    Bilindpakning erhverv    Bilindpakning privat    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Montering af print på biler holder markant bedre, hvis bilen er vasket og fri for voks, så foliens lim kan hæfte på en ren og tør overflade. Har du ikke tid til en bilvask, så klarer vi gerne opgaven mod lidt ekstra betaling.

Du skal desuden være opmærksom på, at kulde påvirker foliens holdbarhed. Derfor lader vi din bil stå indendørs i noget tid, inden vi monterer folien, så vi er sikre på, at den kan hæfte godt og få et flot resultat.

Alle priser er excl. indpakning af kofangere, spejle og håndtag. Logoer, tekster og grafisk arbejde tillægges ovenstående priser.

Referencer – Bilindpakning i print

10 biler til COOP

Vi har i samarbejde med MOVER printet og monteret folie på 10 af COOP’s leveringsbiler.

Bilerne har både fået monteret printet indpakningsfolie og konturskårne folietekster.

Her kan du følge processen.

Menu