Bilreklame og logo på biler

– effektiv synlighed for jeres virksomhed døgnet rundt. Kontakt Prodesign i dag

Hvorfor bilreklame ?

Vil du gerne være synlig over for potentielle nye kunder? Så er det en god idé at investere i reklame på bilerne i dit firma. Bilreklame giver ekstra synlighed i gadebilledet, og den virker både, når du er ude at køre, og når du holder parkeret et sted i byen.

Hvis du kører ud til dine kunder, er bilreklame vigtigt for at signalere, at du er ankommet. Desuden er der god sandsynlighed for, at naboerne lægger mærke til din firmabil og mere eller mindre bevidst registrerer navnet på din virksomhed.

Hos Prodesign har vi mere end 20 års erfaring med alle opgaver inden for bilreklame. Skal du bare have dit CVR-nummer på bilen? Eller går du efter en stor reklame på bilen med farver og logo? Uanset dit behov kan vi give dig et godt tilbud på bilreklame.

Dit logo på dine biler

En god reklame på dine varebiler, der matcher dit firma, viser potentielle og eksisterende kunder, hvem du er. Hvis du kører ud til kundebesøg, virker du desuden mere troværdig, hvis du ankommer i en bil, der er genkendelig og passer til dit brand.

Med bilreklame på dine varebiler får du dit logo synligt blandt borgerne i det område, hvor du kører. Vi tilbyder både bilreklame, der holder i årevis uden afskalninger, og billigere folier til kortere kampagner. Du betaler altså et engangsbeløb for at have rullende markedsføring, som kan ses af mange potentielle kunder.

Fortæl os, om du har behov for ekstra lang holdbarhed på op til 9-10 år, eller om du skifter firmabil så ofte, at du ikke behøver en ekstra holdbar folie. Så kan vi give dig det bedste tilbud præcis efter dine behov.

Bilreklame Haps Haps
bilreklame Bosch
0+
Monterede bilreklamer
0%
Positiv feedback
0
Års erfaring
0+
Glade kunder

Bilreklame er billig markedsføring

Hos Prodesign kan du vælge bilreklame for typisk 2.000-10.000 kroner alt efter typen, størrelsen på reklamen og antallet af biler i dit firma.

Du kan eventuelt starte på et lavt budget og vælge en mindre bilreklame. I takt med at firmaet får succes, kan du udvide reklamen på bilerne og vælge noget, der giver endnu mere synlighed.

Sammenlignet med priserne på andre former for reklamer, er priserne på bilreklame ret beskedne. Dette gælder især, hvis du kører mange kilometer hver dag, hvor din bilreklame når at blive set af rigtig mange mennesker.

Sådan kommer du i gang med bilreklame

Måske har du allerede designet klar, så du hurtigt kan bestille bilreklame hos os i de helt rigtige farver. Hvis ikke, så hjælper vi dig gerne med design og layout, når du

køber bilreklame hos os. Tag en snak med os og lad os guide dig.

Hos os kan du blandt andet vælge mellem bilreklame med struktur af læder, træ eller metallook, der kan fange øjet hos de forbipasserende. Nogle materialer holder i et par år, mens andre kan holde op til 8-10 år uden afskalninger eller synderligt farvetab. Så gør dig gerne overvejelser omkring, hvor længe du har brug for den specifikke bilreklame. Hvis det bare er for nogle måneder, kan du vælge en reklame til bilen med en billigere kampagnefolie.

På selve dagen for monteringen skal bilen være vasket, så foliet kan klæbe ordentligt. Vi kan gøre det for dig mod betaling, eller du kan vælge at klare bilvasken selv. Undgå at bruge voks på bilen efter vasken.

Bilens overflade skal være lun, så limen har den bedste klæbeevne. I vinterkulden opbevarer vi derfor din bil indendørs i nogle timer, inden vi monterer din nye bilreklame. I sommerperioden kan du kigge forbi uden ventetid.

Referencer – Bilreklamer

Bilreklame Coop
bilreklame Transport Gruppen
bilreklame Velsmurt
Bilreklame Berle

Fuld design implementering!

Er der ellers andet vi kan hjælpe med?

Hos Prodesign laver vi virkelig meget bilreklame og det er vi rigtig gode til – Men rent faktisk er det ikke det eneste vi kan!

En visuelt genkendelig firmabil med logo er nærmest et must, men hvad med din virksomheds facade, skiltning eller indretning?

Vi leverer alt hvad du kan forestille dig af forskellige løsninger, der optimerer et firmas synlighed og genkendelighed og rådgiver desuden om materialer og grafisk design. Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder vi kan tilbyde.

Ring på 43 430 435 eller skriv os en mail.

Lysskilte   Facadeskilte   Pyloner   Reklamebannere   Væg -Og gulvdekorationer Solfilm