Dynamisk LED-udhængsskærm

Dobbeltsidet digital LED udhængsskærm

– Lad budskabet køre med animationer, tekster eller film

Uanset hvad, er dette udhængsskilt garanti for synlighed og opmærksomhed. Med en film kørende vil dine kunder helt sikkert lægge mærke til dit budskab, endda fra begge sider! Skærmen styres nemt med den gratis app til Android eller iPhone telefoner/tablets.

Bliv set fra begge sider af butikken
Film og animationer skaber 6-8 gange mere opmærksomhed end et traditionelt galgeskilt. Mange strøgbutikker har kun facadeskilte på fronten, eller måske endda et traditionelt galgeskilt. Med denne udhængsskærm, er det muligt at skabe opmærksomhed om butikken, selv langt fra.

LED-Lysskilte er det naturlige valg for dig, der ønsker en bæredygtig løsning med lavt strømforbrug og lang levetid. Vores facadeskilte med lys kræver hverken vedligeholdelse, besværlig montering eller et stort elforbrug. Du får tværtimod et nyt lysskilt, der er vejrbestandigt, ikke udvikler varme og som holder det flotte lys år efter år.

Mulighed for central styring

– Skift budskab på alle butikker i hele landet på én gang!

Med internet versionen, kan du kontrollere en hel gruppe af skærme med central styring. Dermed sikrer du, at alle butikkerne har samme budskab hele tiden. Det kan være, at I skal køre en kampagne eller at du bare vil sikre en ensartet branding for alle, men det er selvfølgelig også muligt at lægge lokalt indhold på udvalgte skærme.

Skærmene styres via en computer med NovaCloud, som er blandt verdens største aktører indenfor content marketing.

Hør mere om LED udhængsskærme

Har du allerede en ide til hvordan LED-udhængsskilte kan bruges til din facadeløsning, eller har du brug for friske øjne og sparring til, at finde ud af hvordan dynamiske LED-skilte på bedste måde kan styrke dit brand og kommunikere virksomhedens værdier.

Uanset hvad står vi klar til at hjælpe din virksomhed videre til, at opnå en flot visuel tilstedeværelse.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere – Vi vil rådgive dig til en optimal løsning, der matcher din facade og markedsføringsstrategi.

Få en uforpligtende indledende snak på  43 430 435

Du kan også skrive på info@prodesign.dk

Download Pdf. om LED-udhængsskilte