Stenslagsfolie

Den bedste beskyttelse til lakken på din bil

Vil du passe ekstra godt på din bil, kan vi montere en klar og næsten helt usynlig stenslagsfolie på udsatte lakerede overflader.

For at sikre den bedst mulige beskyttelse af din bil, bruger vi udelukkende det bedste produkt i verden, hvis vi selv skal sige det, nemlig Llumar paint protection. Netop denne folie, er super stærk, meget elastisk og ultra klar og nærmest usynlig. Folien er på ingen måder billig, og det er monteringen heller ikke, for det tager hurtigt en dag at lave en kofanger, 2 skærme og en kølerhjelm. Så oplever du at få tilbudt billige løsninger andre steder, skal du spørge ind til hvad du får for dine penge.

Stenslagsfolie kan modstå virkelig meget slitage, eks. de fleste stenslag, lette ridser/skrammer fra cykler, buske, stakit osv. Faktisk kan du bruge en grillbørste på folien, uden at det tager skade af det (se video længere nede). Alt i alt et virkelig fantastisk produkt.

Se mere:  
Bildekoration    Indpakning erhverv    Indpakning privat    Print på biler  
Refleks på biler

Beskyttelse

Usynlig beskyttelse til din bil, skåner mod stenslag og daglig slitage

Garanti

7 års garanti, UV transparent, falmer ikke og bliver ikke gul med tiden

Husk at du skal aflevere bilen ren til os, da folien er meget modtagelig for snavs, og dermed sætter høje krav til rengøring.

Vær opmærksom på, at du skal undvære din bil i mindste 24 timer, hvis du eks. skal have lavet en hel kofanger, kølerhjelm, 2 skærme eller andet stort.

Skal du have lavet mindre områder med stenslagsfolie, kan du aftale en tid hvor du kan vente på det, men regn stadig med nogle timer for selv en mindre montering.

Kølerhjelm
3500,- inkl. moms

Forkofanger
4750,- inkl. moms

Forlygter
1000,- inkl. moms

Indstigning
1000,- inkl. moms
(pr. sæt)

Forskærme
3500,- inkl. moms

Bundlister
1250,- inkl. moms
(fordøre)

Spejle
1000,- inkl. moms

Bundlister
2250,- inkl. moms
(for- og bagdøre)

Læssekant
1000,- inkl. moms

Bagkofanger
4750,- inkl. moms

Køb 3 og få 10% på den samlede pris

Hvor effektivt er det?

Se med her hvor vi monterer et stykke stenslagsfolie på en kølerhjelm og efterfølgende ridser det med en grillbørste.

Folien absorberer ridserne, og de fleste af dem forsvinder faktisk igen ved varmepåvirkning. I testen bruges en varmepistol, men solens stråler på en sommerdag har samme effekt.

Til slut hives folien af igen, og læg mærke til at man faktisk kan se ridserne i den ellers transparente folie. Til gengæld ser kølerhjelmen stadig ny og pæn ud.

Menu