Solfilm

Effektiv og smart varmereduktion

Hvert år hjælper vi virksomheder i hele Danmark med at skabe bedre indeklima og arbejdsmiljø, ved hjælp af solfilm. Vi bruger udelukkende solfilm fra anerkendte producenter så vi er sikre på at de oplyste data er korrekte.

Alt efter vinduestype, monterer vi både solfilm inde og ude, og vi tilbyder altid mindst 5 års produktgaranti, og ofte helt op til 10 år.

Solfilm monteres direkte på glasset, og reflekterer de varme- eller lysstråler, som normalt ville gå gennem glasset, og ramme mennesker, dyr og inventar. Solfilm kan reducere varme gennem glas med op til ca. 80%, og selv de lyse og næsten usynlige solfilm kan holde ca. 50-60% varme ude.

Har man problemer med blænding, er den mest oplagte løsning Sunflex solgardiner, som kan reducere blænding helt op til 98%. Vi siger som regel, at har man konstante problemer med varme, skal man vælge solfilm da det virker 24/7 hele året. Har man derimod kun problemer med lys/blænding i sommerperioden, bør man vælge en mere fleksibel løsning som Sunflex solgardiner.

Vi hjælper gerne din virksomhed eller institution med den helt rigtige løsning på jeres udfordringer med solen.

Til private og mindre opgaver, har man mulighed for at købe solfilm på vores webshop. På webshoppen kan du bestille solfilm på flere forskellige måder, så det passer efter præcis dine behov:

-Løbende meter i forskellige bredder
-Hele ruller i forskellige bredder
-På færdige mål, så dit passer 100% til dine vinduer

Gå direkte til shoppen ved at følge dette link:
solfilmgruppen.dk

Menu