Hop til indholdet.

Print på biler

Bildekoration minaltan print på bil

Hvis man ønsker meget synlighed, eller skille sig noget mere ud fra mængden, kan man med stor fordel bruge billeder på sit køretøj. Billeder er let genkendelige, og de kan bruges som delelementer i en bildekoration, eller fungere som det primære fokusområde.

Print til biler, giver så mange muligheder, at det kan være svært at begrænse sig. Hvis man ønsker en lækker, men diskret firmabil, kan man eks. lave et mønster i et afdæmpet design, hvor mønstre og farver ligesom går ud i et. Printet kan så blive lamineret med et ultra mat laminat, så hele bilen ser mat ud. Oven på printet, kan man så vælge at montere blanke logoer og bogstaver, det giver et rigtig flot og lækkert look.

I stedet for at pakke hele bilen ind i print, kan man jo også nøjes med bagenden, halvdelen af siderne, eller…? Uanset hvad man gør, tilføjer billeder noget helt andet til en traditionel bildekoration, og kan være din vej til mere synlighed.

Print med billeder til biler, holder typisk i mindst 4 år. Billederne vil falme en smule efterhånden som årene går, helt ligesom en almindelig billak vil gøre det. Da billeder til biler skal have et specielt 3D laminat oven på, skal man regne med priser der er lidt højere end den almindelige bildekoration.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

Porsche Panamera

Bilindpakninger

En folieindpakning kan give nyt liv til en bil.
Og samtidig beskytter det den originale lak.

Bildekoration varebil

Bildekorationer

Selv en lille bildekoration kan have stor effekt.
Vi guider dig til den optimale løsning for dit behov.

Folie på varebil

Brandbiler og ambulancer

For maksimal synlighed er refleks oplagt.
Vi har stor erfaring med dette specialarbejde.

Holdbarhed

Når du bestiller print på biler hos Prodesign, skal du blandt andet tage stilling til den ønskede holdbarhed på printet. Vores standardfolie holder gennemsnitligt 3-6 år og har en rigtig god fordeling mellem god holdbarhed og en fin pris.

Foretrækker du en længere holdbarhed, så kan vi i stedet montere prints, der holder sig flotte i op til 10 år. Kører du kortere kampagner, eller har du af andre årsager brug for at kunne variere udtrykket på din bil med måneders mellemrum? Så kan du i stedet få gavn af vores billigere kampagnefolie, der kan holde i op til et års tid.

FARVEVALG TIL PRINT PÅ BILER

Har du et ønske om at få print til din bil i en særlig farve, der eksempelvis matcher designvalget i din virksomhed, kan du vælge vores indfarvede folie. Se også vores udvalg af standardfarver på vores farvekort, eller send os eksempler på, hvilke farver du ønsker til dine prints.

Alle vores farvede prints til biler er lysægte og bliver ikke synderligt nedbrudt af solens UV-stråler. Har du særlige krav til lyskvaliteten på dine print på din bil, så er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Materialer

Slid fra vaskehaller eller misfarvning fra biludstødning og benzindryp? Det behøver du ikke bekymre dig om, når du vælger kvalitetsfolie fra Prodesign til prints på biler.

Udover en holdbar folie kan du desuden vælge helt særlige udtryk. Så kan du lide tanken om prints på biler med lædertekstur, træmønster eller metallisk effekt i flotte farver, så ring til os og hør mere. Der er mange muligheder for at skabe et unikt print på din bil, som kan vække opsigt ude i gadebilledet.

Klargøring og montering

Montering af print på biler holder markant bedre, hvis bilen er vasket og fri for voks, så foliens lim kan hæfte på en ren og tør overflade. Har du ikke tid til en bilvask, så klarer vi gerne opgaven mod lidt ekstra betaling.

Du skal desuden være opmærksom på, at kulde påvirker foliens holdbarhed. Derfor lader vi din bil stå indendørs i noget tid, inden vi monterer folien, så vi er sikre på, at den kan hæfte godt og få et flot resultat.

Herunder er et lille udpluk af print på biler

Spangsberg
Indpakning af bil for Minaltan
Forsvaret
print på biler

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på print på bilerProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2