Cover Styl

Hurtig renovering med folie

Hvis du som virksomhed ønsker, at opfriske ældre slidte vægge eller andre overflader, så som inventarfronter, døre, paneler og sågar i badeværelser, så er Cover Styl folier et oplagt valg.

I forhold til, at udskifte inventar og døre, male vægge eller lignende projekter, er Cover Styl en væsentlig billigere og mere miljøvenlig måde at renovere og da vi monterer Cover Styl på væsentligt kortere tid, end du kan nå at male eller skifte køkken, kan du desuden få dit renoveringsprojekt overstået i en fart.

Prodesign tilbyder Cover Styl folier i et væld af farver, strukturer og mønstre og vi monterer på de fleste overflader.

Måske vil du springe med på trenden og vælge et marmorlook? Du kan også gå efter en klassisk sort eller stilren koksgrå? Eller måske hælder du til, at skabe lidt hygge, med en overfladelook af råt eller malet træværk?

Med Cover Styl kan du nemt opdatere stilen på kontorer, indgangsområde eller køkken og på samme tid spare mange penge.

OBS – vi forhandler ikke Cover Styl til privatkunder.

Why replace, when you can UPGRADE

Udskiftning af eks. inventar eller døre, kan være en kostbar affære. Selv hvis man “bare” vælger at genopfriske med maling, kan tingene hurtigt løbe op. Typisk vil en maler besøge dig 3-4 gange for, at male en dør og som regel fører det også til en del griseri.

Vi kommer og pakke din dør ind i lige netop den Cover Styl folie du ønsker dig og i løbet af en time eller to, er din dør som ny – måske endda endnu bedre. Uanset hvad vi skal lave, grisser vi ikke, lugter ikke og sørger altid for, at din renovering bliver hurtig og effektiv.

Cover Styl – Giv inventaret nyt liv!