Bilindpakning i print

Print giver uanede muligheder

Hvis man ønsker stor synlighed, kan man med fordel dekorere sit køretøj med printede billeder. Billeder er let genkendelige og på den måde en oplagt måde, at skille sig ud fra mængden. De kan enten bruges som delelementer i dekorationen eller udgøre det primære fokusområde.

Print til biler, giver så mange muligheder, at det kan være svært at begrænse sig. Hvis man ønsker en lækker, men diskret firmabil, kan man eks. lave et mønster i et afdæmpet design, hvor mønstre og farver ligesom går ud i et. Man kan eks. pakke bilen ind i print, monteret med en ultra mat laminat, så hele bilen ser mat ud. Oven på printet, kan man så vælge at montere blanke logoer og bogstaver, det giver et rigtig flot og lækkert look.

I stedet for at pakke hele bilen ind i print, kan man også nøjes med bagenden, halvdelen af siderne, eller…? Uanset hvad man gør, tilføjer billeder noget helt andet til en traditionel bildekoration, og kan være din vej til mere synlighed.

Print med billeder til biler, holder typisk i mindst 4 år. Billederne vil falme en smule efterhånden som årene går, helt ligesom en almindelig billak vil gøre det. Da billeder til biler skal have et specielt 3D laminat oven på, skal man regne med priser der er ca. 20% højere end den almindelige bildekoration eller bilindpakning.

Se mere:
Bildekoration    Bilindpakning erhverv    Bilindpakning privat    Refleks på biler    Stenslagsfolie

Montering af print på biler holder markant bedre, hvis bilen er vasket og fri for voks, så foliens lim kan hæfte på en ren og tør overflade. Har du ikke tid til en bilvask, så klarer vi gerne opgaven mod lidt ekstra betaling.

Du skal desuden være opmærksom på, at kulde påvirker foliens holdbarhed. Derfor lader vi din bil stå indendørs i noget tid, inden vi monterer folien, så vi er sikre på, at den kan hæfte godt og få et flot resultat.

Sådan har vi hjulpet andre!

Prodesign har mange års erfaring med produktion og montering af bildekorationer til erhvervsdrivende. Vi bruger kun folier af højeste kvalitet og har løst indpakningsopgaver for både mindre håndværkerforretninger og de helt store firmaer og butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige kunder med, at skabe synlighed i gadebilledet. Alle har de haft gavn af den enorme markedsføringsværdi, der ligger i firmabilen som en kørende reklamesøjle.

Fuld indpakning i Print

Kunde: Vinslottet

Denne kunde ønskede en effektfuld dekoration baseret på en sjov ide. Vores dygtige grafiker udarbejdede designet, hvor bilen ser ud som den er fyldt med et skvulpende “hav” af dyre dråber. Den resterende del af dekorationen, som ikke er dækket af røde bølger, står i foliens oprindelige hvide farve og selvom motivet ikke dækker området, beskytter folien derfor stadig bilens lak.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Vinslottet-min

Kampagnebil får med hele palletten

Kunde: Ultramino Hornsleth

I forbindelse med en kampagne for indpakkede vi en Ford Fiesta i en printet gengivelse af Kristian Hornsleths karakteristiske malestil. Et farveorgie som Hornsleths kunst gengives perfekt med en fuld indpakning i print.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Ultramino Hornsleth-min

Produktet i fokus

Kunde: Spangsberg

Når man som Spangsberg har et produkt, med så meget reklameværdi i sig selv, er det nærliggende at vise produktet i uimodståelig store dimensioner. Sider og bakklap på en varevogn udgør den perfekte “kanvas” for et appetitligt nærbillede af alt fra flødeboller til Ribeyes. Husk det når du overvejer designet til din nye firmabil.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Spangsberg-min

Blandede teknikker

Kunde: Roskilde Kloak Renovering

Firmabilerne fra Roskilde Kloak Renovering er indpakket i to forskellige slags folie – Den mørkeblå farve er en standardfolie fra leverandøren og den lyse grønne folie er printet for at opnå effekten med de hvide striber der gradvist bliver transparente. Print kan ikke kun bruges til diverse fotos, men er også velegnet til at gengive subtile mønstre og farveforløb.

Den resterende dekoration er monteret oven på indpakningen og er en blanding af konturskåret folie og print.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Roskilde Kloak raenovering-min

Giv designeren frie hænder

Kunde: Roskilde Uddannelsescenter 

Denne farvestrålende kollage af foto, skrift og mønstre er et fint eksempel på  fuld udnyttelse af printets muligheder – Den eneste rigtige begrænsning er grafikerens fantasi.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Expect good times - Roskilde-min

En veldækket firmabil

Kunde: Luksusdellen

Cateringfirmaet Luksusdellen valgte at indpakke deres firmabil i et folieprint med et rød og hvid ternet mønster som en traditionel frokostdug. Folieprint bruges ikke kun til gengivelse af deciderede fotos, men egner sig desuden i særdeleshed til gengivelse af mønstre og graduerede farveflader.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Luksusdellen-min

Paradis på hjul

Kunde: Paradis Frugt

Dekorationen til Paradis frugt er et godt eksempel på hvordan et enkelt foto/motiv i sig selv kan udgøre en hel bildekoration. Så længe vi får udleveret et foto i tilstrækkelig god pixelopløsning), kan et hvert motiv danne grundlag for din nye bildekoration.

Bilindpakning erhverv-Paradis Frugt-min

Blomsterprint

Kunde: Maylands Blomster

Bilen til Maylands Blomster er endnu et godt eksempel på, hvordan man med et enkelt foto som det bærende element for en bildekoration, kan bruges til, at fange essensen af en virksomhed.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Bilindpakning erhverv-Maylands blomster-min

Lille bil stor opmærksomhed

Kunde: ElDyt.dk

ElDyt.dk gav den hele armen og manifisterede deres slogan “Kom sjovere gennem byen” opsigtsvækkende bildekoration. Kombinationen af flerfarvede mønstre og illustrationer løses optimalt med fuldt print.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

El-Dyt-dk-min

Alle priser er excl. indpakning af kofangere, spejle og håndtag. Logoer, tekster og grafisk arbejde tillægges ovenstående priser.

Referencer – Bilindpakning i print

10 biler til COOP

Vi har i samarbejde med MOVER printet og monteret folie på 10 af COOP’s leveringsbiler.

Bilerne har både fået monteret printet indpakningsfolie og konturskårne folietekster.

Her kan du følge processen.