Cover Styl

Hurtig renovering med folie

Hvis du ønsker at opfriske gamle eller slidte overflader, lave spændende vægge med unikke farver, mønstre eller strukturer i din virksomhed, så er Cover Styl folier et oplagt valg.

Hos Prodesign tilbyder vi Cover Styl folier i et væld af farver, strukturer og mønstre. Måske vil du springe med på trenden og vælge Cover Styl i marmorlook eller gå efter en klassisk og stilren sort eller koksgrå overflade? Eller måske hælder du til at skabe struktur og hygge med et look af råt eller malet træværk?

Hos Prodesign arbejder vi med montering på de fleste overflader. Vi har således opsat i køkkener, som paneler ved elevatorer og receptioner og sågar i badeværelser. Med Cover Styl kan du nemt opdatere stilen på kontoret, i virksomhedens indgangsområde eller i jeres køkken uden at skulle investere i nye møbler eller i gang med at opsætte eller male paneler.

Modsat udskiftning af inventar, køb af nye døre, eller maling af vægge og lign., er Cover Styl en væsentlig billigere og mere miljøvenlig måde at renovere på. Ud over at spare mange penge, kan du også få dine renoveringsprojekter overstået hurtigere, da vi monterer Cover Styl på væsentligt kortere tid, end du kan få malet på.

OBS – vi forhandler ikke Cover Styl til privatkunder.

Why replace, when you can UPGRADE

Udskiftning af gammelt inventar eller eks. døre, kan være en kostbar affære. Selv hvis man vælger at genopfriske med ny maling, kan tingene hurtigt løbe op. En maler skal typisk komme på besøg 3-4 gange for at male en dør, og som regel fører det også en masse griseri med sig.

Med Cover Styl kan vi komme og pakke din dør ind i lige netop den folie du ønsker dig, og i løbet af en time eller to, er din dør som ny, eller måske endda endnu bedre. Vi grisser ikke, vi lugter ikke, og vi sørger for at din renovering bliver hurtig og effektiv, uanset hvad vi skal lave for dig.

Menu