Eksklusiv indpakning af privatbiler

Ønsker du en ny farve på din bil, vil det ofte være den hurtigste og billigste løsning, at få den pakket ind i folie. Mange kan pakke biler ind i folier, og der findes også rigtig mange forskellige folietyper til indpakning af biler. Men vil du sikre dig et flot og langtidsholdbart resultat, uden skæremærker og limrester på din bil efter afmontering af folie, skal du holde øjne og ører åbne, før du vælger hvem der skal lave din bil.

Du skal selvfølgelig også være opmærksom på, at en indpakning er ikke det samme som en lakering. Når du eks. åbner dørene, kan du se bilens originale farve inden i, og skifter du måske farve fra en gul til en sort bil, så kan du også se det gule mange steder hvor bilens dele støder op mod hinanden, eks. mellem skærme og kofangere, men også flere andre steder. Derfor er det altid nemmest, og pænest, at pakke en sort bil ind, da bilens originale farve vil syne som skygger, i stedet for eks. gul som førnævnte case.

Se mere:   Erhvervsbiler   Refleks på biler

Farver

Mere end 200 farver, + eksklusiv folie fra PWF som kun findes hos Prodesign AS.

Priser

Se priser på professionel indpakning af din bil nederst på siden.

For at opnå det bedste resultat med din indpakning, er det vigtigt at du afleverer din bil nyvasket (uden voks) dagen før montering, inden kl. 16 på hverdage.

Tjek især fronten for insekter, og mærk efter på siderne med hænderne, for pletter med asfalt og tectyl. Vær også grundig med skærmkanterne, som ofte kan være meget beskidte. Jo mere obs du er på at levere en super fin og ren bil til os, des bedre resultat vil vi kunne opnå. Leverer du en snavset bil til os, kan det forsinke indpakningen, og du risikerer ekstra omkostninger til rengøring, hvilket vi ikke ønsker.

Biler afleveres hos os dagen før montering, så vi er sikre på at den er både ren, tør og varm i lakken, hvilket kræves for at opnå det gode og holdbare resultat.

Før montering afrenser og affedter vi bilen efter folieproducentens anvisninger.

Kategori 1

VW Up
Toyota Aygo
Citroen C1

fra
10.000,- ex moms

Kategori 2

VW Polo
Suzuki Swift
Citroen C3

fra
12.000,- ex moms

Kategori 3

VW Golf
Audi A3
Tesla 3

fra
13.000,- ex moms

Kategori 4

VW Passat
BMW 3-serie
Tesla S

fra
14.000,- ex moms

Kategori 5

Audi A6
BMW 5-serie
Tesla X

fra
15.000,- ex moms

Kategori 6

BMW X5
Mercedes CLS
Porsche Panamera

fra
16.000,- ex moms

Tillægspriser:

PWF-folie: 1000,- ex. moms   –   Kraftig farveskift: 1000,- ex. moms (hvid til sort, gul til grøn osv.)   –   Priser er excl. specialudstyr, S-line, R-line, AMG mm.

Menu