Sikkerhedsfilm til vinduer

Prodesign har mange forskellige typer professionel sikkerhedsfilm til vinduer, som kan reducere risikoen for velgennemført indbrud, hærværk og følgeskader når glas går itu. Sikkerhedsfilm er en klar film i forskellige tykkelser, som monteres direkte på vinduer, for at øge glassets brudstyrke.

Ønsker man udelukkende at fokusere på at holde sammen på itu slået glas, kan men nøjes med en relativ tynd sikkerhedsfilm. Er man derimod erhvervsdrivende og særlig udsat for indbrud eller hærværk, har vi en super tyk sikkerhedsfilm, som gør det meget vanskeligt at bryde gennem glas.

For at få mest mulig glæde og gavn af sikkerhedsfilm, er det meget vigtigt at man fuger kanterne hele vejen rundt i vinduet efter montering, for at få optimal holdbarhed. Vores montører er professionelle, veluddannede og altid up-to-date med de nyeste produkter og teknikker.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

Holdbarhed

De fleste typer af sikkerhedsfilm og solfilm monteres med op til 10 års garanti. Garantien på vores solfilm og sikkerhedsfilm dækker eks. delaminering, falmning, krakelering og misfarvning. Vi hjælper gerne med monteringen eller i kankøbe direkte i vores webshop.

Sikkerhedsfilm typer

Vores store udvalg af sikkerhedsfilm dækker langt de flestes behov. Vælg blandt lige fra de helt neutrale og lyse sikkerhedsfilm, som også afviser 45% varme, til de spejlende og mørke sikkerhedsfilm som kan afvise helt op til 85% solvarme og blænding.

Materialer

Vores sikkerhedsfilm og solfilm er udviklet af de mest anerkendte producenter i verden. Vi håndplukker de bedste filmtyper hos udvalgte producenter, så vores omfattende program rammer det som vores kunder efterspørger. Professionel solfilm virker men er ikke helt billigt.

Klargøring og montering

Inden man skal have monteret sikkerhedsfilm i sine vinduer, er det vigtigt at forberede sig grundigt. Eventuelle borde, stole, og planter skal ryddes fra de vinduer som skal monteres. Gardiner og persienner bedes ligeledes nedtaget. Vores montører sørger for almindelig grundig afrensning og rengøring af alle vinduer før montering.

Se alle vores monteringsvideoer her