Hop til indholdet.

Solfilm

Solfilm til reducering af sol

Solfilm til kontorer

I mere end 20 år har Prodesign hjulpet danske virksomheder og institutioner med at opnå et bedre indeklima med solgardiner og solfilm til kontorer. For høje temperaturer giver dårligere koncentration og indlæring på blandt andet skoler og andre læreanstalter. Også hos virksomheder er der eksempler på problemer med nedsat produktionsniveau og for mange sygedage, som skyldes et for varmt indeklima.

Prodesigns totalløsninger kan være med til at nedsætte temperaturen og forbedre indeklimaet. Vinduesfilm som nogle kalder det, kan reducere den varme, som kommer gennem vinduet med helt op til 85 procent.

Vi monterer solfilm direkte på vinduesglasset som en selvklæbende folie. Dette kan

både gøres inde og ude. Solfilm er ikke en permanent løsning, og den kan til hver en tid afmonteres, hvis du ønsker det.

Solfilm – priser og rådgivning

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter til solafskærmning. Vi fremsender også gerne et uforpligtende tilbud med priser på en effektiv solafskærmning, som passer til netop din virksomhed.

Bemærk at der ikke er nogen driftsomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.

Har du spørgsmål omkring solfilm eller solafskærmning, eller vil du vide mere om vores priser, så er du altid velkommen til at ring på ring på 43 430 435 eller kontakte os!

knust glas

Sikkerhedsfilm beskytter dine vinduer

solfilm rullegardiner

Sunflex solgardiner er fleksibel solafskærmning

Golf Sportsvan solfilm_Panthera255

Solfilm i din bil giver et eksklusivt look

I løbet af et år skinner solen ifølge DMI omkring 1.500 timer. Det er pragtfuldt, men det kan også være uhensigtsmæssigt, hvis det ikke lige er tid til solbadning. Prodesign er blandt de førende på det danske marked for afskærmning for solen ved brug af solfilm.

Vi er eneforhandlere af højkvalitetsprodukter i kategorien, og vi har meget korte leveringstider på de fleste produkter. Ring til os og hør mere om vores priser på solfilm.

Se alle vores monteringsvideoer her

Holdbarhed

Med udgangspunkt i vores årelange erfaring har vi kendskab til de bedste solfilm. Derfor tilbyder vi udelukkende de bedste solfolier til de bedste priser med høj kvalitet og lang holdbarhed.

Stort set alle vores filmtyper har således en produktgaranti på 10 år, når monteringen er udført korrekt. Denne garanti dækker problemer, som du ofte vil opleve ved ringere solfilm. Dette kan eksempelvis være delaminering, krakelering og misfarvning.

Solfilm typer

Vi har et stort udvalg af solfilm, så vi kan spænde bredt og opfylde stort set alle dine behov inden for solfilm. Vi fører både de lyse, næsten neutrale solfilm, der afviser 45 procent varme og de mørkere, spejlende solfilm, der afviser op til 85 procent varme og på samme tid reducerer blænding.

Hvis du er i en situation, hvor det ikke er muligt at montere indvendigt, så tilbyder vi flere forskellige typer, som er produceret specifikt til udvendig montering. Alle vores solfilm afviser mere end 99 procent af solens skadelige UV-stråler.

Materialer

Som leverandører har vi valgt nogle af de største og mest anerkendte på markedet. Hos dem udvælger vi specifikke typer af solfilm, hvilket sikrer, at vi kun sælger de bedste materialer, man kan få. Vi kan på samme måde sikre os, at vores udvalg følger en rød tråd, og at det altid er muligt for os at skaffe netop de solfilm, som du har brug for.

Det er ikke altid det billigste at vælge professionelle løsninger, men du kan altid regne med topkvalitet og at alle data passer.

Klargøring før montering af solfilm

Vi anbefaler, at du forbereder dig lidt inden monteringen. Det kan godt betale sig og sparer dig både tid og penge. Fjern i første omgang alle løse genstande såsom planter og lamper omkring vinduet, så montøren kan komme til. Har du stole eller småmøbler stående nær vinduet, så fjern også disse, så det bliver en god arbejdsplads for montøren. Slut af med at pudse vinduet inden monteringen.

Solfilm oversigt_kvadratisk_05 SafeClear
Solfilm oversigt_kvadratisk_20
Solfilm oversigt_kvadratisk_40
Solfilm oversigt_kvadratisk_60
Solfilm oversigt_kvadratisk_80
Solfilm oversigt_kvadratisk_100 sort

I mere end 20 år, har vi hjulpet danske virksomheder med at opnå et bedre indeklima med solfilm og solgardiner. For høje temperaturer giver dårligere koncentration og indlæring på bla. skoler, og andre læreanstalter og virksomheder, kan opleve problemer med nedsat produktionsniveau og for mange sygedage.

Solfilm monteres direkte på vinduesglasset som en selvklæbende folie, inde eller ude. Solfilm, eller vinduesfilm som nogle kalder det, kan reducere den varme som kommer gennem vinduer med helt op til 85%. Solfilm er ikke en permanent løsning, den kan til hver en tid afmonteres hvis dette måtte ønskes. Men effekten af at have en korrekt solfilm monetret, vil man kunne nyde godt af 24/7, året rundt.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter, og vi fremsender gerne uforpligtende tilbud på en effektiv solafskærmning, som passer til netop din virksomhed.

Bemærk, at der er ingen driftsomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på montering af solfilmProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Prodesign certificeringer
Vores kunder giver os 5/5 baseret på 62 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot