Hop til indholdet.

Sikkerhedsfilm

knust glas

Prodesign har mange forskellige typer professionel sikkerhedsfilm, som kan reducere risikoen for velgennemført indbrud, hærværk og følgeskader når glas går itu. Sikkerhedsfilm er en klar film i forskellige tykkelser, som monteres direkte på glas, for at øge glassets brudstyrke. Når sikkerhedsfilm er monteret korrekt, vil man ikke se at det er monteret.

Alt afhængig af det man ønsker at beskytte sig i mod, har vi forskellige typer at anbefale. Ønsker man udelukkende at fokusere på at holde sammen på itu slået glas, kan men nøjes med en relativ tynd sikkerhedsfilm. Er man derimod erhvervsdrivende og særlig udsat for indbrud eller hærværk, har vi en super tyk sikkerhedsfilm, som gør det meget vanskeligt at bryde gennem glas.

For at få mest mulig glæde og gavn af sikkerhedsfilm, er det meget vigtigt at man fuger kanterne hele vejen rundt i vinduet efter montering, for at få optimal holdbarhed. Når du handler hos Prodesign, kan du være helt sikker på, at dine vinduer og døre bliver beskyttet bedst muligt. Vores montører er professionelle, veluddannede og altid up-to-date med de nyeste produkter og teknikker.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

Solfilm 3

Solfilm til bygninger

solfilm rullegardiner

Sunflex solgardiner til fleksibel afskærmning

Golf Sportsvan solfilm_Panthera255

Solfilm i biler

Holdbarhed

Vi bruger udelukkende de bedste solfilm og sikkerhedsfilm som er på markedet, kan man altid forvente lang holdbarhed og den bedste kvalitet på vores produkter. De fleste typer af solfilm monteres med op til 10 års garanti. Garantien på vores solfilm og sikkerhedsfilm dækker eks. delaminering, falmning, krakelering og misfarvning.

Solfilm typer

Vores store udvalg af solfilm dækker langt de flestes behov. Vælg blandt lige fra de helt neutrale og lyse solfilm, som afviser 45% varme, til de spejlende og mørke solfilm som kan afvise helt op til 85% solvarme og blænding. Når det ikke er muligt at montere solfilm indvendigt, har vi nogle af markedets mest effektive solfilm til udvendig montering. Bemærk, alle vores solfilm afviser mere end 99% af de skadelige UV stråler.

Materialer

Vores sikkerhedsfilm og solfilm er udviklet af de mest anerkendte producenter i verden. Vi håndplukker de bedste filmtyper hos udvalgte producenter, så vores omfattende program rammer det som vores kunder efterspørger. Professionel solfilm virker men er ikke helt billigt. Alle data på vores solfilm holder naturligvis hvad de lover.

Klargøring og montering

Inden man skal have monteret solfilm, sikkerhedsfilm eller solgardiner i sine vinduer, er det vigtigt at forberede sig grundigt. Eventuelle borde, stole, planter og løse/sarte genstande, skal ryddes fra de vinduer som skal monteres. Eventuelle gardiner, persienner og lign., bedes ligeledes nedtaget. Vores montører sørger for almindelig grundig afrensning og rengøring af alle vinduer før montering. Er dine vinduer særlig beskidte, kan man spare eventuelle mer omkostninger for ekstra rengøring, hvis man selv for afrenset det værste skidt.

Se alle vores monteringsvideoer her

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på sikkerhedsfilmProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
+45 43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2
Vores kunder giver os 5/5 baseret på 62 anmeldelser på Google, Facebook og Trustpilot