Stenslagsfolie

Sublim beskyttelse af lakken!

Vil du passe ekstra godt på din bil, kan vi montere en klar stenslagsfolie på udsatte lakerede overflader.

Stenslagsfolie kan modstå virkelig meget slitage, eks. de fleste stenslag, lette ridser/skrammer fra cykler, buske, stakit osv. Faktisk kan du bruge en grillbørste på folien, uden at det tager skade af det (se video længere nede).

Vi bruger udelukkende Llumar Paint Protection som, hvis vi selv skal sige det, er det bedste produkt i verden. Folien er ultra klar (nærmest usynlig), super stærk og meget elastisk – Alt i alt et virkelig fantastisk produkt.

Denne folie er dog på ingen måde billig og monteringen ligeledes ikke. Materialet er tidskrævende at arbejde med og det tager hurtigt en hel dag at lave kofanger, kølerhjelm og to skærme på din bil.

 

Se mere:  
Bildekoration    Indpakning erhverv    Indpakning privat    Print på biler  
Refleks på biler

Beskyttelse

Usynlig beskyttelse til din bil som skåner mod stenslag og daglig slitage

Garanti

7 års garanti, UV transparent, falmer ikke og bliver ikke gul med tiden

Da folien er transparent, sætter det meget høje krav til rengøring af bilen inden aflevering hos os. Alt hvad man kan se på lakken kan også ses gennem folien.

Ved montering af fx. kofanger, kølerhjelm eller forskærme, skal bilen overnatte 2 gange hos os. Første overnatning sørger for at lakken er varm og tør inden vi starter arbejdet, anden overnatning giver folien mulighed for at hæfte ordentligt på lakken inden vi gennemgår resultatet om formiddagen på tredjedagen.

Skal du have lavet mindre områder med stenslagsfolie, kan du aftale en tid hvor du kan vente på det. Dog skal du stadig regne med nogle timer for selv en mindre montering.

Folien fås både i blank, satin og mat. Selvom folien er transparent, kan der komme en meget lille farveforskel i forhold til lakkens farve.

Llumar Paint Protection monteres med en let sæbe og spritblanding, og tager ca. 7-10 dage at hærde helt op. Derfor kan man først forvente et retvisende billede af det færdige resultat efter denne tid.

Vi kan ikke garantere en 100% usynlig eller 100% snavsfri montering, da ALT kan ses i denne type folie, men resultatet skal naturligvis leve op til vores egne høje forventninger og krav.

Kølerhjelm
3750,- inkl. moms

Forkofanger
5500,- inkl. moms

Forlygter
1250,- inkl. moms

Indstigning
1000,- inkl. moms
(pr. sæt)

Forskærme
3750,- inkl. moms

Bundpaneler – kort
2250,- inkl. moms
(under fordøre)

Spejle
1000,- inkl. moms

Bundpaneler
3250,- inkl. moms
(under for- og bagdøre)

Læssekant
1250,- inkl. moms

Bagkofanger
5000,- inkl. moms

Priser er vejledende, og kan svinge efter bilmodel og størrelse.

Eksempler med stenslagsfolie

Hvor effektivt er det?

Se med her hvor vi monterer et stykke stenslagsfolie på en kølerhjelm og efterfølgende ridser det med en grillbørste.

Folien absorberer ridserne, og de fleste af dem forsvinder faktisk igen ved varmepåvirkning. I testen bruges en varmepistol, men solens stråler på en sommerdag har samme effekt.

Til slut hives folien af igen, og læg mærke til at man kan se ridserne i den ellers transparente folie. Til gengæld ser kølerhjelmen stadig ny og pæn ud.