Vil du være alsidig skiltetekniker hos os?

Vi mangler en arbejdsom, kunde- og servicemindet montør / skiltetekniker, som med stor teamspirit kan hjælpe os med at servicere en lang række af fantastiske kunder og samarbejdspartnere.

Har du erfaring med bildekoration, diverse skilte og montering af solfilm? Er du servicemindet, kvalitetsbevidst og kreativ? Og er du en allround handyman med hænderne godt skruet på? Så er du måske vores nye skiltetekniker. Som skiltetekniker skal du både have teknisk og praktisk erfaring med visuel identitet, og du skal frem for alt være kvalitetsbevidst, kunde- og servicemindet. Du arbejder fortrinsvis på vores eget værksted, men du kører også ud til kunderne for at montere deres dekorationer og skilte. Vi er kendt for vores kreativitet, effektivitet, service og for at holde, hvad vi lover. Det har givet os en god, fast kundekreds, som vi er stolte af. Lyder det som et job, du glæder dig til hver morgen?

Test dig selv: Passer disse 6 ting på dig?

• Du har teknisk og praktisk erfaring med visuel identitet
• Bildekoration, bilindpakning, skiltemontering plus opsætning af folie og solfilm er din hjemmebane
• Service og engagement er en del af din DNA
• Du er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, omhyggelig og mødestabil
• Både selvstændigt arbejde og teamwork ligger dig naturligt
• Varieret hverdag med mange bolde i luften er noget, du trives med

Fakta og praktik

Du bliver en del af vores fantastiske team på 10 medarbejdere, på vores adresse i Albertslund. Arbejdstiden er 7.30 til 16.00 mandag til torsdag, og fredag holder vi fri klokken 14.00. Vi tilbyder frokostordning, pension, sundhedsordning og løn som vi tilpasser dine kompetencer. Vigtigt: Det er et krav, at du har kørekort.

Send din ansøgning, CV og eventuelle bilag til kasper@prodesign.dk, og skriv ”Skiltetekniker” i emnefeltet.