Stenslagsfolie

Sublim beskyttelse af lakken!

Vil du passe ekstra godt på din bil, kan vi montere en klar stenslagsfolie på udsatte lakerede overflader.

Stenslagsfolie kan modstå virkelig meget slitage, eks. de fleste stenslag, lette ridser/skrammer fra cykler, buske, stakit osv. Faktisk kan du bruge en grillbørste på folien, uden at det tager skade af det (se video længere nede).

Vi bruger udelukkende Llumar paint protection, som hvis vi selv skal sige det, er det bedste produkt i verden. Folien er ultra klar (nærmest usynlig), super stærk og meget elastisk – Alt i alt et virkelig fantastisk produkt.

Denne folie er dog på ingen måder billig og monteringen ligeledes ikke. Materialet er tidskrævende, at arbejde med og det tager nemt en hel dag at lave kofanger, kølerhjelm og to skærme på din bil – Så får du tilbudt en billig løsning andetsteds, skal du spørge ind til hvad du får for dine penge.

 

Se mere:  
Bildekoration    Indpakning erhverv    Indpakning privat    Print på biler  
Refleks på biler

Beskyttelse

Usynlig beskyttelse til din bil, skåner mod stenslag og daglig slitage

Garanti

7 års garanti, UV transparent, falmer ikke og bliver ikke gul med tiden

Husk at du skal aflevere bilen ren til os, da folien er meget modtagelig for snavs, og dermed sætter høje krav til rengøring.

Vær opmærksom på, at du skal undvære din bil i mindste 24 timer, hvis du eks. skal have lavet en hel kofanger, kølerhjelm, 2 skærme eller andet stort.

Skal du have lavet mindre områder med stenslagsfolie, kan du aftale en tid hvor du kan vente på det, men regn stadig med nogle timer for selv en mindre montering.

Kølerhjelm
3500,- inkl. moms

Forkofanger
4750,- inkl. moms

Forlygter
1000,- inkl. moms

Indstigning
1000,- inkl. moms
(pr. sæt)

Forskærme
3500,- inkl. moms

Bundlister
1250,- inkl. moms
(fordøre)

Spejle
1000,- inkl. moms

Bundlister
2250,- inkl. moms
(for- og bagdøre)

Læssekant
1000,- inkl. moms

Bagkofanger
4750,- inkl. moms

Køb 3 og få 10% på den samlede pris

Referencer – Stenslagsfolie

Hvor effektivt er det?

Se med her hvor vi monterer et stykke stenslagsfolie på en kølerhjelm og efterfølgende ridser det med en grillbørste.

Folien absorberer ridserne, og de fleste af dem forsvinder faktisk igen ved varmepåvirkning. I testen bruges en varmepistol, men solens stråler på en sommerdag har samme effekt.

Til slut hives folien af igen, og læg mærke til at man faktisk kan se ridserne i den ellers transparente folie. Til gengæld ser kølerhjelmen stadig ny og pæn ud.

Menu