Hop til indholdet.

Cover Styl – hurtig renovering med folie

Ovenfor ses et af de køkkener vi for nylig har monteret Cover Styl i hos BMW Jan Nygaard

Spar mange penge og opgrader med folie, i stedet for at købe nyt.

Hvis du ønsker at opfriske en gammel overflade i køkkenet, badeværelset, på vægge eller langs receptionsskranken i din virksomhed, så er Cover Styl folier et oplagt valg.

Hos Prodesign tilbyder vi Cover Styl folier i et væld af farver, strukturer og mønstre. Måske vil du springe med på trenden og vælge Cover Styl i marmorlook eller gå efter en klassisk og stilren sort eller koksgrå overflade? Eller måske hælder du til at skabe struktur og hygge med et look af råt eller malet træværk?

Hos Prodesign arbejder vi med montering på de fleste overflader. Vi har således opsat i køkkener, som panel ved elevatorer og receptioner og sågar i badeværelser. På den måde kan du nemt opdatere stilen på kontoret, i virksomhedens indgangsområde eller i jeres køkken uden at skulle investere i nye møbler eller i gang med at opsætte eller male paneler.

Vi giver 10 års produktgaranti for, at Cover Styl holder sit flotte udseende dag efter dag. Denne garanti kan vi blandt andet give fordi materialet er UV-resistent og dermed ikke bliver bleget af sollys. Cover Styl er desuden brandsikkert, så du som en ekstra bonus opnår en mindre risiko for, at en eventuelt opstået brand vil sprede sig.

Hygiejnisk CoverAll til bad og køkken

Cover Styl folier er super nemt at vedligeholde og rengøre. Dermed et det en hygiejnisk løsning, hvis du eksempelvis ønsker et behageligt og levende trælook på badeværelset eller i køkkenet, men ikke ønsker at opsætte et materiale med små sprækker og mulighed for bakteriedannelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne ved brug af folier.

Prodesign A/S er autoriseret installatør af Cover STYL folier

Coverall vægbeklædning
coverall-2-1024x576-min
coverall-udsnit-1024x162-min

Ovenstående er kun et lille udsnit af de muligheder der er at vælge mellem!

Eksempler på før og efter billeder af montering af Cover Styl:

ring 43 430 435 eller brug formen herunder for et uforpligtende tilbud på Cover STYLProdesign A/S – Roskildevej 16 – 2620 Albertslund

Tlf. 43 430 435
info@prodesign.dk

Medarbejdere

FBLinkedin

Prodesign A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
CVR 20170492

Kontakt
43 430 435
info@prodesign.dk
Man-tor: 7.30-16
Fredag: 7.30-14

Certificeret af

Certificering 138x120px_v2