Solfilm mod lys, varme og UV-stråler

Solfilm er effektiv og smart varmereduktion

Solfilm er en effektiv måde, at begrænse solens indstråling gennem ruder og dermed skabe bedre indeklima og arbejdsmiljø.

Filmen monteres direkte på glasset og reflekterer de varme -eller lysstråler, som normalt ville gå gennem glasset og ramme mennesker, dyr og inventar. Solfilm kan monteres både inden -eller udendørs.

Har man konstante problemer med varme, anbefaler vi som regel solfilm, der virker 24/7, hele året. Solfilmen kan reducere varme gennem glas med op til ca. 80% og selv de lyse, næsten usynlige solfilm kan holde ca. 50-60% varme ude. Ud over det blokerer solfilm også for farlige UV stråler ligesom solfilm hindrer for at interiør og møbler falmer.

Gennem tiden har Prodesign hjulpet virksomheder, institutioner og private hjem i hele Danmark med skræddersyede solfilmsløsninger.

Vi bruger udelukkende solfilm fra anerkendte producenter, så vi er sikre på at de oplyste data er korrekte og tilbyder, altid mindst 5 års produktgaranti – Ofte helt op til 10 år afhængig af vinduestype.

Priser

Overvejer du at gøre noget ved enten lysgener eller dårligt indeklima og skal bruge et godt tilbud på montering af solfilm? – Så er det os du skal tale med.

Ring til os!

Vi sidder altid klar ved telefonerne, så du kan få et godt tilbud på solfilm.

Kontakt os her

3M Preferred Partner-min

Prodesign er netop blevet udvalgt som 3M vinduesfilm Preferred Partner, hvilket betyder at medarbejderne hos Prodesign er certificerede i opsætning af og vejledning om 3M solfilm.

Kun virksomheder med dygtige medarbejdere og stor erfaring i solfilm opnår denne udmærkelse.

Sådan har vi hjulpet andre!

Prodesign har mange års erfaring i opsætning og levering af solfilm. Vi bruger  kun produkter af højeste kvalitet og har løst solfilmopgaver for både private, mindre forretninger og de helt store butikskæder.

I den følgende sektion, kan du se hvordan vi har hjulpet forskellige kunder med, at løse deres problemer med både lysgener og indeklima.

Solfilm til kontorbygning

Kunde: Postnord

Kunden havde store udfordringer med varmen på deres kontorer, når solen stod på til gene for de ansatte. Der er valgt en helt ny solfilm – Pleolit OS75 – som næsten ikke kan ses og reducerer solvarmen med +60%

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm kontorbygning

Solfilm til at afhjælpe varmegener

Kunde: Brøndby fjernvarme

Et alt for varmt lokale, betød store omkostninger til nedkøling. Hos kunden monterede vi en udvendig solfilm fra Llumar, THE 80, som reducerer den varme som kommer gennem glasset med ca. 50%. Dette betyød, at lokalerne  blev mindre varme og der dermed skulle bruges mindre energi på nedkøling af lokalet. Llumar solfilm tilbyder 10 års holdbarhedsgaranti, og man kan pudse vinduer på normal vis.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm udstillingslokale

Reducer varme – behold lysindfald!

Kunde: Privat hjem

Huset bliver alt for varmt om sommeren, men man vil gerne beholde det naturlige lysindfald. Vi har monteret en udvendig solfilm 3M Prestige 70, som afviser ca. 60% solvarme. Prestige 70 er næsten usynlig når den er monteret korrekt på vinduerne, derfor lægger man heller ikke mærke til at man har fået solfilm monteret, og man vil have næsten uændret lysindfald. 3M Prestige 70 solfilm tilbyder 12 års holdbarhedsgaranti, og man kan pudse vinduer som man plejer.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm privat hjem

Solfilm til at afhjælpe varmegener

Kunde: SONY

Medarbejdere hos SONY oplevede, at deres lokaler blev alt for varme. Vi monterede en udvendig solfilm Chrome 245 XC, som afviser ca. 55% solvarme, hvilket giver et væsentlig bedre indeklima. Chrome 245 gør vinduerne en lille smule mere spejlende, men når man er tæt på vinduerne, kan stadig kigge ind. Chrome solfilm har 10 års holdbarhedsgaranti, og man kan pudse vinduer som man plejer.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm hos sony

Solfilm til biludstilling

Kunde: BMW

Ekstra mørktonede ruder som fremhæver de hvide designelementer som er produceret i folie, og monteret på den modsatte side af solfilmen. Solfilmen er så tilpas mørk/lys, at man sagtens fornemmer de bagved stående biler, men man har mere fokus på den udstillede bil i centrum af udstillingen.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm biludstilling

For meget lys i skærmene

Kunde: Bilforhandler

Kunde som havde problemer med for meget lys i skærme, og med den direkte solvarme som kommer gennem deres vinduer, og påvirker deres medarbejdere, har fået løst deres problem med solfilm fra SolarGard, Stainless Steel 25. Netop denne solfilm er et godt kompromis, når man ikke vil have helt mørke ruder, men godt kan ”nøjes” med en reduktion af ens problemer og udfordringer på ca. 50%. Så Stainless Steel 25 er super effektiv mod især varme, men kan også tage toppen af den lys, som kommer gennem sine vinduer og driller i skærme og øjne.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm billed 8

Usynlig solafskærmning med stor effekt

Kunde: Københavns Universitet

Problemer med alt for varme lokaler, er her blevet løst med 3M Prestige solfilm. Netop denne solfilm fra 3M, bruges meget ofte i byggerier, hvor man ønsker en neutral og nærmest usynlig solafskærmning med stor effekt. Prestige 70 tager næsten ikke noget af det naturlig lys som kommer igennem vinduerne, men kan alligevel reducere varmegennemtrængningen med helt op til 62%. 3M Prestige 70, og den mørkere variant 40, bliver bakket op at en samlet holdbarhedsgaranti på 12 år.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm billed 4

Problemer med generende indkig

Kunde: Borgerhus

For at mindske indsyn til lokaler, har vi her monteret en udvendig solfilm fra Solfilmgruppen, som hedder Vista 99 XC. Netop denne solfilm er den bedste solfilm man kan få, hvis man vi have minimal indkig, både når det er mørkt og lyst udenfor og indenfor. Da denne solfilm har en meget mørk indvendig side, er det meget svært at kigge ind igennem solfilmen, selv når det er lyst ind, og mørkt ude. Vinduerne vil altid fremstå som om de var et stort spejl, hvilket også betyder, at solfilmen reflekter 85% af solens lys og varmestråler. En perfekt solfilm mod indkig, varme og blændig.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

solfilm billed 1

Reduktion af solvarme og UV-stråler

Kunde: Ny Carlsberg Glyptotek

Prodesign har netop færdiggjort en større opgave for Glyptoteket i København, hvor vi har monteret 3M Prestige 70 solfilm. Opgaven bestod især af, at man ville have en optimal løsning for at reducere UV-stråler, så man kan undgå falmning. På samme tid, ville man også gerne gøre hvad der var muligt, for at reducere varmeindfaldet mest muligt, men uden at miste det gode lys.

Løsningen blev 3M Prestige 70, som afviser godt 60% solvarme, og mere end 99% af solens skadelige UV-stråler. Da Prestige 70 er tæt på usynlig, var netop denne solfilm den optimale, i forhold til de problemer der skulle løses.

Ring på 43 430 435 eller skriv en mail.

Solfiilm_Glyptoteket-min
0+
Vinduer påsat solfilm
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Til private og mindre opgaver

Private og erhvervsdrivende med mindre opgaver, har mulighed for at købe solfilm på vores webshop. På webshoppen kan du bestille solfilm på flere forskellige måder, så det passer efter præcis dine behov:

-Løbende meter i forskellige bredder
-Hele ruller i forskellige bredder
-På færdige mål, så dit passer 100% til dine vinduer

Gå direkte til shoppen ved at følge dette link:
solfilmgruppen.dk

Sådan gør du!

Se guides og videoer hvordan man monterer solfilm korrekt på vores webshop:

solfilmgruppen.dk

De relevante oplysninger

Se alle relevante oplysninger og data på de enkelte solfilm på vores webshop:

solfilmgruppen.dk

Kom videre med solfilm!

Markedet for solfilm er en jungle af forskellige frabrikanter, produkter og forskellige egenskaber. Hos Prodesign er vi eksperter i, at navigere i denne jungle og kan derfor yde optimal vejledning. Fortæl os blot, hvilket problem du gerne vil afhjælpe med solfilm og så finder vi frem til det helt rigtige produkt og den optimale montering.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher dit behov for solfilm.

Få en uforpligtende indledende snak på 43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk